Metallica - Hardwired ...To self-destruct

1 Like

Εντάξει οι τύποι είναι σε άλλο level εμπορικά .

Νομιζω πως σημερα ανακοινωνουν Ευρωπαικες ημερομηνιες…

Και πουθενα η Ελλαδα…

αυτα ειναι κλειστα.

Λογικα το καλοκαιρι του 2018 θα παιξουν και σε διαφορα μεγαλα φεστιβαλ στην Ευρωπη . Καμια 10αρια - 15αρια shows συνολο.

Apr 5, 2018 Budapest, Hungary Sports Arena

αυτό είναι εφικτό…

1 Like

θα προτιμουσα Ιταλια που ειναι 2 συναυλιες στο ιδιο μερος και πεφτει και του Αγιου Βαλεντινου για πιο ερωτικες καταστασεις !

Και Πράγα επίσης μια χαρά μου φαίνεται

καριολακια αυτου του φορουμ ενωθειτε!!! Ειναι σχετικα περιορισμενα τα τικετα οποτε οργανωθειτε δειτε τι θετε , τι βολευει και βουρ για εξωτερικο μη γαμησω , γαμω την τρελα μου , δεν αντεχω αλλο να περιμενω αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Αληθεια τι τιμες παιζουν σε τετοιους χωρους , εχουμε καμια ιδεα ;

Δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι η Βουδαπέστη έχει φθηνά αεροπορικά όπως και η Ρώμη αλλά δεν βλέπω Ρώμη στο πρόγραμμα

10 Φεβρουαριου Τορινο και το συνδυαζεις και με καναν round of 16 να δεις Γιουβενταρα, παιρνεις και τοπικο τιραμισου που ειναι το δευτερο καλυτερο στον κοσμο μετα απο το Τρεβιζο και ριχνεις και κανα ιταλικο γκομενακι με greek καμακι

1 Like

και εχεις και τον Παντελη μαζι σου για να βγαζει σπυρια με την Γιουβε, Καλα δεν το συζηταω αν τυχει να παιξουν και κανα frantic !!

Επίσης τραγουδάς και το γνωστό “και κάναμε μπουρδέλο το Τορίνο…”

1 Like

Εχει full προγραμμα και τον χειμωνα που με ενδιαφερει γιατι προς το παρον αδεια Σεπτεμβρη Οκτωβρη δεν παιζει…

Δε θα τραγουδουσα ποτε κανενα συνθημα ελληνικης ομαδας, ποσο μαλλον της ευρωπαναθας

Του Ολυμπιακού είναι !

θες να πουμε και το συνθημα με τον Κοντε ;

Ξεκολλατε λαγοι με τις ομαδουλες σας…

ΜΟΝΟ ΠΑΟ

1 Like

Ελάτε να κάνουμε έναν καλό τσαμπουκά τώρα παο-ΟΣΦΠ έχουμε και ντέρμπι μεθαύριο κουφάλες!!! Γαμώ τους Metallica!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1 Like