Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Είσαι σίγουρος? Γιατί ο @Mech-Cannibal έγραφε ότι είναι βαρετός και τετριμμένος δίσκος το HTSD. Μάλλον οι απόψεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες σε αυτό το forum.

Υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για ένα υποκειμενικό ζήτημα!! Ποιός θα το περίμενε αυτό?? Σε άλλα νέα το νερό είναι υγρό σε θερμοκρασία δωματίου.

5 Likes

Εσένα σου χρωστάω μια απάντηση από εκείνο το διάλογο που είχαμε. Αύριο όμως γιατί τώρα πάω για μπύρες!

Πιο πολύ το έγραψα για να δω αντίδραση Παντελή, μην τρελαίνεσαι. Και ναι είναι υποκειμενικό ζήτημα η μουσική αλλά υπάρχει όμως και μια αντικειμενικότητα. Δηλαδή αν πω εγώ ότι το dark side of the moon είναι μαλακία δίσκος μάλλον ο Prophecy θα άφηνε τον Quintom και θα ασχολούνταν μαζί μου.

1 Like

Αρπάχτηκα γιατι το εξέλαβα ειρωνικό :stuck_out_tongue:
Άντε cheers :smiley: .

1 Like

Το πήρα πολύ προσωπικά! Από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι με ενδιαφέρεις και ότι θα σε κυνηγάω! Επίσης, άμα ο @Mech-Cannibal λέει ότι το HTSD είναι βαρετός και τετριμμένος δίσκος, τότε να αλλάξει το nick του σε Mech-Abal!

Πάω κι εγώ για μπύρες!

1 Like

πάντως σε άλλα 2 φόρουμ που γράφω ( μουσικών οργάνων ) , δεν άρεσε σε κανένα μέλος . Μόνο εγώ έγραψα καλά λόγια

just sayin’ , στα παπάρια μας . Απλά , μην λέμε ότι θέλουμε, δεν γράφουμε κάποια αντικειμενική αλήθεια εδώ μέσα.

Σιγουρα θα ασχολιομουν και μαζι σου.
Και το HTSD ειναι ενα βαρετος δισκος απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε.

Καλυτερα light metal παρα kourada metal (st anger). Και να σας υπενθυμισω οτι οι metallica ειναι μια απο τις τρεις αγαπημενες μου μπαντες. Απλα μας τα εχετε κανει τσουρεκια 10 χρονα κοριτσακια που καψουρευτηκατε τον james και αγωνιζεστε σε καθε ποστ να αποδειξετε ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φαν των metallica τσιριζοντας παπαριες.

1 Like

Ετσι να παραδεχεσαι οτι ειναι light metal…

Ok το St. Anger ειναι ενας κακος δισκος αλλα στα live μου αρεσει το ομωνυμο στην short version…

Τουλάχιστον τσιριζουν καλυτερα απο τον Χαλφορντ στο πέινκιλα λάιβ.

Δεν ηταν ενας κακος δισκος ΕΙΝΑΙ ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ δισκος στην ιστορια της σκληρης μουσικης που εβγαλε ποτε μεγαλη μπαντα.
Εισαι πολυ σκληρο αντρακι και θες αντρικο μεταλ. Να μην ακους maiden γιατι ειναι για φλωρους σαν εμενα.

Και εσυ να μην ακους Priest.
Και ο quintom να μην ακουει τιποτα, ετσι και αλλιως δεν καταλαβαινει. Μονο baby metal που τους θεωρει καλυτερους απο τους fates.

Και εσύ γιατί δεν τσιριζεις ; δεν πρόλαβες το τεύχος της Σούπερ Κατερίνα με την αφίσα και τους κρατάς μούτρα ;

Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος και εχεις χιουμορ;

Δεν ξέρω ακόμα αν έχω . Είμαι 10 χρονών κοριτσάκι , δεν τα καταλαβαίνω όλα .

2 Likes

Τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια

Εισαι σιγουρος? :sunglasses:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/08/Phase_diagram_of_water.svg/700px-Phase_diagram_of_water.svg.png

2 Likes

Φίλε μου συμφωνώ.

Προσωπικά δεν έχω κάτι να παραδεχτώ, τη γνώμη μου λέω. Θεωρώ λοιπόν ότι το HTSD είναι λίγο άνισος δίσκος. Δηλαδή όπως έχει κάποια φανταστικά τραγούδια (Halo On Fire) έχει και κάποια βαρετά τραγούδια (Dream No More, Am I Savage?).

Θα μας τρελανεις ρε συ @QuintomScenario στο 1 bar ειναι η πιεση της ατμοσφαιρας…:sunglasses: :stuck_out_tongue: