Metallica - Hardwired ...To self-destruct

σοφα τα λογια του! Με συντροφευουν σε καθε δυσκολη αποφαση !

Και το st anger καλυτερο ειναι απο την δισκογραφια των maiden. Σταματηστε να βαζετε φωτογραφιες του james λες και ειστε 10χρονα κοριτσακια που παιρνουν μανινα και κατερινα για τις αφισες των new kids on the block και στριγκλιζουν σαν υστερικα.

1 Like

Έκλαψα λίγο…χαχαχα

μα ειμαστε 10χρονα κοριτσακια

1 Like

βαζετε*

Μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα μας λες και τι θα ποσταρουμε σε ενα θρεντ που δε σε ενδιαφερει καν.

3 Likes

Πω πω με ξεφτυλισες. Δεν με ενδιαφερει το θρεντ αλλα με ενδιαφερεις εσυ.

Ναι το εχω καταλαβει, μαζι μου κανεις χειροτερα κι απο τα κοριτσακια που παιρνουν Μανινα και ουρλιαζουν υστερικα για τις αφισες των Backstreet Boys και των Spice Girls. Εσυ ουρλιαζεις υστερικα επειδη σου θιξανε τον αγαπημενο σου τραγουδιστη, την αγαπημενη σου μικρη μπαντουλα, κ. ο. κ.

ΥΓ. Δεν ειναι ποτε σκοπος μου να σε ξεφτιλισω, το κανεις μονος σου με καθε ποστ

Ελα λελο βαλε τωρα μια φωτο του james και τριψτον λιγο

4 Likes

Ωραιος

Καυλα ειναι, οχι απλα ωραιος

1 Like

:wink:

1 Like

τον ειδε που επαιζε κιθαρα και τον καψουρευτηκε !

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…παιδιά get a room ασούμε…

1 Like

Λοιπον 10πλο τρολοακαουντ οταν βγαλουν οι Maiden ισαξιο ή καλυτερο δισκο απο το AJFA ή το RTL (Master Of Puppets δεν προκειται να τον φτασει κανεις) τοτε μπορει να κανω τον κοπο να σου απαντησω, μεχρι τοτε ακου το light metal των Maiden γιατι heavy δεν το κανει ουτε ο Θεος (Cliff Burton) ο ιδιος…

3 Likes

troll: το ατομο που εχει αποψη διαφορετικη απο τους γνωστους 40ρηδες (4 στο μυαλο) μεταλικα φανμποιζ του φορουμ

1 Like

4 είναι βρε, οι Four horsemen του φόρουμ.
Εν μέρη έχεις δίκιο, τα έχουμε πεί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Η τετράς αυτή είναι ανίκητη όσον αφορά την ισχυρογνωμοσύνη περί μετάλλικα κλπ. Αυτό δείχνει και το πόσο μεγάλο συγκρότημα είναι (η τετράς όχι οι metallica :stuck_out_tongue: )

Έβρεξε ;

2 Likes

Ευτυχώς που οι υπόλοιποι δεν είναι ισχυρογνώμονες :joy:. Ο ένας περιμένει 30 χρόνια τους Μετάλλικα να βγάλουν τη συνέχεια του AJFA όπως τη θέλει αυτός, ο άλλος έχει 200 accounts με avatar από Maiden και ενδιαφέρεται για τον Quintom, ο τρίτος περιμένει τους Helloween, ο τέταρτος, ο πέμπτος, ο έκτος κλπ. κάτι ανάλογο :joy:.

Χαλαρώστε λίγο, όλα είναι τρόπος, όποιος φέρεται σαν τρόμπας (είτε βρίζοντας, είτε ειρωνευόμενος, είτε, είτε, είτε…) είναι λογικό και επόμενο να προκαλεί ανάλογες συμπεριφορές, εφόσον δείχνει ότι τις μεταχειρίζεται καλά.

Κατά τα λοιπά, οι Metallica και το HTSD μας πιτσιλάνε.

2 Likes

Για τα πρακτικα του φορουμ ειμαι 32 στα 33

2 Likes