Καλές κριτικές αλλά με μια φορά που το άκουσαν κρατάω μικρό καλάθι. Δηλαδή κάποιοι λένε ότι έχει μέσα 4-5 θρυλικά κομμάτια. Το θετικό φαίνεται να είναι ότι θα είναι δίσκος με μεγάλη ποικιλία, heavy αργά κομμάτια, γρήγορα thrash, mid tempo μελωδικα κτλ. Περιμένουμε με αγωνία
ασε ρε που θα μας πεις και φανμποηδες ! ουστ !!
ναι μωρε δεν λεμε και κατι διαφορετικο απο αυτο…
και μεταξυ μας πιο πολυ πλακα κανω και βαριεμαι και λιγο το να λεμε για τα υφασματα των ατσαλλικα.
Ο Hammett την εχει δει πολυ Jimmy Page. Ωρα να βγει και με την σανιδα - στολη για surfing την επομενη φορα!
Το μπλουζακι που του εδωσε ο στυλιστας με την φωτο που εχει την britney Spears Να ξυριζει το κεφαλι της , γαμαει παντως!
Κατι αλλο θα σχολιασεις ρε ιντριγκαδορε ; Η θα λεμε για τονMaynard Που εβγαλε ολοκληρο live με γυρισμενη την πλατη στο κοινο ;
Πάω Κύτταρο να ακούσω μπλακ μέταλ τώρα, άσε με με τον οινοπαραγωγό τον Μέηναρντ, με τον δημόσιο υπάλληλο τον Χάμμεττ και με τον συμβασιούχο τον Τρουτζίλλο!
μωρε παπαρακο αν ξεκινησουμε τις τρολιες δεν θα τελειωσουμε ποτε με τον σαλτσοδημιουργο Wylde, τον ζυθοπαραγωγο Μαστειν (Ο Ελλεφσον και δημοσιος υπαλληλος και συμβασιουχος), και μπλα μπλα μπλα.
Καλα ο Ellefson ειναι ΔΥ απ αυτους που δεν πατανε καθολου και πληρωνονται…
Ακου να χασει το iphone ο ΔΥ και μαλιστα να μην ειχε αποθηκευσει τα αρχεια σε καποιο σκληρο…
Απολυση τωρα!!
Μεταξύ μας εγώ αυτήν την παπαριά με το χαμένο iPhone δεν την πιστεύω όσο φανμπου και να είμαι.
Εγώ νομίζω ότι είναι κάπου στη μέση είναι η αλήθεια .
Λίγο ότι όντως το έχασε και είχε κάποιες ιδέες , λίγο ότι οι ιδέες του ήταν ΓΤΠ , λίγο ότι βαριόταν να το ψάξει περισσότερο .
Αλλά εγώ είμαι μεγαλύτερος φανμποης από όλους σας όποτε τα βλέπω όπως με συμφέρει .
Καπου εδω να πω οτι το να διαβαζω κριτικες απο αλλους που εχουν ακουσει τα τραγουδια και προσπαθουν απεγνωσμενα να τα παρομοιασουν με παρελθοντικο υλικο των Metallica, ειναι η χειροτερη μου. Δε θελω να ξερω ΚΑΝ τι σκεφτεται καποιος τυχαιος Μεξικανος για το Halo On Fire και για το Spit Out The Bone, κυριως γιατι στο 99% των περιπτωσεων, θα ακουω μετα τα καινουρια τραγουδια και θα λεω “πω τι μαλακιες λεει ο κοσμος ρε”, αλλα και γιατι με προιδεαζουν για συγκεκριμενα πραγματα, και θελω γενικα να ακουσω το δισκο μη γνωριζοντας καθολου τι με περιμενει. Γιατι δηλαδη τωρα να φτανω στο τελος του δισκου στις 18 Νοεμβριου, και να περιμενω οτι θα ακουσω ενα αρκετα γρηγορο και επιθετικο τραγουδι? Λιγο μαλακια το βρισκω…
Τωρα ξερω οτι αυτο ειναι αδυνατο, και στην τελικη θα μου πειτε να μην μπαινω στο θρεντ, αλλα θα προτιμουσα να μην υπηρχαν εδω περα αποσπασματα απο κριτικες αλλων. Γι αυτο και οι αγαπημενες μου κριτικες για ταινιες και μουσικη ειναι αυτες που δεν αναφερουν ουτε μια τεχνικη λεπτομερεια και δεν κανουν κανενα παραλληλισμο με αλλα εργα τεχνης, αλλα αυτες που εστιαζουν 100% στο συναισθημα που βγαζει το εν λογω εργο τεχνης, και σε αλλα πραγματα.
ΥΓ. Γιατι ασχολειστε με τον γελοιο απο τους (σκα)Tool? Ανυπαρκτοι και ανυπαρκτος εδω και 10 χρονια (15 στην πραγματικοτητα)
Και δευτερο ποστ στη σειρα, γιατι ΜΠΟΡΩ.
Πηγα να παρω τη μασκα μου στο τοπικο δισκαδικο της γειτονιας, το οποιο με εκανε να συγκινηθω παρα πολυ. Η αλληλεπιδραση μου με τη μουσικη τα τελευταια 7 χρονια περιπου (αν εξαιρεσουμε συναυλιες) ειναι κατα 99% μεσω ενος τερματικου, ενος σετ ηχειων και μιας οθονης. Σημερα που πηγα σε αυτο το πανεμορφο και υπεροχο μαγαζακι http://www.hifi-records.com/ βρηκα μια παρεουλα 5 εφηβων, ΟΛΑ τα παιδακια με μπλουζες Metallica (3 αγορια 2 κοριτσια) και ολα να κρατανε τις μασκες τους, να ειναι εκστασιασμενοι με τη φαση, και να συζητανε για το νεο αλμπουμ, ενω απο τα ηχεια επαιζε Black Sabbath (οι πραγματικοι, με Ozzy, οχι οι φτηνες απομιμησεις μετα το 1978).
Συγκινηθηκα γιατι θυμηθηκα Ιουνιο του 1999 που ημουν στην ηλικια τους, να εχω θεωρητικα διαβασμα για τις εξετασεις Γ’ Λυκειου (Ψυχολογια? Φιλοσοφια? Καποια τετοια μαλακια) και εγω να τρεχω στο χωραφι του Απολλωνα Αθηνων στη Ριζουπολη, να μπαινω στο γηπεδο πρωτος μαζι με αλλους 50 γιατι ανοιξαν την πυλη μας πριν απο οποιαδηποτε αλλη, και μετα να τρεχω λιγο πιο αργα απο τον Usain Bolt για να κατσω οσο πιο κοντα στη σκηνη γινεται.
Μετα αποφασισα να φυγω για να μη με παρουν τα ζουμια και πηγα πηρα το καφεδακι μου απο τα Dunkin, ζητησα απο την κοπελα που δουλευει εκει και την ξερω να με βγαλει καμια φωτογραφια με τη μασκα μου, και γυρισα σπιτι να ακουσω ολο το τζαστιφορο
Οκ ξεχασες κατι ομως…να μας στειλεις τον κωδικο χαχαχαχαχαχα
Ωραιος, τιμησε το το δισκαδικο με την αγορα του αλμπουμ…
Θα το κανω βασικα… ηθελα να κανω preorder το αλμπουμ απο το επισημο site για να εχω αμεσα το download τα μεσανυχτα της 17ης Νοεμβριου, αλλα υποψιαζομαι οτι θα ληκαρει πολυ νωριτερα… και θα το κατεβασω με τορρεντς για να μου ριξει μια ωραια μηνυσουλα ο Λαρσαρος
Δεν ασχολειται ο κοντος εχει αλλα στο μυαλο του…
25 στην πραγματικότητα, νομίζω.
Οχι, να ειμαστε αντικειμενικοι. To Lateralus ειναι φοβερο αλμπουμ, ενα απο τα δεκα καλυτερα των 2000ς βασικα στο χωρο της σκληρης μουσικης.
Έλα μετά και πες μου ποια άλλη μπάντα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο quintom.
Και μετά έχουμε γκρίνιες . Θα το ξαναπώ . Ας μην αρέσουν σε όλους . Ας τους βρίσκει το λιγότερο κακούς . Αλλά ρε πουστη μου , λίγο σεβασμός .
Αυτή η μουσική θα συρρικνωθεί αν δεν υπάρξει μια νέα πραγματικά μεγάλη μπάντα να τραβήξει και όλους τους υπόλοιπους.
Ανεβαίνει όλη η σκηνή με την νέα κυκλοφορία τους . Και δείχνει ότι θα είναι μια πολύ καλή κυκλοφορία .
Συνεντευξη στο νεο τευχος του Guitar World…
Καποια βασικα σημεια ειναι τα εξης :
lyric snippet from the Chtulu song: “as the world dies screaming”
Hetfield on Atlas Rise: t’s about losing perspective. Sounds like the song is about Internet warriors and desktop activists more concerned with “saving a red-legged frog from extinction than taking care of someone in your own family.”
Hetfield on Here Comes Revenge: the song is about revenge with the Cain and Abel story from the bible as a “handy metaphor.”
Hetfield on Man(Un)Kind: is about starting over, referencing Adam and Eve. “In the song I’m asking, do you have enough? are you ok with what you have?”
Moth was inspired by the Amy Winehouse documentary.
Spit out the bone is described as being one of their “fiercest” songs.
Hetfield addresses tuning: Playing in standard tuning gives the album a more youthful and urgent feel. Dropping live is easier on vocals.
Kirk: a lot of jazz/blues influences like John McLaughlin and Buddy Guy. He came into this album with nothing mapped out and wanted to capture the spontaneity of the moment.
Οι “jazz/blues influences” είναι μάλλον στο μυαλό του Kirk μόνο .
Άκουσες τον δίσκο ρε θηρίο ; καλός ;
Θα είναι τόσο progressive όσο το 10000 days !
Γελάω ρε μπαγάσα είσαι ατάκας. Άντε πάμε για μπύρα να με πειράξεις και από κοντά !
Άκουσες τον δίσκο ρε θηρίο ; καλός ;
Δεν τον άκουσα ακόμα, αλλά ξέρω τον Kirk . Κι εσύ ακόμα δεν πιστεύεις ότι θα ακούσεις “jazz/blues influences” στον δίσκο, παραδέξου το.
Με τους Τουλ έχετε κολλήσει κι εσύ κι ο Κουΐντομ, λες και θα θιχτώ από αυτά που λέτε και θα σας απαντήσω. Δεν είμαι φανμπόης των Τουλ, οι φανμπόηδες θίγονται όταν τους λένε κάτι για τη μπάντα τους . Εμένα φαντάσου το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι Pearl Jam και λέω ότι ο σημαντικότερος δίσκος της δεκαετίας του ‘90 είναι το Aenima. Φαντάσου. Που οι Pearl Jam έχουν βγάλει 5/5 εκπληκτικούς δίσκους στη συγκεκριμένη δεκαετία (και έναν ακόμα το 2000). Μπορείτε να μου πείτε γι’ αυτούς αν θέλετε, εκεί ίσως τσιμπήσω. ΑΝ βέβαια βρείτε κάτι .
Μπύρες το καλύτερό μου . Έλα ρε σε κάνα live !
“He came into this album with nothing mapped out and wanted to capture the spontaneity of the moment.”
Μαλάκα πιο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ δεν υπάρχει λέμε! Μην ξανακούσω κουβέντα για τον Ulrich, αυτός με τα καλά του και τα κακά του, τουλάχιστον ασχολείται. Ο Hammett πραγματικά ξύνει τις αρχιδάρες του και μας το παρουσιάζει και ως “αυθορμητισμό”! Για να προλάβω τα όποια fanboys, καλά κάνει και τα ξύνει, με αυτά που εγραψε στο παρελθόν δικαιούται να αράζει και να κάνει surfing, αλλά οκ, όταν όλο αυτό παρουσιάζεται και ως καλλιτεχνική άποψη, όση αγάπη και να τους έχω, ε μου τη δίνει λίγο στα νεύρα γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαζούς. Αλήθεια τώρα, μακάρι να με διαψεύσει, να αναγκαστώ να έρθω εδώ μετά τη ακρόαση του δίσκου και να γράψω ότι ήμουν μεγάλος μαλάκας που βιάστηκα να μιλήσω για την πάρτη του, αλλά από τα πρώτα 2 δείγματα τα solo του είναι απλά διεκπεραιωτικά, για να το πω ευγενικά.