Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Μην ευτελιζετε το τοπικ για κωλοομαδες μωρε. Και οι δυο σκατα ειναι. Η μονη ομαδα που αξιζει:

2 Likes

και φυσικα λειπει ο Hammett. τετοιος αμπαλος που ειναι…

1 Like

Μόνο SAP! :stuck_out_tongue:

Δε λειπει, απλα ψαχνει το τηλεφωνο του

2 Likes

πες του οταν το βρει να παρει το μηδεν . Σαν τα riffs Που εγραψε για το HTSD.

1 Like

Οταν το βρει θα εχει 400 ριφφς για το επομενο. Ή ηταν 4000? Κατι τετοιο

εχει ηδη ο Lars riffs του Hetfield για αλλους 10 δισκους . αργησε ο Φιλιππινεζος!

Glasgow, Manchester, Birmingham sto prwto skelos. Sto deutero me vlepw eite italia, eite kapou se praga, vienni, budapesti analogws ta aeroporika. B. Eurwpi tha apofygw logo kostous. Eisitiria gyrw sto 80-100ari na anamenete isws pio katw stis anatolikes xwres

Εγω βλεπω για το 2018 Βαρκελωνη και Μανχαιμ…
Ισως και Μπερμινγκχαμ φετος αλλα σιγα μην μου δωσουν αδεια…

Βλεπω παντως μεγαλα κενα στις ημερομηνιες οποτε αργοτερα ισως χωσουν κι αλλες πολεις…

Apla etsi periodeuoun pleon, 2 vdomades live, 2 vdomades ksekourasi. De tha prosthesoun tpt. Meta tha anakoinwsoun tipota festival (an kai dyskolo kapaki eurwpi).

εχουν ενα 3μηνο κενο απο Νοεμβριο μεχρι Φεβρουαριο και μετα κατι κενα 15 ημερων μεχρι κανα μηνα

Εκει κοντα στις γιορτες νομιζω οτι θα κατσουν με τις οικογενειες τους. Αλλωστε το εχουν πει. 2 βδομαδες περιπου στο δρομο , 2 βδομαδες με την φαμιλια.
Ολο και κατι μπορει να χωσουν δεξια - αριστερα αλλα μην περιμενουμε και παρα πολλα.

Δεν εννοω οτι θα χωσουν 10 συναυλιες αλλα ισως 2-3

στο συνολο μπορει να πλησιασουν τις διπλες. αλλα ναι καπου 2-3 τις κοβω και εγω.

Θα δουν και τι sold out μπορουν να κανουν και να χωσουν και μερικες ακομα.

Βασικα της καραπουταναρας θα γινει.

να ρωτησω κατι αλλο τωρα ; ετσι καυλοκουβεντα να γινεται.

Δηλαδη με 100 ευρω τικετο εδω στο Ελλαντα δεν γινεται Sold out στο κλειστο OAKA;

Ελπιζω πως οχι, γιατι θα ειμαστε μεγαλοι μαλακες τοτε

1 Like

βρε αι χεσου και εσυ . εχουμε ενα σωρο φορους. Οποτε το εισιτηριο θα πηγαινει αντιστοιχα με τις πιο ακριβες χωρες και οχι πχ με μια Τσεχια ή Βουλγαρια (που δεν εχουν ανακοινωσει αλλα λεμε τωρα)

Γιατι ρε συ?
Το ΟΑΚΑ χωραει 21000 με τις θεσεις των ορθιων αν βαλεις και το stage οπου θα πιασει τα μισα τετραγωνικα του παρκε στο αλλο μισο θα ειναι κοσμος οποτε μπορει να φτασει τις 25000 μιλαμε για 2,5 μυρια ευρω…
Στο Πουερτο Ρικο βγαλανε τα μισα https://en.wikipedia.org/wiki/WorldWired_Tour και σε αλλες λιγο λιγοτερα…
Μακαρι να χωραει περισσοτερο κοσμο το ΟΑΚΑ

μωρε μας τα εχει ζαλισει ο Γιαννης. Ειπαμε το 10 εκανε το εισιτηριο 85 ευρω ; εεε τοτε η βενζινη εκανε και 1 ευρω το λιτρο .

τωρα κανει 1,5 . ολα εχουν παει προς τα πανω και εχουμε καταφερει να επιβιωσουμε (οχι ολοι , οχι ευκολα , αλλα οκ το πιανετε το νοημα).

Δηλαδη θα λεμε αν ειναι αν ερθουν Ελλαδα μετα απο 7 -8 χρονια οχι δεν παμε γιατι του Γιαννη του φαινονται πολλα.

Noemvrio-fevrouario pithanon na einai stin Okeania.

Gia to ypothetiko scenario pou les gia OAKA ta eisitiria vash tou ti kanoun stin Eurwpi tha htan sto 70ari panw diazoma kai standing kai 100 katw diazoma. To OAKA einai megalytero apo Royal Arena klp pou paizoun stin Europi opote ypothetika evgaine. Apla meta apo forous, klp (syn to oti to OAKA thelei noiki, antitheta ti Malakasa) tha emenan sto Lori kati psila kai tha eprepe na ependysei pollaplasia. Opote den aksizei to risko.

Στο σκεπτικό μου έρχεσαι .

Γιαυτό και λέμε υποθετικό σενάριο . Και όπως και να το κάνεις θα σκεφτείς δίπλα και τριπλά να πας εξωτερικό που το σύνολο θα σου πάει κανα 300αρι αν υπάρχει και διαμονή , αν έχεις δυνατότητα να τους δεις εδώ με 100 ( πάντα υποθετικά μιλάμε ) .σίγουρα δεν μένουν όλοι Αθήνα αλλά ένα μεγάλο ποσοστό έχει σχετικά εύκολη πρόσβαση στην πρωτεύουσα.

Ενοίκιο σε τέτοια γήπεδα δίνουν όλοι .
Μην το ξεχειλωνουμε. Δεν μου φαίνεται κάτι πραγματικά τρελό σαν πακέτο , δεν ξέρω όμως πόσο θα μπορούσε να συμφέρει τον Χ-Ψ , Λώρη μια τέτοια κίνηση .

Και πως να το κάνουμε τώρα ; να δίνεις 40 ευρώ για megadeth στο academy ( και γύρω στα 22 για μικρά αντε μεσαία ονόματα ) καλοκαιριατικα χωρίς καν εξαερισμό, δίνεις και 100 να δεις Metallica στο ΟΑΚA.