το βιντεο κλιπ ειχε κοστος 0$…
Και εμένα μου άρεσε περισσότερο το Moth (ομοίως με τον Quintom) αλλά αυτό ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες που μου είχε δημιουργήσει το teaser (βλ Shadowking!). Οι φωνητικές μελωδίες, το ρεφρέν και οι δισολίες (Maiden, Diamond Head αλλά και ψήγματα από M.Fate;), όλα φοβερά. Το αργό σημείο δείχνει πως μπορούν να κάνουν ένα “Cyanide” λ.χ. πέντε κλάσεις πάνω.
Εκεί που ξεπερνάει το Moth είναι στο ρεφρέν και το σόλο, αλλά εκείνη η γέφυρα δεν ξέρω πως μπορεί να ξεπεραστεί σε αυτό το LP!
Επίσης, όλα τα off the record reviews για το Spit out the bone μου έχουν δημιουργήσει τρελή αναμονή, ξέροντας ότι είναι στο 2ο CD από το οποίο δε θα ακούσουμε νότα μέχρι να leak-άρει το άλμπουμ!
Δε θα ακουσουμε γενικα αλλη νοτα μεχρι να βγει το αλμπουμ.
Less than three weeks now until all twelve new tracks from Hardwired…To Self-Destruct are cut loose for good and today we’re proud to bring you the third and final sneak peek from the album, “Atlas, Rise!”
ΥΓ. Με ενοχλει αφανταστα το ασπρο ποστ, με ασπρο quote, σε ασπρο φοντο και ασπρο theme
[quote=“QuintomScenario, post:664, topic:29901, full:true”]
Δε θα ακουσουμε γενικα αλλη νοτα μεχρι να βγει το αλμπουμ.
καλύτερα
Καλώς ή κακώς διάβασα πρώτα τα posts εδώ και είχα μεγάλες προσδοκίες… Με 2 ακροάσεις μόνο, προτιμώ σίγουρα το Moth.
Καλό το πέρασμα μετά το σόλο, όντως, όπως καλό και το ρεφραίν. Το σόλο, για άλλη μια φορά, αδιάφορο. Πραγματικά δε θυμάμαι νότα, κρίμα.
Πρακτικά το κομμάτι το κρατάει ο ψηλός με τις κιθάρες του και τις μελωδίες στα φωνητικά (που δεν καταλαβαίνω γιατί τα γράφει τόσο “ψηλά” και ζορίζεται). Άξιος και ο κοντός, πιο μακριά σε απόδοση βέβαια, που έχει ακούσει τόσα και τόσα.
666
Ωραίο το νέο κομμάτι! Μεγάλο respect σε Hetfield!
Ελπίζω για το 11ο album ο drummer της μπάντας να έχει χρόνο να μελετήσει, έτσι ώστε περάσει επιτέλους από το:
στο:
I’m waiting in my cold cell when the bell begins to chime…
Και στο σολο ο ΔΥ εχει νοτες απο το Suicide & Redemption…
Θυμιζει Hallowed be thy name οι μειντενικες του νοτες
Και ο James με μπλουζάκι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ τα σπάει ,/
το τραγουδι ειναι φοβερο!!
πωπωπω δισκαρα θα κανουν!!
Αυτή τη φορά απλά το άκουσα χωρίς να δω το βίντεο απευθείας. Πολύ καλύτερα να τα έβγαζαν με τη μουσική να παίζει με ένα στατικό φόντο (τo artwork του single πχ). Φτάνει πια με το youtube-ίστικο στυλ προώθησης.
Τα τύμπανα να ήταν λίγο πιο χαμηλά στη μίξη θα ήθελα στο τελευταίο. Πολύ φασαρία ρε κοντέ, αμάν!
Γενικά πάντως καλά το πάνε οι 'Tallicats, πολύ ανανεωμένοι ακούγονται. Ικανοποιημένος με όσα άκουσα.
Άντε να βγει το τιμημένο έχουμε λυσσιάξει.
Υ.Γ. Το hardwired γιατί δεν το έχετε εκθειάσει λίγο παραπάνω ρε παίδες; Προσωπικά το βάζω μαζί με τα άλλα δύο που άκουσα στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω. Απλά είναι πιο απλό στη δομή, αλλά γι αυτό που ήθελαν να πετύχουν είναι spot on. Θυμίζει εποχές Kill 'em All!
ευχάριστο άκουσμα, κλασσικές δομές. 7 στα 10 επιεικώς ας πούμε.
Δε χρειάζεται να είσαι επιεικής, μην τους κάνεις τη χάρη!
@Metalo89 εγώ προσωπικά όσο ακούω το Moth (που είναι το αγαπημένο μου so far) ακούω και το Hardiwired, δε διαφωνώ μαζί σου μια χαρά επιτελεί το σκοπό του. Και αν δεις γενικότερες αντιδράσεις, υπάρχουν πολλοί που τους άρεσε το Hardwired και όχι τόσο τα άλλα δύο. Βέβαια αν κάνουμε τη σύγκριση με το DM λ.χ. προτιμώ το My Apocalypse.
Συμφωνώ με τον plex27. Τίποτα ιδιαίτερο το νέο τραγούδι, πολύπλοκο χωρίς λόγο. Μια φορά το άκουσα στο κινητό μου, θα κρατηθώ με νύχια και δόντια μέχρι να βγει ο δίσκος.
με μια φορα δεν μετραει η γνωμη σου . αααααααααααααχ γατακια μου .
Δεν θελω να πω οτι ειναι το επος πωωωωωωωωω θεε μου τι εγραψαν , τι τελειοτητα αλλα οκ μην τρελαθουμε κιολας ωστε να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για ενα κομματι ποσο μαλλον για εναν ολοκληρο δισκο.
Μια χαρα ειναι το κομματι . Νομιζω οτι οταν με το καλο βγει ολος ο δισκος θα δενουν και περισσοτερο τα τραγουδια σαν συνολο.
Καλα εσυ δινεις βαση τωρα στον Παντελη που το ακουσε μια φορα και δεν του εκανε… και οχι μονο αυτο, αλλα στο κινητο του κιολας. Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτο, αλλα μου εστειλε μηνυμα να μου πει οτι ειναι μαλακια το τραγουδι και εντελως αδιαφορο, γιατι δε θυμαται ουτε ενα σημειο μετα την ακροαση του.
Αυτο δηλαδη που εγω το θεωρω ΘΕΤΙΚΟ σε ενα τραγουδι, να με ιντριγκαρει, να θελω να το ξανακουσω, να θελω να μαθω τις μελωδιες και τα ομορφα σημεια του, ο Παντελης το λεει ως αρνητικο, προφανως γιατι τωρα τελευταια ακουει μονο Pearl Jam. Εκει ακουγονται ολα τα τραγουδια ιδια, οποτε συνηθισε και νομιζει οτι και οι Metallica πρεπει να βγαζουν το ιδιο τραγουδι 10 φορες σε καθε δισκο.
Δεν είπα ότι έχω ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο. Δεν έχω.
Από την άλλη, έχω ολοκληρωμένη άποψη για τις πίπες του Kirk, για παράδειγμα, ακόμα κι αν δεν έχω ακούσει τον δίσκο .
Ντροπη τι θα πει η γυναικα του μετα απο 20 χρονια γαμου και 2 παιδια, αυτα αστα μεταξυ σας
Άντε κοιμήσου ρε αρχιτρόλ !!