Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Νομίζω πρέπει να φοράς ταυτόχρονα τη μάσκα όταν βάζεις τον κωδικό για ν ανοίξει.

2 Likes

Τη φορουσα εννοειται, λες να πρεπει να ανοιξω και webcam?[quote=“manos87, post:622, topic:29901, full:true”]
Νομίζω πρέπει να φοράς ταυτόχρονα τη μάσκα όταν βάζεις τον κωδικό για ν ανοίξει.
[/quote]

Δεν ανοιγει καν ρε σεις εχει πεσει…ποια μασκα? χαχαχαχα

Ηταν “αστειακι” του Μανου ή εστω αποπειρα :stuck_out_tongue:

Σε κανενα 20λεπτο ολοι youtube…

Τρελο fail ομως εντωμεταξυ, επρεπε να εχουν προβλεψει οτι θα μπουνε να το ακουσουν ολοι αυτοι και να εχουν κανει κατι για τη σελιδα, ξερω γω? Ειχαν δημιουργησει ολο το hype (το οποιο οσο ηρεμοι και χαλαροι να ειμαστε, ομολογω οτι αυτη τη φορα με την αντιστροφη μετρηση μου δημιουργησε εναν ενθουσιασμο!) και τωρα απλα φεηλ…

Τωρα φορτωνει, αλλα δυσκολευεται

Ακουω. Τρομερη εισαγωγη.

Κι μενα μπηκε

Που βρηκες εσυ κωδικο? :sunglasses:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/31777500/video_480p_16_9.mp4

1 Like

Λοιπον παιδια παμε για αλμπουμαρα ε. Δεν εχω καμια αμφιβολια πλεον πως θα ειναι σιγουρα καλυτερο απο το Death Magnetic. Καποια πραγματακια που γινονται στο δευτερο μισο εχουν να γινουν καπου 25 χρονια και βαλε. Μεχρι και λιγη Maidenιλα ενιωσα (το οποιο ειναι πολυ αρνητικο γενικα, αλλα ευτυχως το εχουν κανει καλα).

Ο Λαρς καλα το παει μεχρι στιγμης στα 3 αυτα τραγουδια

Στο refrain θυμιζει μαιντενιλα

1 Like

Γενικα μου αρεσει που ακουω κατι που δεν εχω ξανακουσει απο Metallica σε αυτα τα 3 τραγουδια. Σιγουρα αναγνωριζει κανεις γνωριμα σημεια και δομες, αλλα στο συνολο τους και τα 3 τραγουδια ειναι τραγουδια που δειχνουν ενα καινουριο υφος για τους Metallica. Ακουγεται αρκετα πιο φρεσκο και οργανικο απο το Death Magnetic.

1 Like

Ειναι 3 διαφορετικα σε δομη και υφος τραγουδια που νομιζεις οτι ειναι απο διαφορετικους δισκους…

Σολο ψιλοταξιδιαρικο αλλα ετσι κι ετσι

Βασικα ο Λαρς βρισκεται στο Master Of Puppets, ο Kirk στο Reload, ο James φωνητικα στο Black Album και κιθαριστικα στο Death Magnetic και το αποτελεσμα ειναι το νεο αλμπουμ :stuck_out_tongue:

Μου αρεσε αρκετα αυτο το σολο

πιο δυσκολο απο τα δυο προηγουμενα αλλα πολυ δυνατο.

Επιρροες Maiden ετσι κι αλλιως το κομματι το ελεγαν NWOBHM στα demos.

Οντως ειναι progressive κατα μια εννοια.

Το riff στην αρχη ειναι Kill’em All.

1 Like

Ηταν απο πριν γνωστο οτι ο Harris και ο Smith ειχαν γραψει κομματι για το νεο δισκο?

Μολις ανεβει και το βιντεο θα γουσταρουμε πιο πολυ…

Νομιζω οτι ο δισκος θα δωσει μια ωθηση στο μεταλ του 2016, ενα ας πουμε πιο συγχρονο μεταλ

Ειναι γνωστο απο το 1980, που εχουν βγαλει τον ιδιο δισκο καμια 20αρια φορες

2 Likes

Προφανως και κανω πλακα.Λατρευω και τους Maiden οσο τους Metallica.Aπλα το κομματι μου θυμισε αρκετα κιθαριστικες γραμμες απο Somewhere in Time και Seventh Son of a Seventh son.Για μενα αυτο δεν ειναι καθολου κακο.Ισα ισα που εμενα με εξιταρει

1 Like