Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Δηλαδη η Royal Arena δεν ειχε φορους και νοικι μονο εδω στην Ελλαδα εχει?
3-4 χιλιαρικα παραπανω χωραει σιγουρα το ΟΑΚΑ οποτε και 2-3 μοναδες παραπανω ΦΠΑ να εχει απ οτι στη Δανια παλι βγαινει…
Εξ αλλου υπαρχουν κι αλλες πωλησεις που μπορουν να γινουν…
Υπαρχουν και χορηγιες…

Πάντως τα έδινα τα 100 ευρώ εδώ, δηλαδή πραγματικά γιατί να τρέχω στο εξωτερικό να χαλάω ένα σκασμό λεφτά. Και η Μαλακάσα από εκεί που μένω είναι καμιά 60αριά χιλιόμετρα , στην άλλη άκρη της Αττικής αλλά οκ, στη Ριζούπολη είχα πάει με τα πόδια, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, στην αυλή μου είχαν παίξει :stuck_out_tongue:

1 Like

Στη Δανία βέβαια είχαν 4 ημερομηνίες οπότε και άλλη συμφωνία έκαναν με τον promoter (όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις χώρες). Ο promoter κάνει break even στα 3 live και έχει κέρδος στο 4ο.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, οι Metallica έχουν $1 εκ. κασέ. Δηλαδή χοντρικά 9 κατοστάρικα σε ευρώ.
Αν ο Λώρης τζιράρει 2 εκατομμύρια από τα εισιτήρια, τα μισά θα φύγουν σε φόρους και ενοίκια. Βάλε και την αμοιβή της μπάντας, αξίζει να επενδύσει τόσα λεφτά για να του μείνει κανά κατοστάρικο στο τέλος;
Και σωστά λες πως υπάρχουν και χορηγοί, αλλά στην παρούσα κατάσταση δεν μπορείς να θεωρήσεις δεδομένα τα έσοδα (άσε που οι περισσότερες συμφωνίες είναι barter πλέον).

Ειδικά την ώρα που με αυτά τα λεφτά θα κάνει τα live μιας χρονιάς στο Piraeus Academy και θα έχει περιθώριο κέρδους απείρως μεγαλύτερο.

Βάλε μέσα και το ρίσκο στην Ελλάδα με την κατάσταση στις τράπεζες, δεν τους φέρνει και έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Εγώ αν έμενα στην Ελλάδα θα έκλεινα καμία πόλη με φθηνά αεροπορικά που να έχουν 2 σερί live (βλ. Αμστερνταμ, Παρίσι, Κολωνία, Λονδίνο, Αντβέρπ, Μαδρίτη, Μπολόνια, Στουτγάρδη). Όπου είναι πιο φθηνό το πακέτο αεροπορικά-εισιτήρια συναυλίας και διαμονή.

Επίσης, τα εισιτήρια είναι σε fan club pre-sale στις 21. Δε νομίζω να μείνουν απούλητα, οπότε όποιος σκοπεύει να τους δει ας σπεύσει. Στις ΗΠΑ λ.χ. όλα τα fan club είναι sold out και μιλάμε για στάδια. Στη Δανία ίδρωσα για να βρω σε 2 ημερομηνίες -εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα. Δε θα είναι τόσο extreme τώρα μιας και ανακοίνωσαν 30-40 Live, αλλά μην το αφήνετε.

2 Likes

Πληροφοριακά τα αεροπορικά για Μπολόνια σήμερα για του χρόνου 11/2 με 14/2 , δηλαδή να δεις το ένα live μόνο, είναι 110 ευρω πήγαινε έλα

Να το πάρουμε από την αρχή; όλα ακριβά είναι για όλες τις μπάντες ( δεν μιλάω για τις εγχώριες, ούτε αυτές που δεν έχουν δισκογραφία ).

Είναι και όλα υπερεκτιμημενα . Δεν διαφωνώ καθόλου . Αλλά πληρώνω κατά περιπτώσεις άλλα κι άλλα (όχι μόνο σε live ) για τους Metallica θα γκρινιαξω τώρα μέχρι τελικής πτώσης ;

Και από αυτούς περιμένω να έχουν τιμές προ 15ετιας ; με ποια λογική ; ακόμα και το γάλα είναι ακριβό .

Σορρυ αλλά για την καυλα μου αν μπορώ και αντέχω οικονομικά θα το πληρώσω το γαμηδι και δεν θα νιώσω και άσχημα που θα μπορέσω ( αν μπορέσω ) να τα δώσω .

Συμφωνώ, απλά το θέμα είναι πως το βλέπει ο καθένας. Αν θεωρείς ότι αξίζει και μπορείς να τα δώσεις όλα κομπλέ. Αν δεν αξίζει δεν τα δίνεις, αν δεν μπορείς δεν πας. Μακάρι να είχε 8.500 δρχ. όπως το 99 που και τότε για μας που δεν δουλεύαμε πολλά ήταν, αλλά να είναι καλά οι γονείς μας που μας έδιναν κάνα φραγκάκι για να πάμε.

3 Likes

Αυτό εννοώ υπερτιμημένα . Κατά μία έννοια τίποτα δεν αξίζει και προφανώς δουλεύουμε για ψίχουλα .

Αλλά ναι οκ με το υποτιθέμενο live των Metallica θα το λύσουμε και αυτό .

κλαίω :joy::joy:

Τι ζούμε, έγινα μέλος του Metclub μετά από 20+ χρόνια για να μη μείνω στην απ’ έξω με το presale.

2 Likes

Σου έπεσε βαρύ; χαχαχαχα!

1 Like

Είμαστε metallica brothers τώρα εγώ κι εσύ;

3 Likes

Οι Legacy μια ώρα νωρίτερα! Για Πράγα θα το προσπαθήσω.

1 Like

Αυτό σου έπεσε ακόμα πιο βαρύ ! Χαχαχαχα.

Είμαι μεγάλος σου αδερφός σου γαμω τα Metallica family μου , γαμω .

Hugin και εγώ legacy είμαι αλλά πραγματικά δεν ξέρω για που να κοιτάξω .

@drenie Ειναι οι ημερομηνίες που βολευουν εμένα και την γυναίκα μου.Οι επιλογές πολλές και δεν μπορείς να διαλέξεις ευκολα.

1 Like

Παράπονο του @pantelis79.

ρε μαλακες 51 απαντήσεις στο thread των Metallica.

Αφού ρε μεγάλε οι μισές απαντήσεις είναι δικές μου . Δεν προλαβαίνει κάποιος να γράψει κάτι , τσουπ! Ο Δημητρακης ποσταρει.

Ρουφατε τώρα γαμω το φόρουμ μου ! Χαχαχαχα.

Fuck yeaaaaaaaah !

1 Like

Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο έχουν τα εισιτήρια συναυλιών. Γαμώ το κέρατό τους, γεράσανε κι αυτοί και δεν έχουν ούτε μία συνεχόμενη ημερομηνία, όλες είναι με κενό. Κωλόγεροι!

Αν δεν μπορείς να τα δώσεις να σε δω. Τα εισιτήρια συναυλιών είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Το γεγονός ότι κάποιοι τα δίνουμε για κάποιες συναυλίες, δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

1 Like

Αν δεν μπορώ παντελή μου θα μείνω με το πουλί στο χέρι . Αλλά δεν τους έχω δει εδώ και 7 χρόνια γιατί για διάφορους λόγους δεν μπορούσα .

Σε όλα τα καταναλωτικά προϊόντα υπάρχει αυτή η λογική . Δεν λέω ότι καλά κάνουν και το έχουν και 100 και 150 και 200 .
Αλλά αν το να τους δω με ικανοποιεί και ξεπερνά την οποία αναστολή μου για το οικονομικό αντίτιμο , τότε θα τα δώσω .

Το έχουμε ξανά κουβεντιασει ότι ακόμα και για το φαγητό φτάνουμε να πληρώνουμε πολλά και ξέρεις ότι με πιάνει το παράπονο. Αλλά τώρα θα σηκώσουμε το βάρος όλου του κόσμου για ένα γάμωLive ;

Δεν κάναμε την ίδια κουβέντα για live επιπέδου ακόμα και Blues Pills ( και όποιων Blues Pills) που έχουν 22 ευρώ . Και αναλογικά να το δεις για το show , εξοπλισμό , σαν όνομα , τι παίρνεις από το κάθε live το 100αρικο τελικά ακούγεται και νορμάλ.

Η κοινωνία που έχουμε φτιάξει είναι ακριβή . Όχι ενα live που για πολλούς είναι και καψούρα .

UK νομίζω θα είναι 95 λίρες standing.

Σε άλλες πόλεις που ξέρω σίγουρα:
GA prices:

Amsterdam € 80,-
Antwerpen € 99,-
Krakow 440 PLN (€ 101,-)
Oslo 795NOK (€ 86,-)
Herning 865DKK (€ 115,-)

Αμστερνταμ είναι καλή επιλογή νομίζω και νωρίς χρονικά.
Σκανδιναβία θα απέφευγα με κάθε κόστος γιατί ακόμα και σε Hostel θα δώσεις όσα δίνεις στο Hilton και για ένα μενού στα Burger King θα σου φεύγουν 20ευρα για πλάκα.

1 Like

Ας τολμούσαν να βάλουν τριψήφιο νούμερο…

1 Like

Το Amsterdam είναι καλή επιλογή .