Λοιπον χεστηκα για το φανμποϊλικι μου , 3 στα 3 ειναι τα κομματια . με το Moth ισως να ξεχωριζει λιγο περισσοτερο .
Αν σε καποιον δεν αρεσει αυτο που ακουει οκ , με γεια του με χαρα του.
Εγω με αυτα τα 3 κομματια βρισκω ηδη καλυτερο τον δισκο σε σχεση με αυτα που εχουν κυκλοφορησει οι συνομηλικοι τους τα τελευταια χρονια.
Ναι οκ τι να κανουμε ; Εχουν Hetfield , οι αλλοι δεν εχουν και ο Papa Het ανεβαζει 3 επιπεδα τα κομματια.
Και ειναι Metallica ρε παιδακια μου γλυκα. Θελει καμποσες ακροασεις για να δεις τελικα αν σου κανει ή οχι.
Επισης … μιλαμε για 35 χρονων μπαντα . Μην ψαχνουμε τις απολυτες καινοτομιες και προσδιορισμο της ολης φασης. Δηλαδη αν εβγαζαν οι Sabbath δισκο το 2003 θα περιμεναμε να φτιαξουν νεο ειδος ; Και διαβαζω σχολια οτι μοιαζει με προηγουμενες δουλειες τους. ΝΤΑ ; αληθεια ; οι Metallica ακουγονται σαν Metallica στα 50 τους ;
Φοβερη διαπιστωση.
Υ.Γ. τα solo Και στο Moth Και στο Atlas ειναι πολυ ωραια. Με τις υγειες μας.
Υπάρχουν και κάποιες ευρωπαϊκές κριτικές αλλά δεν τις παίρνω και πολύ στα σοβαρά γιατί είναι με μόνο μια ακρόαση. Εδώ για ένα κομμάτι και θέλω 3-4 φορές ποσω μάλλον για ενα δίσκο. Και Metallica είναι αυτοί πότε έβγαλαν δίσκο που τον πιάνεις με την μία;
Τι εννοεις? Ολοι τους οι δισκοι ειναι πολυ ευπεπτοι. Απο το 1983 μεχρι το 1989 εβγαζαν μονο αριστουργηματα που ηξερες οτι ειναι αριστουργηματα μετα απο μια ακροαση, ενω απο το 1990 μεχρι το 2008 εβγαζαν μαλακιες που ειναι για πεταμα μετα απο ΜΙΣΗ ακροαση. Εκει γυρω στο Don’t Tread On Me, το Hero Of The Day και το Slither εγω τα πεταξα τα δισκακια απο το παραθυρο.
Καλα για St. Anger ουτε μεχρι το ομωνυμο δεν αντεξα, στο πρωτο τικ τικ τοκ τοκ ειχε φυγει στο τζακι το CD. Το Death Magnetic το ακουσα ολοκληρο μια φορα, γιατι ηταν ΜΕΤΑΛ επιτελους παλι ξανα αλλη μια φορα, αλλα οταν τελειωσε ξενερωσα γιατι εμοιαζε με τα παλια.
χα χα χα χα!! Ελα Παντελη ! Πες την αληθεια οτι προσπαθησες και μαλλον τα καταφερες να κανεις ενα απο τα χειροτερα σχολια !!
Γιατι ουτε για σοβαρα , ουτε για τρολλια μπορεις να δεχτεις αυτο το σχολιο.
Σου εδωσε καποιος πχ το God That Failed ή το Don’t Tread On Me Και εβγαλες συμπερασμα για τον δισκο , τις πιπες του Hammett, αν σε επιασε απο τον λαιμο το κομματι ή και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Αυτο το γαμωInternet εχει καταστρεψει τα παντα.
Ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω οτι δεν χρειαζεται να αρεσουν σε καποιον ουτε τα παλια , ουτε τα καινουργια των Metallica Και πολυ σεβαστη η αποψη του , οταν ειναι αποψη και οχι σχολια του τυπου ΣΚΑΤΑ, ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΚΟΥΛΟΙ ή και να το παρω απο την αλλη μερια ΓΑΜΑΕΙ, ΧΥΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΑΣΤΙΕΡΑ κτλ.
Τετοια υπεραναλυση δεν γινεται για καμια αλλη μπαντα. Αυτο κατι δειχνει .
In the Meantime : “I truly don’t give a fuck,” says James with a firm, calm assurance. “I really don’t. I’ve embraced the idiocy of the internet, and the freedom you have to say whatever you want all the time. At some point, you get so desensitized to it that it makes no sense. Just do what you love. How can you go wrong? It always goes back to, ‘Why are we doing this? Because we love doing it, and we want to write some music that we like to listen to.’ Simple as that. If you like the music, then listen with us.”
Πιστεύω ότι ακόμα και τότε με την μία κάποιος,ιδιαίτερα οπαδός της μπάντας, δεν θα το έπιασε με την μία. Η διαφορά σε σχέση με το Justice ήταν τεράστια. Προφανώς τα κομμάτια ήταν πιο εύκολα αλλά αντε να χωνεψεις την διαφορά στο στυλ.
οταν το ακουσει ολο θα μας πει… Γιατι δεν το εχει ακουσει ολο και αν παρεις 2-3 τυχαια κομματια απο το συγκεκριμενο δεν θα το πεις ευπεπτο εκτος αν αυτο ειναι πχ το Nothing Else matters και το Sad But True.
Δεν λεω οτι ειπε κατι κακο. Απλα δεν μπορει να σταθει ως μετρο συγκρισης για σημερα που μιλαμε . Για μετα τις 18 του Νοεμβρη οκ…
οτι ακριβως ειπε ο shadowking… Και μην αρχισουμε παλι. Θυμαμαι ακομα τι χαμος γινοταν το 1991 οταν πρωτοβγηκε ο δισκος. Υπηρχαν αυτοι που το εβρισκαν εξαιρετικο και καποιοι σκληροπυρηνικοι που ελεγαν οτι μονο το Wherever αξιζει…
Τα χρονια περασαν και ο δισκος εγινε αυτο που εγινε και τον αποδεχτηκαν οι περισσοτεροι.
Σημειωση που μαλλον την ξεχναμε! Δεν ειναι πλεον 28 χρονων οι Metallica Ουτε ειναι ακομα σχετικα απατητα μερικα μουσικα μονοπατια οπως τοτε.
τοτε ηταν ακομα πιο δυσκολο.
Μεγαλη αλλαγη στον ηχο τους,πιο σκληρες κριτικες απο τι τωρα.
Φυσικα ειχαν τραγουδαρες μεσα και περασε στους οπαδους πολυ πιο ευκολα μετα.
Τα τελευταια χρονια περιμενουμε να ακουσουμε τετοιους υμνους.
Γιατί να βαφτίζονται σκληροπυρηνικοί αυτοί που ξενέρωσαν δηλαδή με το Black Album? Δεν ήταν καθόλου ΜΑ καθόλου αντιπροσωπευτικό για Metallica όπως τους είχαν γνωρίσει και αγαπήσει μέχρι και το justice, απεναντίας ήταν ένα συνοθύλευμα της ιστορίας τους περασμένο από blender για την ποπ κουλτούρα και βάσει της προοπτικής που είχαν δημιουργήσει μέχρι το justice, το black ήταν δέκα βήματα πίσω. Όταν διακρίνεις τι θα μπορούσε να κάνει η μπάντα και τελικά μένεις με το πουλί στο χέρι απογοητεύεσαι, το σκληροπυρηνικός είναι fail σαν άποψη σόρρυ.
Το κομμάτι τώρα, καλούλι αλλά γενικά μέτριο. Το moth πολύ καλύτερο.
Οι τρου μετσαλαδες μου θυμιζουν κομμουνιστες που εχουν μεινει 50 χρονια πισω…
Ο κοσμος προχωραει ρε και η μουσικη προχωραει δεν ειναι καλο να μενεις σε ενα κουτι 2x2 επειδη και μονο σου αρεσει πρεπει να το διευρυνεις και να κοιταξεις και πανω απ τον τοιχο για να μην μενεις στασιμος…
καλα οκ Matia δεν θα συνεννοηθουμε αγορινα μου γιατι ετσι κι αλλιως εμενα στα 14 μου σχεδον που εβγαλαν το Black Album δεν μου εδωσαν το πουλι στο χερι , αλλα το σαγονι επεσε στο πατωμα με το ποσο δυνατο ηταν.
Αν εσυ ηθελες να ακουσεις death metal το βρηκες αλλου.
Τελεια εκαναν οτι εκαναν σου αρεσει δεν σου αρεσει και αυτο που δεν παιρνεις χαμπαρι ειναι οτι μεγαλωσαν την μπαντα με αυτο που εσενα δεν σου εκατσε καλα.
Ευτυχως για τον περισσοτερο κοσμο πηγαν παρακατω.
Μια χαρα ευχαριστος και τρισμεγιστος ειναι ο δισκος ακομα και σημερα. Μην λεμε τα ιδια.
Το κομματι ειναι πολυ καλο. Σε αλλους αρεσει περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο. Εγω βρισκω πολυ ευχαριστα τα περασματα που κανουν απο NWOBHM και φρεσκα κατα μια εννοια.
Για αυτο που ειναι οι Metallica σημερα το βρισκω εξαιρετικο συν οτι καταφερνουν να ριχνουν τους servers απο τους users κατι που δεν κανει καμια αλλη μπαντα στο κοσμο.
Metal to the masses Λοιπον…
Μαλακα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενος, αλλα ποσο να συγκρατηθω…
Ναι παιδια, εχουμε 3/3. Κομματαρα και το Atlas, Rise!, ωραια φωνητικα, ωραια riff, ωραια ντραμς, γενικα πολυ ωραια μουσικη και ειδικα απο το 04:20 μεχρι το 04:56 ακουμε μια σκετη ομορφια. Φερνει αρκετα σε Maiden και γενικα σε N.W.O.B.H.M. με τις δισολιες, αλλα δεν παυει να ειναι Metallica και ταυτοχρονα φρεσκο. Το μονο που με χαλασε λιγο ειναι οτι θα ηθελα λιγο πιο μπροστα σε καποια σημεια τα φωνητικα στην μιξη. Παμε για δισκαρα το εχετε καταλαβει, ε?
Άλλα γράφω, άλλα διαβάζεις, άλλα μου λές. Δεν με νοιάζει τι εντύπωση έκανε σε σένα, για μένα μιλάω και βάση αυτών που λέω για μένα θα έπρεπε να απαντήσεις και να πείς ΟΚ ρε μάτια σε καταλαβαίνω, εσύ τώρα θίχτηκες γιατί σου μειώσαμε το black album, θα σταματήσετε επιτέλους αυτή την μαλακισμένη ευθιξία με τους μεταλλικα ΜΠΑΣ και μιλήσουμε λίγο σοβαρά? ήμαρτον δηλαδή…