sou evala kardoula giati to post sou einai to post noumero 5000 gia auto to thread xD
Gia mena o kosmos paizei para poly mikri simasia oson afora to poso tha apolafso mia synaylia. Ara loipon an kai den imoun stin Malakasa to 2010, amfivallo para poly gia to an tha pernousa oso kala eixa perasei to 1999 pou oi Metallica itan sta ntouzenia tous, kai mallon akoma kai to 2007, pou to setlist itan apla astronomiko.
O Pantelis mporei na kanei oti upotheseis thelei gia to pou tha eixa perasei kalytera vevaia, sigoura kserei kalytera apo mena.
Esy kala kaneis kai ksereis pou eixes perasei kalytera. Ki ego perasa kalytera sto Orion Festival 2012 apo opoiadipote synaylia Elladas. Esy mporei na ksenerones pou den eixe apeiro kosmo kai vroxoula.
Και για μένα το 2010 ήταν η καλύτερη φορά που τους έχω δει παρότι έχω πάει και εξωτερικό.
Το 2007 υπήρχαν προβληματάκια στον ήχο τα οποία μου το χάλασαν λίγο.Όσο γίνεται τέλος πάντων να χαλαστείς όταν βλέπεις ζωντανά ένα από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα.
Σας γαμαει όλους το 93!
Για μένα η σειρα είναι 1993>2010>2007>1999 Αλλά με μικρές διαφορές.
Η πρώτη παίρνει διάστασης μύθου ( όχι της μπύρας) έτσι κι αλλιώς.
Αλλά τους είδα άλλες 4 φορές σε αυτό το τουρ. Τις 3 από τα 5 μέτρα. Η συναυλία όμως του Λονδίνου μου έχει αφήσει την αίσθηση “της καλύτερης” από τις 4 . Ίσως γιατί είδα και πράγματα που δεν θα μπορούσα να δω από κοντά. Η μπάντα έδειξε να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο το UK tour. Έπαιξε ρόλο και η πρεμιέρα του spit.
Όπως και να έχει , οι τυποι έχουν βρει το τι λειτουργεί για τους ίδιους και είναι 140 λεπτά πάνω στη σκηνή χωρίς τσιγκουνιες σε απόδοση.
Αντε να Έχουμε καμιά ανακοίνωση σύντομα να γουστάρουμε!