Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Τρελο γελιο και με τα σχολια απο κατω…
-Where is Kirk?
-Searching his phone…χαχαχαχα

1 Like

Γιατι να κρινεις απο τα μουσια τους? Ειναι γνωστο οτι εχουν ξεκινησει να γραφουν και να ηχογραφουν απο το 2014, το λεει και στο βιβλιαρακι του HTSD :stuck_out_tongue: Αρα και αυτο, και τα περισσοτερα τραγουδια, θα εχουν ιδεες απο πριν 1-2 χρονια.

Ενταξει, θα μου αρεσε το Spit Out The Bone αμα ηταν οκτωμιση λεπτα λιγοτερο οπως εχει ειπωθει εδω μεσα πολλες φορες

1 Like

Εγω γιατι νομιζω πως αν δωσεις εκτος απο το μπασο και μια κιθαρα στον Rob θα γραψει κανα 2 τραγουδαρες?

1 Like

Μεταξυ μας, και τυμπανα να του δωσεις θα γραψει κατι γαματο

3 Likes

Ιδέες βρε και εσύ έχουν σίγουρα από πριν . Απλά μου φάνηκε ότι ειδικά ο Lars το είχε στο μυαλό του σχεδόν από την αρχή έτσι . Και απλά πήρε καιρό για να ολοκληρώσουν τέλεια το αρχικό πλάνο . Whatever.

Καλά εκεί που λέει ο Gillies ότι πρέπει να κλείσει τους 3 υπολογιστές και ο Lars λέει μην παίξεις τίποτα και ο Het παίζει κάτι riff από το πουθενά !

Riff machine !

Καλά μην ανησυχείς. Πέρα από τα 8:30 λεπτά λιγότερο περιμένουμε και το αντίστοιχο για το halo on fire ώστε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μόνο τα τελευταία 2 λεπτά αξίζουν .πριν είναι ύπνος το κομμάτι .

Για πειτε λιγο γιατι εχω απορια, ανησυχω γνησια. Εσεις που ξερετε απο ιατρικα, ειναι δυνατον καποιος να παθει τενοντιτιδα στο δαχτυλο? Ανησυχω για @drenie και τον δεικτη του δεξιου του χεριου με τοσες καρδουλες

1 Like

Ρε μαλακα δεν μπορώ να σου βάλω παραπάνω από μια …

Ανετα μπορεις αν θελεις, τοσοι και τοσοι εχουν διπλα και τριπλα accounts για να στηριζουν το μισος τους με καρδουλες ο ενας στον αλλον

Αφού εγώ, εσύ , ο shadowing, ο nk_10 είμαστε ένα

2 Likes

Και ένα που είστε, μισό Greg κάνετε. Ή όπως αλλιώς λέγεται σήμερα.

1 Like

Χαχαχα…
Νομίζω πως το Spit και το Halo είναι τα αντίστοιχα Outlaw και Bleeding της εποχής μας. Φαίνεται ότι ήξεραν πολύ καλά τι κομματάρα είχαν εδώ!

Εγω ειμαι πολυ λιγοτερο fanboy απο οσους εγραψες, και απο τον Alejandro :sunglasses:

Ναι καλά τραγούδα.

Πρώτον εγώ έχω αναβαθμιστεί και δικαίως ( είμαι κυβερνητικός εκπρόσωπος ).

Δεύτερον μην νομίζεις ότι δεν είσαι επειδή κατά περιπτώσεις γκρινιάζεις. Σου αρέσουν οι Metallica από το Black Album και μετά ; είσαι φανμπους ( γιατί μόνο σε ένα φανμπου θα μπορούσαν να αρέσουν ) .

ΥΓ. Καλά ο Alejandro μας κρατάει μουτράκια μετά την κουβέντα με τους Α7Χ. Διαχωρίζει την θέση του ! :smile:

Το ανησυχητικό είναι ότι ίσως και να το πιστεύεις.

1 Like

Το ανησυχητικο ειναι οτι μαλλον δεν ξερεις καν τι σημαινει fanboy, οποτε σε συγχωρω.
Ειμαι πολυ μεγαλος fan της μουσικης των Metallica, και ουτε κατα 1% fanboy :sunglasses:
Aμα θες στο εξηγω κι απο κοντα καποια στιγμη.

1 Like

ναι ναι ναι !! σε βολτα με το αμαξι να του τα εξηγησεις ολα !

Κάντε κανά tag γιατί αλλιώς δεν μπορώ να παρακολουθώ τους ρυθμούς σας! Έχω ανοίξει το τοπικ με τα περισσότερα off-topic ποστς! :grin:

1 Like

θα σε κανω βρε αλητη και σενα .
Εντυπωσιακο απανταω στον εαυτο μου και διαφωνω κιολας !!
Καλα ειμαστε γαματος ! :stuck_out_tongue:

@chinaski μην νομιζεις οτι και εσυ δεν εισαι το ιδιο προσωπο με εμας.

Χαβαλέ είχε…