Δεν θα αλλαζε το Ρου της ιστοριας με αυτη την εμφανιση .
Το μιξαρισμενο αποτελεσμα που ακουμε στο βιντεο πιο πανω ειναι καλο και δειχνει οτι θα μπορουσε οντως να ειναι μια καλη και αξιοπρεπης εμφανιση αλλα δεν μας εκατσε.
Σιγα τα ωα.
Τωρα κατι χορευτικα κτλ που ειναι λιγο πιο ακυρα - ξενιζουν , οκ . So what ? Αυτη ειναι η Gaga αυτο περιμεναμε . Εγω ηθελα αυτους τους 2 κοσμους να ενωθουν. Δεν ηθελα μια Gaga να το παιζει Metal ήι τους Metallica να παιξουν ενα Pop χιτακι.
Αν δουλευε σωστα το πραγμα θα ειχε φανει αυτο.
Παντως Μεγαλη κουβεντα κανουμε . Και να το πω και αλλιως . Αν οι Metallica εδωσαν αλλο ενα πατημα για να προδωσουν το Metal Και τους οπαδους του… Fuck Yeah. Μπορουν να κανουν περιοδεια μονο με την Gaga ; That’s my Boys !
Πολυ ακεραιοι μας εχουν βγει μερικοι . Απολυτοι . Ετσι εισαστε και στην καθημερινοτητα σας ;
Εγώ περίμενα με τα νεύρα που είχε ο james να το κόψουν στη μέση το κομμάτι,να πετάξει ένα ‘so fucking what’ και να μείνουν όλοι κάγκελο όπως είχαν κάνει πριν 20 χρόνια (ξέρετε,τότε που δεν είχαν ξεπουληθεί ακόμα)
πριν 20 χρόνια την πήραν την απόφαση πριν ξεκινήσουν, νομίζω πως και τώρα αν είχαν 2ο κομμάτι να πουν κάτι αντίστοιχο θα έκαναν. Μάλλον την Gaga σεβάστηκαν και όχι τη διοργάνωση
όχι απλά την πετάει, αλλά ο τύπος απ το crew παίζει να αγχώθηκε πάρα πολύ γιατί την έπιασε όταν ήταν ήδη στο κατέβασμα. Παραλίγο να μην προλάβει . Όχι ότι θα του έλεγε τίποτα για δικιά του ευθύνη ο Χετ αλλά είχα μπει ήδη σε mode “καημένη κιθαρίτσα”
Τώρα όσον αφορά τα grammys και την συγκεκριμένη εμφάνιση, εγώ προσωπικά την βρήκα κακή . Είναι ντροπή για 1 ολόκληρο λεπτό να μην έχουν διορθώσει τεχνικά λάθη
να λεμε την αληθεια αμα ημασταν δεκαετια 90 θα της εριχνε κανα μανικι στα καμαρινια.
Για groupie μια χαρα ειναι!!
Τωρα για την εκτελεση ο συνδιασμος ειναι ξεκαθαρα για φραγκα.
Χρονια γινεται αυτο σε ολες τις χωρες.
Αλλωστε και στην Ελλαδα αντιγραφεται αυτη η μοδα που εκτος οτι τραγουδανε 2 διαφορετικοι,ενωνουν και 2 τραγουδια μεταξυ τους.πχ mad awards.
Παλι καλα που δεν εγινε κατι τετοιο με τους Metallica να τραγουδανε κανα Bad Romance
Εγώ θα ήθελα να παίξουν το bad romance. Όχι να το τραγουδήσει ο Het ( έτσι κι αλλιώς θα του έκλειναν το μικρόφωνο ) αλλά θα μου άρεσε η πιο Heavy έκδοση του .
Τώρα για τα φράγκα δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλουμε να πούμε ότι είναι ένας ακόμα τρόπος promotion της περιοδείας - δίσκου οκ μια χαρά θα συμφωνήσω . Αλλά με την Gaga την έκαναν την συνεργασία . Από τις πιο ποιοτικές εκπροσώπους της Pop μουσικής . Οπότε ; μια χαρά .
Και ναι μωρέ και στα 80s θα της έριχναν όλοι ένα μανίκι . Σιγά το δείγμα αντρισμου και της μεταλλοσυνης.
Επίσης αφού 5 φορές τους γλύφουν στα Grammys 2 δεν τους σέβονται , του χρόνου θα σαρώσουν σε όλες τις κατηγορίες να πούμε.
Και κάτι τελευταίο . Εξαιτίας των Metallica υπάρχει αυτή η κατηγορία στα βραβεία . Αν θέλει κάποιος ας το σκεφτεί και τότε μπορεί να το παραδεχτεί . Και είναι μια κάποια επιβράβευση για τους καλλιτέχνες άσχετα αν η ακαδημία τα κάνει σκατά . Εδώ τα κάνουν σκατά στα Oscars . Και δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν συνέχιζαν αυτοί εδώ ή τέλος πάντων αν δεν είχε γίνει ο χαμός γύρω από αυτούς από τα τέλη των 80s πάντως η ιστορία γύρω από το όνομα τους γράφτηκε .
Bad Romance ισως οχι, αλλα αμα κανανε Metal διασκευη το Poker Face (τι διασκευη δηλαδη, ειναι ηδη μεταλ το τραγουδι, απλα οχι με μεταλ ηχο) τοτε θα ηταν επος προφανως. Τιμη τους ειναι που και η ιδια ηθελε να παιξουν δικο τους τραγουδι, γιατι η κοπελα με ολο το προμοσιον που εριξε στη φαση και μεσω instagram και δηλωσεων και με τα παντα, προφανως ειναι μεγαλη θαυμαστρια και απλα το απολαυσε οσο γινοταν.
Η γυναικα εχει 22 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ followers στο instagram, στο οποιο προμοταρε τα Metallica νυχια της, το (ψευτικο μαλλον) τατουαζ στην πλατη της με ενα τεραστιο Moth Into Flame, και την εμφανιση της με τους Metallica (μεσω 4 φωτογραφιων που καθε μια εχει μισο εκατομμυριο likes και ποιος ξερει ποσα εκατομμυρια views). Δε νομιζω να τους χαλασε πολυ τους Metallica που ειχαν αυτην την εκθεση σε τοσο κοσμο. Και σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα θυματα που θα ψαρωσουν και θα πανε να αγορασουν το HTSD επειδη ακουσαν το τραγουδι των Metallica με τη Gaga και γουσταραν. Θα ηθελα να δω τη φατσα τους οταν μπουν στο αυτοκινητο και βαλουν τερμα το CD να ξεκιναει με το Hardwired με τα τυμπανα του Lars να τους προκαλουν με τη μια ημικρανιες
[/quote]
Bad Romance ισως οχι, αλλα αμα κανανε Metal διασκευη το Poker Face (τι διασκευη δηλαδη, ειναι ηδη μεταλ το τραγουδι, απλα οχι με μεταλ ηχο) τοτε θα ηταν επος προφανως.
[/quote]
Εγώ θα έλεγα Edge Of Glory που μου φαίνεται αρκετά πιο μεταλ.
Στην ηλικία που είναι τώρα ο Axl ΔΕΝ θα το έκανε. Το σωστό θα ήταν να σκεφτόμασταν τι θα έκανε ο Het στις εποχές justice και black.
Νομίζω αντίστοιχο σκηνικό με το μικρόφωνο παίχτηκε και στο through the never … πάλι είχε τσαντιστεί εκεί ο papa…και ενώ είχαν την πολυτέλεια να κόψουν το πλάνο από την ταινία ή να το μοντάρουν με λίγη “μαγεία” το άφησαν όπως έγινε.