Το παιζουν πολυ καλα το ολο παιχνιδι του marketing, οχι οτι με εκπλησσει αυτο αλλα κρατανε τον οπαδο στην τσιτα, ενα video εδω, μια ανακοινωση εκει, ενα special show απο την αλλη…
το να παρεις τη μασκα ,θαναι για συλλεκτικο .
Οχι για να ακουσεις το τραγουδι μιση ωρα νωριτερα.
Κουτο μου φαινεται.Θα χε πιο ενδιαφερον να ελεγαν μια μερα νωριτερα παρα μιση ωρα!!
Αν ήταν μια μέρα ολόκληρη θα είχαν όλο τον χρόνο να το διαρρεύσουν σχεδόν αμέσως .
Οπότε δεν έχει πολύ νόημα . Έχει νόημα για τους ίδιους ώστε να δουν και πόσος κόσμος θα πάει να πάρει αυτό το δωρεάν χαρτί .
Φωτογραφια απο τα γυρισματα ακομα ενος βιντεο Απο οτι φαινεται μαλλον τελικα θα γυρισουν βιντεο και για τα 12 τραγουδια. Αυτο αν δεν κανω λαθος, ειναι το 7ο, να πει κι ο drenie που εχει τυπωσει ηδη ημερολογιο με ενα βιντεο για καθε μηνα του χρονου και τους Metallica σε σεξυ ποζες.
Να κανει η Μανα !! χα χα χα χα!! αντε ρε τραβα να παρεις την χαζομασκα με τον κωδικο!
την μερα που θα κυκλοφορησει ο δισκος θα υπαρχουν και 12 βιντεο!!
Αντε ας κραξουμε ολοι μαζι … αυτοι ειχαν πει καποτε οτι δεν θα γυρισουν ποτε βιντεο ! Και τωρα γυρνανε για ολα τα κομματια του δισκου ; Μπα ; αληθεια ;
Επισης αλλη παρατηρηση … βαζει ο Ρομπ παντελονια και μας φοραει ο Hammett τωρα κουστουμακια ;
Ναι ρε quintom … φετος δεν θα παρω το ημερολογιο της Pirelli αλλα εφτιαξα ενα απο τα video clips !!
Το θετικο με αυτα τα clips ειναι οτι υπαρχουν και δεν βγαζουν αυτα τα ηλιθια Lyrics-video Οπως τοσοι και τοσοι αλλοι.
τα λυρικ βίντεο δεν είναι ήλίθια…είναι ένας φτηνός τρόπος να κάνεις προμόσιον του δίσκου
δεν έχουν όλοι τα φράγκα των μετάλλικα να γυρίσουν βίντεο για τα τραγούδια τους…μην τα ισοπεδώνεις όλα
όταν έλεγα εγώ για τον κλαρινογαμπρό τον χαμμετ και τα βαμμένα νυχάκια ο Quintom είπε πως του άρεσαν πάντως
μονο που αν εχεις προσεξει ειναι πολυ Low- budget τα βιντεο. Και οκ ας μην βγαλουν ολοι 12 ή οσα κομματια τελος παντων εχει μεσα ο δισκος.
Αλλα λιγα πλανα και ενα μονταζ με εφεδακια στο φτιαχνω και εγω με λιγα χρηματα.
Οποτε ναι τα Lyric βιντεο δεν το βλεπω ως φτηνη λυση ή λυση αναγκης , αλλα ως λυση βαρεμαρας ή γρηγοραδας.
σε μια εποχή που μετράνε και το παραμικρό ευρώ θα προτιμήσει η εταιρεία να δώσει τα ελάχιστα για ένα λυρικ βίντεο παρα τα όποια λίγα για ένα φτηνό προπερ βίντεοκλιπ που και πάλι θα κοστίσει πολύ παραπάνω. Προτιμώ ένα λυρικ βίντεο πάντως από ένα γτπ βιντεοκλίπ με “λιγα πλανα και ενα μονταζ με εφεδακια” ακόμα και αν είναι από τα χεράκια σου
είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών
μαλλον δεν εχεις δει βιντεακι μου ή και αν εχεις δει , δεν το εχεις παρει χαμπαρι !! χα χα χα.
Κοιτα ειναι πολυ απλο. Μοντερ πληρωνουν ετσι κι αλλιως . και αν ειναι να βαλει φωτο με τους στιχους απο πανω δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα απο το να βαλεις μια Go pro και να μονταρεις πανω σε αυτα τα πλανα Που θα τραβηξεις, τα εφφε με τους στιχους.
Και δεν μιλαω μονο για πιο μικρες μπαντες. Αλλα και για μεγαλες τυπου Muse Που ετσι κι αλλιως εχουν πλανα στα lyric videos. Τωρα αν πχ οι Testament δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα επειδη τα χρηματα τους ειναι πιο περιορισμενα τι να πω ; Ειμαι σιγουρος οτι εχουν πολλα πλανα απο διαφορες συναυλιες τους . Οποτε απο το Official Lyric Video θα προτιμουσα ενα official Music video .
Και οχι δεν τα συγκρινω ολα με τους Metallica. Ειπαμε πορωμενος αλλα οχι κι ετσι. Αλλο ο χαβαλες , αλλο η σοβαρη κουβεντα. Οι Metallica εχουν καταφερει και ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους σε ολα τα επιπεδα. Θετικα και αρνητικα.
Παιδιά νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αν λέμε ότι οι Testament δεν έχουν να διαθέσουν όσα χρήματα χρειάζονται για μεγάλης παραγωγής βίντεο. Είναι όλα θέμα επιλογής και νοοτροπίας. Το ότι δεν είναι εκατομμυριούχοι όπως οι τάλικα δε νομίζω να τους έχει βάλει και στην ίδια κατηγορία τσέπης με τον Σταν(!?!)
εκει να δεις ποσο για τον πουτσο ειναι τα κλιπ … βεβαια τι Lyric video Να βγαλεις σε κομματι του Που-Σταν αλλα εχουν βρει την φορμουλα και βγαζουν κανονικα βιντεο με πολυ μικρο κοστος .
Οποτε επιμενω οτι τα Lyric videos ειναι αθλια.
Ειπαμε δεν χρειαζεται να βγαζουν 12 βιντεο οπως οι Metallica , που εχουν πλεον εταιρεια δικια τους , οτι θελουν κανουν (ναι ναι το κατεφεραν αυτο με την χοντραδα του ναπστερ (αργοτερα μεγαλο μερος του μουσικου κοσμου πηρε θεση υπερ τους, αλλα και με τα δικαστηρια που ειχαν με την Electra), ας βγαλουν ενα οπως οι Avenged Sevenfold Και στα καπακια ολο τον δισκο. Και αυτο το αμεσο σοκ , ωραιο ειναι.
Υ.Γ. Δηλαδη πχ οι Testament και οι καθε Testament (τους φερνω ως παραδειγμα επειδη βγαζουν τωρα δισκο και εδωσαν 2 (!) lyrics video πριν την κυκλοφορια του ) εχουν να πληρωσουν τον DiGiorgio να παιξει μπασο στο δισκο τους και δεν εχουν να δωσουν… κατι λιγα δολλαρια για ενα βιντεο της προκοπης ;
Ποσα ντολλαρς ειναι το low-budget video και ποσα ενα κανονικο?
Αν βγαλουν οι Metallica 12 low-budget videos γιατι να μην εκαναν 3-4 videos κανονικα οπως κανουν σε καθε δισκο?
Δεν ειναι τα λεφτα λοιπον θελουν να κανουν κατι διαφορετικο και σε αυτον τον τομεα…
Χθες στο Σαν Χουαν του Πουερτο Ρικο δεν επαιξαν κατι νεο παντως…
Ειναι Low Budget γιατι απο οτι εχω δει δεν εχουν πολλες καμερες , ειναι περισσοτερο μια και εξω , δεν φτιαχνουν σκηνικα σε στουντιο (ακομα θυμαμαι οτι εκεινη η κουνια του Memory Remains ειχα διαβασει οτι εκανε γυρω στα 100 χιλιαδες δολλαρια) και ολα αυτα ειναι σημαινουν λιγοτερες ωρες δουλεια στο μονταζ - σκηνοθεσια.
Αρα χαμηλο κοστος.
Ναι με τα ιδια λεφτα λογικα θα μπορουσαν να φτιαξουν 2-3 πιο ακριβα Videos . Σιγουρα ειναι ενας νεος τροπος προωθησης της δουλειας τους , το να εχουν για καθε κομματι και ενα video. Δεν το βρισκω καθολου κακο.
Δεν θα παιξουν κατι νεο σε συναυλια , πριν το κυκλοφορησουν οι ιδιοι γιατι οπως ειπε και ο Lars δεν θελει να ακουσουμε καποιο νεο κομματι απο μια σκατενια εγγραφη κινητου.
Υπομονη μεχρι την Δευτερα και μετα αλλες 3 βδομαδες εκτος αν κυκλοφορησει δεξια - αριστερα νωριτερα.
Βίντεο είχαν γυρίσει και για όλα τα τραγούδια του Σενένγκερ, τα έπαιζαν στο στούντιο και ήταν μπόνους σιντί στην κυκλοφορία. Τρέμω να βγάλουν τέτοια κουράδα και φέτος (αν και δεν το πιστεύω).
χα χα χα χα!! αυτο ηταν Live βρε κακομοιρογλου! Δεν ηταν οφιτσιαλ μιουζικ βιντεο.
Απο το φετινο των tool παντως καλυτερο θα ειναι ακομα και αν βγαλουν το St. Anger II.
Αφήστε ρε σάπιοι φανμπόηδες .
Α δεν ξέρω, εγώ έχω τρομάξει με όλη αυτή τη βιντεολαγνεία, κουράδα μου μυρίζει πάλι…
Από των Tool θα είναι καλύτερο, γιατί των Tool δε θα βγει ποτέ .
τραβα καζανακι ρε ανωμαλε τυπε !
Σοβαρα τωρα αν το εννοεις , εισαι απο τους λιγους που διαβαζω - ακουω οτι περιμενουν κατι ψιλοχαλια.
Οι περισσοτεροι ,που ξερω ή εχω διαβασει στο ιντερνε, το λιγοτερο που περιμενουν ειναι κατι αξιοπρεπες.
εμεις οι φανμποηδες θα το δουμε ως δισκαρα που γαμαει το συμπαν !
Αστειεύομαι ρε. Δεν περιμένω τίποτα, δεν έχω προσδοκίες από το νέο Metallica. Το δεύτερο τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά έχω σταματήσει να το ακούω σχεδόν από τότε που βγήκε. Θα βγει ο δίσκος, θα τον ακούσω σαν κύριος και τότε βλέπουμε.
Nomizo exeis mperdepsei ligo kapoia pragmata… vammeno nuxaki kai kokkino veloudino kostoumaki den exei kamia sxesi me klarinogamprous. O Kirk exei perierga gousta se kinimatografo kai mousikes kai stulistikes apopseis, kai apla einai ena periergo eidos kallitexni, kai se opoion aresei. Klarinogampro den ton les me tipota. Pantremenos 20 xronia me 2 paidia me ta comics tou, tin horror film collection tou, kai to surfing you…
αυτο που χάνετε το χιούμορ σας μερικοί ώρες ώρες δεν το καταλαβαινω. οπότε ας προσπαθήσω να σε κάνω να καταλάβεις … οι μετάλλικα είναι η αγαπημένη μου μπάντα by far, αλλά διατηρώ την ικανότητα να αστειευτώ με κάποια πράγματα που δεν είναι του γούστου μου, όπως τα βαμμένα νύχια και τα βελούδινα κοστούμια του χάμμετ ή τις βερμούδες και την άσπρη κάλτσα του ρόμπερτ