Valentino in Bologna, mama mia…
ημουν ετοιμος και για Μπολωνια αλλα ειπα να μαζευτω . Εχω κλεισει απο την Τριτη και για Γερμανια 2 μερες (Κολωνια) και για Αγγλια την μια (περισσοτερο σαν ταξιδι ειναι αυτο, η συναυλια ειναι η αφορμη για να παω , οχι η αιτια).
EDIT : @chinaski
με το καλο ολοι μας, να ειμαστε καλα να εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε την καυλα μας.
Ωραιος ο Danko Jones, γαμει. Και αυτος θα θελει να τους δει ειμαι σιγουρος !
Η προτεραιότητα ήταν Γαλλία κ Γερμανία, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το είχα πάρει απόφαση οπότε δεν μπήκα στο Pre-sale για τα μέλη (είμαι legacy και εγώ). Ο Χρήστος βασικά με μπρίζωσε και είπα οκ (είναι πολλά τα λεφτά και θα σουπερ-ζοριστώ) , αλλά δυστυχώς δεν βρήκα για αυτές τις χώρες.
Γερμανια να ξερεις πανακριβα ! Ιταλια ηθελα πολυ και εγω αλλα οκ , ας κατσω στα αυγα μου.
Παρισι πιο οκ αλλα ισως πιο ακριβα ολα τα υπολοιπα εξοδα.
Τα πιο φτηνα νομιζω ηταν Πορτογαλια.
τι μακελειο εγινε ρε,λονδινο εκλεισα εγω με το ζορι
Για ποια μέρα από τις 2 ;
Κυριακη 22,θεσεις προλαβα.παιζει μαντραπηδα???χαχαχα
Χαχαχαχα. Όχι ! Χαχαχαχα . Αν πήγαινες στις 24 να λέγαμε ένα γεια , γι’αυτο ρωτησα.
μωρε κ 2 γεια να λεγαμε.ξεκινησα με μανδριτη αλλα εξαφανιστηκαν πιο γρηγορα απ ολα
Θα σου στείλω μήνυμα τότε την Κυριακή στις 22 να μου πεις πως ήταν και αν ειναι λέμε και 3 Γειά και 5 yeah!
Τελικά θα πάτε αρκετά παιδιά …
Καλά να περάσετε . Εδώ δεν μπήκα καν στον κόπο. Εδώ δεν ξέρω τι δουλεύω και αν θα δουλεύω αύριο…Πως να κλείσω για τόσο μακρινή ημερομηνία;;;
τεσπα, για γράψτε εκτιμώμενα κόστη
ναι αν εισαι σε αυτη την κατασταση δεν εχει νοημα ουτε καν να τσεκαρεις τι τιμες παιζουν. ειναι απλησιαστο το ολο αθλημα (βεβαια οι περισσοτεροι απο εμας (υποθετω) ειναι σε μια τετοια μοιρα αλλα οπως ειπε και ο chinaski μια ζωη την εχουμε)…
Κοστη τι εννοεις ;
εννοώ πόσο θα είναι το συνολικό κόστος κατά προσέγγιση για να δείτε το λαηβ στην πόλη που επιλέξατε
Π.χ. Χ ευρώ μεταφορικά, Χ ευρώ διαμονή, Χ ευρώ το λαηβ , Χ ευρώ για φαι-ποτό
Δλδ πόσο θα σας κοστίσει περίπου το ταξίδι σας
ΥΓ 1 : Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς, αν ξέραμε ότι σε 6-7-8 μήνες θα ερχόντουσαν Ελλάδα, ε του π***τη θα βάζαμε ένα εικοσάρικο στην άκρη το μήνα και θα πηγαίναμε . Εγώ θα τα έδινα
Αλλά να δώσω από σήμερα 100 ευρώ , συν άλλα 200 για να πάω σε άλλη χώρα ενώ δεν ξέρω αν θα μου δώσει απ τη δουλειά 3-4 μέρες άδεια , δεν γίνεται εύκολα
ΥΓ 2 : Για το αν θα έχω δουλειά ίσως υπερβάλλω, αλλά για να ξέρω από τώρα σε 1 χρόνο αν θα είναι εφικτό να λείψω , είναι ακατόρθωτο
δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα γραφεις.
Λοιπον τα εισιτηρια για μια συναυλια κοστιζουν απο 50 ευρω εως 115 (σε αυτα βαζεις μεσα και αποστολη στο σπιτι και κατι αλλα καπελα που βαζουν οι εταιρειες διανομης , μεγαλη κλεψια , το κανουν σε ολους τους καλλιτεχνες για να προλαβω τους κακεντρεχης που κοστιζουν επιπλεον τουλαχιστον 5 ευρω ανα εισιτηριο).
Ολα αυτα εχουν γινει ηδη Sold out και μενουν μονο τα πακετα VIP (ενταξει εκει εχουμε κατι εξωφρενικα ποσα αλλα και παλι υπαρχει εξηγηση , αυτο δεν σημαινει οτι αυτα τα πακετα δεν ειναι πανακριβα).
Αεροπορικα κανουν περιπου απο 100 ευρω πηγαινε ελα (αναλογα την πολη ) μεχρι και τα διπλασια.
Επισης η διαμονη ειναι κατι σχετικο. υπαρχουν μοτελ με 15-20 ευρω , ξενοδοχεια απο 40 ή ακομα και φιλοι στο εξωτερικο που εχουν σπιτι και αναλογα πραττεις (υπαρχει και το airbnb)
Για να πας σε ενα Live αν μιλαμε να φυγεις απο Ελλαδα θες περιπου νομιζω το λιγοτερο ενα 300αρι (πολυ αισιοδοξο νουμερο) μεχρι ενα 500αρικο.
Για φαγητο λιωνεις στα Burger King !
Ναι κι εγώ με τον κολλητό πέρσι για Iron Maiden στη Ρώμη δώσαμε καπέλο επιπλέον 2 ευρώ για να μας δώσει δικαίωμα εκτύπωσης barcode σε Α4
Είναι δεδομένα αυτά τα έξοδα
Πιο πολύ με ενδιέφερε ΕΣΕΙΣ τι επιλέξατε και όχι τις δυνατότητες που παρέχονται, όπως ωραία τα έγραψες
Να πω για μένα π.χ. ;;;
Για το λαηβ της Ρώμης ( Iron Maiden ) είχαμε αποφασίσει να πάμε 4ημερο να δούμε και την πόλη
Ξοδέψαμε 120 ευρώ με επιστροφή ryanair . 100 ευρώ για 3 διανυκτερεύσεις σε " camping " 30-35 λεπτά μακριά απ το κέντρο της πόλης . Επιλέξαμε bungalow με προσφορά απ το booking.com . Χαλάσαμε στανταρ 150-200 ευρω για την καυλάντα μας
Αν πηγαίναμε αυστηρά για το λαηβ , περίπου 120 ευρώ αεροπορικά + 70-100 διαμονή + 82,50 η συναυλία + σφιχτοκώλικα 50 ευρώ λοιπά έξοδα . 350 ευρώ σύνολο χοντρικά
Εμείς δώσαμε 450 περίπου αλλά είδαμε αξιοθέατα κλπ . Φλαγαμε σαν άνθρωποι κλπ:grin:
Κάτι τέτοιο εννοούσα όταν ρώταγα
@Rebel θα μπορούσες αν ειχες τα χρήματα να πάρεις εισιτήρια και πληρώνοντας ένα έξτρα ποσό να μπορείς να κάνεις refund αν αποφάσιζες να μην πας για τον Χ ή Υ λόγο, Ιταλία που έκλεισα εγώ υπήρχε αυτή η δυνατότητα με 11€ (2 εισιτήρια). Συνολικό κόστος δεν ξέρω ακόμα…λεφτά δεν υπάρχουν…κάποια στιγμή θα κλείσω τα υπόλοιπα…πάντως ryanair πετάει μιλάνο με 60€ (αλερετουρ) σήμερα
στερνή μου γνώση…
Δεν κατέω πολλά από τέτοιες καταστάσεις εξάλλου… Σίγουρα με μπόλικο ψάξιμο θα έβρισκα πολλές επιλογές
Η “ποινή” για το refund είναι πολύ λογική πάντως
Εγώ δεν κοίταξα καν, για 2 βασικούς λόγους: 1ον είναι πολύ μακριά(χρονικά) και γενικά δεν κάνω σχέδια και τόσο μακριά και 2ον θεωρώ πολλά τα λεφτά για μια συναυλία μιας μπάντας που όσο και να γουστάρω την έχω ξαναδεί και δεν είναι και εντελώς απίθανο να την ξαναδώ ακόμα και στην Ελλάδα. Επίσης δεν μου αρέσει να ζορίζομαι τόσο.
Μπολόνια έχει ακόμα πάντως 92ευρα (αρένα και κατω κερκίδες) και για τις 2 μερες…μόλις κοίταξα
δεν εχω ακομα αυτο το πλανο μπροστα μου.
Αγγλια αγορασα τα ακριβα για καθημενους (το κοριτσι μου εχει ενα θεματακι με την μεση της οποτε δεν φτανει που θα την ταλαιπωρησω να δει τους καφρους , ας μην της το βγαλω απο την μυτη). αυτο εκανε 96 λιρες το καθε εισιτηριο συν 11 λιρες να τα στειλουν στο σπιτι (ειχε αν θυμαμαι καλα και με 5 αλλα προτιμησα την πιο ακριβη αποστολη).
Τα Αεροπορικα εισιτηρια για Λονδινο κανουν 240 ευρω και για τους δυο (αρκετα καλη τιμη). Για διανομη θα μεινουμε σε φιλους που το λεγαμε παρα πολυ καιρο να παμε να τους δουμε , οποτε το συνδυασαμε με την συναυλια.
Επειδη 1 μηνα πριν θα τους εχω δει και στη Γερμανια 2 φορες (αρενα) , δεν επεμεινα πολυ για να δουμε και το Πρωτο show στις 22 Οκτωβριου αν και θα φτασουμε Κυριακη 22 και θα φυγουμε Τεταρτη 25 απο Λονδινο.
Αυτην την στιγμη δηλαδη ειμαστε με αεροπορικα και συναυλια στα 240 ευρω το ατομο (διαμονη δεν θα εχουμε).
Για Γερμανια εχω αγορασει και για τις 2 μερες αρενα με 115 ευρω την βραδια(συν 5 ευρω για να τα παρουμε απο εκει) αλλα δεν εχω τσεκαρει ακομα κατι αλλο ακομα. Θα παω με ενα φιλο (ναι εσυ που διαβαζεις σε θεωρω φιλο!) . Ψαχνουμε οικονομικα μεταφορικα και σχετικα φτηνη διαμονη (που να μην ξεπερναει τα 40 ευρω την βραδια). Φαγητο οπως σου ειπα, εκτος αν κατσει Airbnb και μπορουμε να αγορασουμε τροφιμα για το σπιτι.