νταξ μωρε την εγραψε ο ανθρωπας σχεδον αμεσως μετα την κυκλοφορια του HTSD . Μπορει να μην προλαβε να το εκτιμησει .
@NK_10 μην λεμε τα ιδια… Τετοια λαθη εκανε απο τα 80s. πρεπει να σου στειλω κατι CD για να ακουσεις το Fade to black απο την Ιταλια το 1989 (οσο και να κανει λαθη στο Halo , αυτο το γαμημενο το ωωωωωωωωωωω ωωωωωω ωωωωωωωωωωω βγαινει απο μονο του ).
Μιας και λέμε για το Hammett, είχα αγοράσει το DVD με τη συναυλία των Metallica στο Rock Am Ring το 2003. Αν ακούσετε το One από εκείνο το live θα δείτε ότι το solo λίγο πριν πει ο Hetfield “darkness imprisoning me” του έχει φύγει εντελώς. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση τότε θυμάμαι. Περίμενα να ακούσω το σόλο και δεν άκουσα τίποτα.
απο τετοιες παπαριτσες , γεματος ο φιλος μας ο Φιλιππινεζος… Αλλα who gives a fuck ? (που να ακουσεις ποσα λαθη εκανε ο Mustaine στα πρωτα Live τους , αν δεν το εχεις ηδη τσεκαρει)
Οι Metallica δεν ηταν ποτε μα ποτε αλανθαστοι στα Live τους. Aλλα πραγματα τους εκαναν καυλα στις ζωντανες τους εμφανισεις . Ενα απο αυτα ηταν η λυσσα τους πανω στη σκηνη.
Δεν το εχουν πολλες μπαντες αυτο .
Ακομα και εκεινοι που τους εβλεπαν στις πρωτες μερες τους καταλαβαιναν οτι διαφερουν απο τους υπολοιπους.
Τι χάλια είναι αυτά ρε;;; Και δώσατε λεφτά να δείτε αυτά τα σκατά!!!
Γαμάνε τα μουνιά ρε…και αυτή η εισαγωγή με το Hardwired μου την σηκώνει μα τον θεό
Παρατηρώ και λίγη αγάπη για το Death Magnetic στα σολο του Hammett(Judas Kiss) & Rob (The End Of The Line)…o οποίος νομίζω παίζει το Anesthesia καλύτερα από ποτέ εδώ.