De mou arese h ektelesh pera apo to fiasko me to mikrofono tou James.
Vasika de mou aresei o tropos pou tragoudise h Gaga giati den ekane kamia prospatheia na akoustei pio rock.
H xorografia tis htan paratairi. Sa na htan 2 diaforetikes ekteleseis tautoxrona.
Episis diavasa pws stin aponomi stous Megadeth epaize to Puppets. Kai pws kai allow kalitexnes eixan themata (px Adele)
Εχεις δικιο. Επισης ξεχασα οτι δεν πρεπει να μιλαμε για τραγωδιες για να μην χαλασουμε την εικονα της μπαντας. Ας προσπαθησουμε να παραγραψουμε την ιστορια και να συνεχισουμε να λεμε για το πως εφυγε ο mustaine το 1980 και αν ο Het και ο Lars κοιμοντουσαν μαζι.
Εγω νομιζω παντως οτι το riff ταιριαζε με τον τροπο που κουναγε το κωλαρακι της.
Κατεβαιναν οι Megadeth να παρουν το βραβειο και οι θεσεις ηταν αδειες, προβληματα στον ηχο, προβληματα οι καλλιτεχνες…
Πολυ ερασιτεχνικο φανηκε για Αμερικη…
Τσίρκο το έκαναν το Moth αλλά και τα Grammys τσίρκο είναι γενικότερα οπότε όλα καλά. Κρίμα γιατί υπό άλλες συνθήκες ίσως και να έλεγε μια τέτοια συνεργασία αλλά τελικά ήταν πολύ πρόχειρο το όλο εγχείρημα και όχι λόγω του τεχνικού προβλήματος.
Πως θεωρεις οτι τα grammy ειναι αστεια αλλα δεν επρεπε να απορριψουν την ιδεα? Χανω κατι στον συλογισμο σου. Η ιδεα ηταν μια μαλακια οπως και το αποτελεσμα. Ακομα και να ακουγοταν η φωνη του Het, η live εκτελεση με την εικονα της καυλας να κουναει την κωλαρα της ηταν τραγική.
Ηταν τερμα ερασιτεχνικη ολη η οργανωση των Grammy’s και με πολλα προβληματα τεχνικα. Εκοψαν τον συνθετη της Adele απο το να μιλησει, δεν εκαναν introduction για τους Metallica, αυτο με τους Megadeth ηταν απλα απο εναλλακτικο συμπαν, και πολλα τεχνικα προβληματα.
Κατα τα αλλα διαφωνω οριζοντιως, καθετως και διαγωνιως με τον Αλεχαντρο για την εκτελεση του Moth Into Flame. Πιστευω οτι οι φωνητικες γραμμες που εβαλε η Gaga στο ρεφρεν ειδικα (αλλα και στα αλλα σημεια) ηταν παρα πολυ ταιριαστες, και πως η εκτελεση ηταν φοβερη αν εξαιρεσουμε τη μαλακια με το μικροφωνο. Δεν βρηκα καθολου προχειρη τη συνεργασια, και ηταν εμφανες οτι το ειχαν προβαρει αρκετες φορες για να το παιξουν ετσι ακριβως οπως το επαιξαν, με το “χορο” της gaga στα instrumental σημεια να ειναι απο τα πιο καυλωτικα πραγματα που εχω δει φετος
Ασε που φορουσε μπλουζακι Fixxxer, Και εκανε fake (ελπιζω!!) tattoo ολη της την πλατη με το Moth Into Flame.
Τολμω να πω οτι (με μια φορα που το ακουσα) κι εμενα μου αρεσε η εκτελεση αν εξαιρεσουμε τον ερασιτεχνισμο με το μικροφωνο. Το μικρυνανε, πολυ ωραιο ηταν.
Η ιδεα του να πουν ενα κομμάτι που φαινομενικά ηταν ταιριαστό στη φωναρα της μου άρεσε και περιμενα καλο αποτελεσμα. Για εμένα δεν ηταν καλό και ο λόγος όπως προείπα είναι πως η Gaga πηγε να το φέρει στα μετρα της με πιο ποπ γραμμές και για μενα απετυχε.
Τα Grammy απο την αλλη είναι αστεία ξεκινώντας απο την κατηγοριοποιηση των τραγουδιων, φτάνοντας στο ποιιοι παίρνουν τα βραβεία και καταλήγοντας στην οργάνωση (που απ’ οτι διαβασα τα σκατωσαν σε ολους πλην της Beyonce).
Βιντεο με τη φωνη του James να ακουγεται (δεν ξερω αν ειναι απο αλλη εκτελεση ή απο κονσολα)
Δεν ξερω γιατι λες φαινομενικα ταιριαστο. Εμενα μου ακουγεται γαματο το αποτελεσμα. Δε θα ελεγα καμια φωνητικη της γραμμη ποπ. Ροκ εντελως ειναι ολες οι φωνητικες της οι γραμμες. Θα ηθελα να την δω να παιζει ροκ σε καποια φαση στην καριερα της.
Κοιτα υπαρχουν φορες που για παραδειγμα το τεχνικο προβλημα του μικροφωνου να γραφεται κανονικα στην κονσολα αλλα να μην βγαινει στα ηχεια που ακουει ο κοσμος, μπορει να μην ακουγε καν ο James και στα ακουστικα του…
Ναι ρε, δεν πρεπει να καταλαβε ο James στο πρωτο λεπτο του τραγουδιου οτι υπηρχε προβλημα, αφου συνεχισε κανονικα να τραγουδαει σα να μη συμβαινει τιποτα.
Εγώ νομίζω το κατάλαβε γιατί αμέσως γύρισε δεξιά του σαν να τους λέει “ανεβάστε”. Τέσπα τώρα που το άκουσα και από καλά ηχεία, δεν είναι καθόλου κακό και φυσικά θα την πάρουν για πέμπτο μέλος όπως ξεκάθαρα λέει και ο Lars…
Παρακαλώ οι τελευταίοι προδομένοι μεταλλάδες να κλείσουν την πόρτα φεύγοντας…
Οχι μετα τους 2 πρωτους στιχους γυρισε δεξια του και κοιταξε…χαχα με προλαβε ο shadow
Το καταλαβε απ την αρχη και σε καποια φαση εριξε το μικροφωνο χωρις να το πιασουν οι καμερες και η γκαγκα ψιλοσκονταψε…
Στο ρεφραίν-γέφυρα είναι που το άλλαξε αρκετά και το έκανε πιο ποπ, αυτό το κομμάτι δε μου άρεσε. Σαφώς καλύτερο στο λινκ που ακούγεται απλά δε με τρελαίνει το σημείο που προείπα που είναι και το πιο catchy σημείο του κομματιού ούτως ή άλλως.
Eντωμεταξύ στο τέλος δεν κλωτσάει απλά δεύτερη φορά το μικρόφωνο, πετάει και την κιθάρα νευριασμένος και κάνει μια χειρονομία αγανάκτησης ο Het. Δεν τους βλέπω να ξαναεμφανίζονται στην παρωδία (ευτυχώς)