Δεν έχει ο Kirk τα περίεργα γούστα, ο στυλίστας των Mitallica τα έχει.
Βασικα δεν εκφραστηκα οπως ηθελα, γιατι ημουν στο πανεπιστημιο και εγραφα βιαστικα… το καταλαβα οτι εκανες χιουμορ και ηθελα κι εγω να το συνεχισω, αλλα μετα μου βγηκε σοβαρο
Ο αλλος νομιζει οτι ο Hammett εχει στυλιστα που του λεει ακριβως τι να φορεσει… οκ
Teaser του Atlas, Rise! μεχρι τη Δευτερα που θα το ακουσουμε ολοκληρο.
Το αν θα ειναι καλο ή εξαιρετικο το αλμπουμ δεν το ξερω (μου φαινεται ψιλο-απιθανο να μην ειναι καλο μετα τα δειγματα που εχουμε ακουσει) αλλα ενα πραγμα για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι μαλλον προκειται για το πιο πιασαρικο τους αλμπουμ μεχρι σημερα ή εστω το 2ο πιο πιασαρικο μετα το Βλακωδες Αλμπουμ.
Αρκετα ροκαδικο το Atlas, Rise! , σιγουρα πιο κοντα στα 90ς απο οτι τα αλλα 2 τραγουδια που εχουμε ακουσει ως τωρα.Λιγο Prince Charming μου θυμιζει.
καλο ακουγεται!!
Ο Rob εμφανίζεται με τη στολή που του λέει ο στυλίστας των Metallica να φοράει, δηλαδή τη γνωστή φανέλα που του είχε γίνει δεύτερο δέρμα.
Ναι, δεν υπάρχει στυλίστας στο crew τους εσύ νομίζεις .
Άρα το Atlas, Rise! είναι το riff που μας είχαν δώσει πέρσι τα Χριστούγεννα .
https://vid.me/k5Ps κι εδώ ένα δείγμα από το χθεσινό listening session στο Μεξικό…
Οι Μetallica δημοσίευσαν πριν λίγες ώρες στο επίσημο site τους ένα απόσπασμα από το Atlas,Rise! http://rockoverdose.gr/archives/171000
Εννοειται οτι εχουν ατομα που δινουν συμβουλες και τους σουλουπωνουν για γυρισματα βιντεο κτλ… αλλα δε με πειθεις οτι το κοκκινο βελουδινο κοστουμακι δεν ειναι προσωπικη επιλογη του Χαμμεττ, σορρυ. Και το νυχακι, και ολο το συνολο με τις περιεργες αισθητικες προτιμησεις. Αλλωστε υπαρχει και συνεντευξη Τζεημς απο παλια που λεει πως οκ αυτα του Κερκ δεν τα καταλαβαινει και του φαινονται περιεργα, αλλα ειναι δικο του θεμα. [quote=“pantelis79, post:566, topic:29901, full:true”]
Ναι, δεν υπάρχει στυλίστας στο crew τους εσύ νομίζεις .
[/quote]
Δεν μου εκανε καποιο “κλικ” το δειγμα,ας περιμενουμε ομως για ολοκληρο το κομματι.
ενταξει τι να καταλαβει καποιος απο 20 δευτερολεπτα ; Ασε που τα περισσοτερα απο αυτα τα ειχαμε ξανακουσει .
Το κομματι απο αυτο το μικρο δειγμα μου θυμιζει οπως ειπε ο quintom λιγο Prince Charming Με Judas Kiss.
Και τα φωνητικα του Hetfield μου αρεσουν πολυ. Σε καποιους αλλους οχι και τοσο επειδη δεν ειναι τοσο επιθετικα,
Τωρα βεβαια οτι καθομαστε και αναλυουμε 20 δευτερολεπτα μουσικης ενω αλλοι βγαζουν ολοκληρο δισκο και δεν υπαρχουν ουτε 5 σχολια σε ολοκληρο το thread ειναι ενα ζητημα!!
Και για στυλιστα… Ασε μας ρε Παντελη, τωρα. Ναι προφανως εχουν ανθρωπους που τους πανε διαφορα δειγματα και εκεινοι τα διαλεγουν… Δηλαδη θα ειπε ο στυλιστας στον Hammett , φορα ρε μεγαλε βελουδινο κοστουμι και ειπε … Βεβαιως αφεντικο !! Αφου ρε δεν εχουν αφεντικο. Πως να το κανουμε τωρα ; Οι ιδιοι τους πληρωνουν.
Και που υπάρχουν 5 σχόλια στο thread των A7X πάλι καλά. Μπάντες τεράστιες στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα έχουν λιγοστούς οπαδούς. Τα έχουμε ξαναπεί. Εδώ είχαν έρθει ολόκληροι Deftones πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έβλεπες γκρίνια στα σχόλια από μεταλάδες που έχουν μείνει κολλημένοι στον παλαιομοδίτικο metal ήχο της δεκαετίας του '80.
μακαρι να ανοιγε κουβεντα και σε αλλα threads. Kαναμε ενα ωραιο διαλογο με τον rebel πανω σε αυτο.
Δυστυχως δεν υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για αλλες δουλειες.
Και σε μπαντες οπως ειναι οι A7Χ θα μπορουσε να γινει μεγαλη κουβεντα. Γιατι και μεγαλη μπαντα ειναι, και εχουν εξελιχθει και απ’ολα. Ισως ομως δεν ειναι τοσο κοντα στον Ελληνα μεταλλα- hard rocker , που ακομα θελει χμμμμμμμ πως να το ευγενικα; Πιο παραδοσιακα πραγματα.
Εδω πολυς κοσμος εμαθε τωρα του Disturbed Μετα την διασκευη στο Sound of Silence.
Και μετα μας φταινε τα χαλια των “ροκ” ραδιοφωνων.
Δεν μου εκανε εντυπωση το δειγμα του Atlas,Rise! οπωε δεν μου ειχε κανει και το δειγμα του Moth Into Flame αλλα οταν βγηκε στο τραγουδι εκλαιγα απο χαρα…
Αντε να το ακουσουμε τη Δευτερα και να βγουνε και τα previews αυτων που ακουσαν τον δισκο…
Οι Metallica είναι πολύ μεγάλη εταιρία για να αφήνουν τέτοια πράγματα στην τύχη τους.
εεε στα λογια μου ερχεσαι. Επιλογη του “Δημοσιου υπαλληλου” ειναι . Οχι του στυλιστα.
Σιγα μην εχουν στυλιστα ρε οτι γουσταρει φοραει ο καθενας αν ειχαν στυλιστα θα ηταν παρομοιοι και οι τεσσερις…
Μια θεια ειχαν παντως για να τους πλενει,σιδερωνει και ραβει τα ρουχα…χαχαχα
παλι στα υφασματα και τις τριχες μενουμε… Σιγουρα εχουν τυπους που τους φερνουν διαφορα ρουχα να διαλεξουν.
Αλλα οποιος εχει δει το Kirk και περα απο τους Metallica τι φοραει (οπως και τον Rob) θα δει οτι εχουν ΚΑΙ αντιστοιχες επιλογες με αυτα που φορανε πανω στη σκηνη και με αυτα που φορανε στην καθημερινοτητα τους.
Ολες οι μεγαλες μπαντες . Δηλαδη θες να μου πεις οτι οι Tool δεν εχουν ; δεν λεει ο Maynard σε καποιον παρατρεχαμενο… βρες μου αυτο το ρουχο ή κατι σαν και αυτο το ρουχο ; Η’ αυτος ειναι πιο μαγκας και οταν ηθελε να ξυρισει το κεφαλι του μοικανα δεν ρωτησε κανεναν ;
Η διαφορα με τους Metallica ειναι τα τρεχουν ολα οι ιδιοι. Παντα ανεξαρτητοι ηταν . Μην λεμε τα ιδια. Αυτο που ηθελαν εκαναν, ειδικα οταν αρχισαν να μεγαλωνουν σαν συγκροτημα δηλαδη μετα το Ride. Αλλες φορες βγηκε , αλλες φορες οχι.
Κανα σχολιο πανω στα σχολια για τα κομματια εχουμε ;
Halo On Fire : One/ The Day That Never Comes
Spit Out The Bone : Thrash Metal
Am I Savage: Iron Maiden’s style of music
It sounds brutal and there are songs that sound a little bit like Reload/Black Album/Master of Puppets, with Lars doing some progressive stuff. It’s different record. Thrash songs and heavy Like Sad But True. The Bass is very good but there is one song they didn’t like as much as the others.
Απο το χθεσινο listening party στο Μεξικο…
Επισης σημερα κλεινουν 35 χρονια ως συγκροτημα !!
Το Atlas, Rise σαν δείγμα δε μου είπε και πολλά.
Βέβαια από το Listening session οι κριτικές είναι πολύ καλές
Εννοούσα ότι το αφήνουν στα χέρια κάποιου επαγγελματία. Πω, δεν τρώγεστε οι φανμπόηδες, είναι σα να σας πειράζουν την οικογένεια . Εν τω μεταξύ, λες και λέω τίποτα κακό. Σιγά, ποιο το κακό μια επαγγελματική μπάντα να ντύνεται όπως τη συμβουλεύουν οι στυλίστες της;