Σου λέω , το μόνο θέμα είναι μην σε κρεμάσω όταν έρθει Γενάρης π.χ. και σου πω "τελικά δε μπορώ να πάρω άδεια " . Και όχι τπτ αλλο, αλλά σε βλέπω να τρως με κουπόνια με τόσα έξοδα Βενεζουέλα style
Σε κερνάω μπύρα μόνο και μόνο για την πρόταση αδερφούλη
ναι ισχυουν και τα δυο. Σου ειπα οτι η οποια ενσταση μου ειναι οτι λεει για Jason ηχο. Και μου φανηκε σαν παραπονο ενα πραγμα. Και ο Jason δεν το εχει αναγκη αυτο. Ειναι καυλας , δεν χρειαζονται τετοια καυστικα σχολια.
Βεβαια νομιζω οτι πιο πολυ ηθελαν να ακουστει το συγκεκριμενο σημειο σαν Cliff ηχος (+Geezer Butler) παρα οτιδηποτε αλλο (λεω, δεν ξερω , δεν ειμαι σιγουρος)
θεωρώ τον jason Newkid αρκετα ξύπνιο παλικάρι…δεν νομίζω πως έχει ένσταση για το τι/πως παίζει ο Rob στους Metallica, άλλωστε είπε πως τον γουστάρει. Αλλά εγώ θα πω την μαλακία μου πως θα ψιλο έχυνα μέσα σε 7’’ με τέτοιο ήχο στο σολάκι του Spit
Ισως να του εδινε το κατι διαφορετικο. Να στο πω αλλιως. Γενικα απο τα βιντεο που εχουν δωσει ο ηχος που εχουν στα demos μου αρεσει σε σημεια περισσοτερο απο το τελικο αποτελεσμα Ακομα και η παραμορφωση στο σολακι που λεμε.
ξερω ομως και κοσμο που χυνει με τον ηχο που εχει το HTSD.
Επισης πως να στο πω; ο Jason δεν μιλαγε οταν επρεπε … Τωρα το θυμηθηκε ; για αυτο λεω οτι βγαζει παραπονο . Επισης στα Newsted δεν ενιωσα να κυριαρχει ο ηχος που περιγραφει ο Jason. Whatever , κουβεντα να γινεται.
https://www.youtube.com/watch?v=zgu-3WPYNvM ακομα και εδω στη μεση του κομματιου , εμενα μου εβγαλε κατι σαν θλιψη παρα σαν καυλα οτι ακουω τον Jason της καρδιας μας , οτι δεν το ξεπερασε ποτε το ολο πραγμα. Τι να πω ; Μακαρι να μην ειχε τα κομπλεξιλικια του ο Hetfield , να μην εφευγε ο Jason , να μπορουσαν να μιλησουν ανοιχτα οταν επρεπε.
Μαλακες ολοι ( ο ψηλος παρα πολυ) αλλα και ο Jason τα κρατησε του μουτρακια του. ο Rob τους ανανεωσε, ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για αυτο που ειναι οι Metallica απο το 2003 και μετα (τοτε ειχαν και σχεδον 2 χρονια μπροστα τους να ηρεμησουν και εχουν χρονο να διαλεξουν το καταλληλο, το 1986 τα εκαναν ολα μεσα σε 1 μηνα , κατω απο την πιεση του χρονου και της θλιψης). Ολα παιζουν το ρολο τους, ακομα και οτι ο Rob αντεχει να οργωνει ολη την σκηνη περα δωθε και να παιζει πραγματα απο την Cliff εποχη , κατι που ο Jason δεν πολυ αγγιζε και εδω και χρονια δεν εχει τις ιδιες αντοχες πανω στο σανιδι.
έχω πιει τώρα και δεν είμαι για μακροσκελή ανάλυση, αλλά…ο Jason έφαγε πολύ σκατό από James/Lars, ο Rob μπήκε στην μπάντα όταν είχαν λύσει τα όποια θέματα και ξεκινούσαν πάλι από τον πάτο οπότε μόνο πάνω είχε. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις ή να συσχετίζω καταστάσεις αλλά δεν πιστεύω πως o Rob ανανέωσε κανέναν. Ο πάπα σομπέριασε και είδε τη ζωή αλλιώς…αυτό μόνο.
ανανεωσε με την λογικη οτι διαλεξαν ενα τυπο που να μπορει να παιξει τα παντα , να σταθει πανω στη σκηνη μπροστα σε 50 χιλιαδες κοσμο χωρις να χεστει πανω του και που δεν θα γινει τεραστιο ψωνιο με τα πολλα λεφτα που θα βγαλει.
Εφαγε ολες τις κουραδες των 2 που ειπες , απλα επειδη μας βγηκε φοβιτσιαρης (δυστυχως) εχει και εκεινος ενα μεριδιο ευθυνης (οχι τοσο μεγαλο βεβαια οσο ο Jaymz! ) . Kαι οσο δικιο και αν εχει απο την μερια του , εκανε τα ναζακια του και τελικα δεν μιλησαν ποτε οπως επρεπε (μην ξεχναμε οτι οπως εχει πει και ο ιδιος ο Jason , τα βρηκε ολα ετοιμα σε αυτους , περιοδειες, ευκολιες, στουντιο , παραγωγους , ανασεις στα Live , τα παντα ολα).
Υπαρχει μια ταση (οχι απο σενα) να ξεχναμε τι βρηκε ως στρωμενο εδαφος ο Newsted στους Metallica και να φαινεται ως πιο τρου(κατι που δεν ειναι και απολυτα σωστο γιατι οι Echobrain Μονο metal δεν επαιζαν , μερος σε reality Πηρε, μουσικη μονο δικη του εκανε να βγαλει πανω απο 10 χρονια . Ειπε και προσφατα οτι δεν αντεχει να βγαζει τετοια μουσικη , ουτε να παιζει Live σε αυτο το επιπεδο) !
Τον εκαψαν με την συμπεριφορα τους και αυτον και ενω οι ιδιοι τα καταφεραν και πηραν τις ανασες τους . ο Jason δυστυχως δεν μου το βγαζει αυτο οτι ειναι δηλαδη χαλαρος και ανετος με την φαση.