Jason ρε!!!
Ακουγεται και το μπασο
Jason ρε!!!
Ακουγεται και το μπασο
αυτα τα φωνητικα ηταν καυλα παντως… τι να κανουμε τωρα ; περνανε τα γαμημενα τα χρονια !!
Κανε μωρη τρελα ελικοπτερακι με τα μαλλια!!!
Swirling λεγεται
ελικοπτερακι το λεγαμε μικροι ρε και εσυ! Γαμω τα αγγλικα μου . στα 14 , 15 που να ξεραμε το swirling και το squirting !
Παλι καλα δεν εγραψες swinging
ετοιμος ημουν αλλα ειπα να μην το γαμησω !!! χα χα χα χα χα!
10 χρονών είσαι και μιλάς με τέτοιους εγγλέζικους όρους; Σωστά τα λέει ο drenie…ελικοπτεράκι λέγεται
Αυριο εχουμε συναυλια μην ξεχνατε…
Αλλα σιγα μην παιξουν κανενα για πρωτη φορα…
@chinaski εμεις στο χωριο μου ετσι το λεγαμε
ελικοπτερακι λεγαμε αυτο
χλωμο το κοβω και εγω αλλα μπορει να θελουν να ρεφαρουν οτι δεν εκαναν στη Δανια…
Μπα τα αφηνουν για το Αμερικα η ακομα και για Ευρωπη
Και του χρονου ειπαμε ε ολο το AJFA
Απο ποιο χωρίο είσαι; Απ΄ το Norfolk;
rofl
Απ το Nashville του Τennessee εκει που φτιαχνουν το Jack Daniel’s
Mονο το AJFA κανενα αλλο τραγουδι γιατι ο Lars θα πεσει πανω στο snare (που λενε και στο χωριο μου το ταμπουρο)
Ο ομφαλός της γης… (στην Ιρλανδία είναι αλλά λέμε τώρα, αγαπάμε και το χωριό σου)[quote=“NK_10, post:4064, topic:29901”]
Mονο το AJFA κανενα αλλο τραγουδι γιατι ο Lars θα πεσει πανω στο snare (που λενε και στο χωριο μου το ταμπουρο)
[/quote]
και το Harvester το έχει…
νομιζω οτι καπου μεσα τους το ψηνουν αλλα το θεμα ειναι τι θα κανει τοση ωρα πανω στη σκηνη ο Rob ;
Nαι αλλα αν παιξει Dyers Eve τελευταιο μετα θα παει για ενδοφλεβια αναβολικα
Ρε συ εννοω τον δισκο ολο AJFA…εχεις πιει? χαχαχα
Γιατι λες να του χαμηλωσουν το μπασο?
30 χρονια θα κλεισει του χρονου το AJFA
χαχαχα…ναι (λες και το ΄χει το ομώνυμο…το έχει ρε ο ΣΚΥΛΟΣ το έχει αν θέλει)…αλλά μονο justice; και μετα οι haters θα βρουν πατήματα να κράξουν που παίξαν μόνο 70 λεπτα ξερωγω
θα το παίξουν ανάποδα όπως το TBA και θα είναι φρέσκος …
πέρα από την πλάκα…ηταν ακυρο αυτό…απλα έγινε έτσι για να παίξουν τελευταίο το Enter Sandman
Δεν με νοιαζει για 70 λεπτα θα ακουγα To live is to die, Dyers Εve, Frayed ends of sanity, Eye of the beholder
ρε μην τα λες σε εμένα αυτά!
εεεεεεεεε ρε σκαλωμα. ο Lars το ειπε να παιξουν ολο το And Justice Και το υπολοιπο Set διασκευες.
Ειναι κατι που θα τσακιζει κοκκαλα.
@chinaski και με το Ride δεν εκαναν το ιδιο ;