Σε αυτα ειναι μανουλες! Και ειναι κινησεις που αντιστοιχες εκαναν και στο παρελθον και τους βοηθησαν και να γινουν Πραγματικα Τεραστιοι και να δημιουργησουν το μυθο τους.
Πάντως για το DM είχαν δώσει 2 συναυλίες, Βερολίνο την ημέρα της κυκλοφορίας και Λονδίνο 2-3 μέρες μετά με συμβολικό ποσό 5 λίρες. Το θυμαμαι καλά γιατι ήμουν μέσα στο Λονδίνο.
Αυτή τη φορά είναι 20αρικο για κάποια φιλανθρωπική οργάνωση. Μπήκα στην κλήρωση, fingers crossed που λενε οι Άγγλοι. Το signing session είναι για 200 άτομα που έχουν προπαραγγειλει το άλμπουμ απο τα HMV. Με κλήρωση και αυτό. Singing sessions έχουν να κάνουν απο την εποχή του Cliff σε δισκάδικο αν δεν κάνω λάθος.
Δεν νομιζω φιλος. Ζειτε σε εναν δικο σας κοσμο οπου μια αποψη για τα καινουργια τραγουδια η οποια δεν τα εκθειαζει σας φαινεται σαν ζηλοφθονια επειδη μπορει οι metallica να βγαλουν καλυτερο δισκο απο τους maiden. Σε ενα κοσμο οπου το hardwire ειναι σαν το battery, το moth ειναι το νεο master of puppets, το atlas ειναι επος γιατι εχει δισολιες maiden ( εδω πραγματικα γελαει το συμπαν) και θα πρεπει να αρεσει σε ολους τους μεηντεναδες. Και φυσικα ο καινουργιος δισκος ειναι η συνεχεια του justice. Και ολα συτα εχοντας ακουσει μολις 15 λεπτα του δισκου. Δεν σας τρολαρω σας δουλευω. Up the Irons!
Παντως οσο περισσοτερο ακουω το Atlas,Rise τοσο περισσοτερο καταλαβαινω γιατι αγαπησα την heavy μουσικη.Εχει ολα εκεινα τα στοιχεια που με μπολιασαν στο μεταλ.Επισης ακουσμα με το ακουσμα το κομματι γινεται ολο και καλυτερο…Ρε τι μας περιμενει στις 18 του μηνα
Ρε τι μαλάκες είσαστε ! Χαχαχαχαχα .
Και live μετα το 17:38
“Τι κοιτα ρε μ$#@$?”
Κοιτάει να δει ποιος λέει μαλακίες εδώ μέσα για την μπάντα του .
Το τελευταιο που τον νοιαζει ειναι ποιος λεει μαλακιες για τη μπαντα του…
Πιο πολυ νοιαζει εσενα παρα αυτον χαχαχ
Ναι σωστά είπε Ι Don’t give a Fuck.
Τα είχε γράψει και στο damage Inc .
Οι μαλακίες όμως παραμένουν μαλακίες .
Και εσύ δεν πας πίσω πάντως . Μην βγάζεις την ουρά σου απέξω .
Μπα, εγω εχω αλλα, πολυ εμφανη κολληματα, κυριως με το ποσο στενομυαλοι ειναι μερικοι με το πως αντιμετωπιζουν τη μουσικη…
Απο κει και περα την μουσικη των Metallica μπορει να την κραζει οποιος θελει, ΟΣΟ θελει. Δεν ειναι ουτε φιλοι μου, ουτε οικογενεια μου, ουτε εχω καποια σχεση μαζι τους. Τωρα αν καποιος καταλαβαινει το αντιθετο, και οτι ενοχλουμαι αμα γραφει καποιος αρνητικο για την παρτη τους, επειδη τυχαινει να διαφωνω με τον τροπο εκφρασης καποιων, προβλημα του. Δε θα κατσω να του αλλαξω τη γνωμη.
Χιλιες φορες να διαβαζω ενα σχολιο που να λεει “μαλακια το νεο τραγουδι, για πεταμα” παρα να διαβαζω αναλυσεις επι αναλυσεων για το πως δε θα επρεπε να μας αρεσουν ουτε εμας τα νεα τραγουδια, και ποσο εξαπατημενοι θα επρεπε να νιωθουμε.
Εντάξει πάνω κάτω νομίζω ότι έτσι νιώθουν αυτοί που τους γουστάρουν και μπαίνουν συνήθως στο κόπο να απαντάνε και ας έχω πει ότι τους νιώθω οικογένεια .
Με την λογική ότι αφιέρωσα πολλές ώρες να ακούω την μουσική τους και να νιώσω ότι εκφράζομαι μέσα από αυτή και να καθαρίζει αργά ή γρήγορα το μυαλό μου από ότι ζόρια πέρναγα στην κάθε φάση μου .
Με αυτό τον τρόπο νομίζω ότι μετά από καιρό μπορούσα να γίνω και δικός τους "ψυχολόγος " , όχι μόνο εκείνοι δικοί μου. Ναι ξέρω ξέρω πήραν έναν τέτοιο στο some kind of monster.
Και τότε κράξιμο έφαγαν , ειλικρινής μου φάνηκε η κίνηση . Whatever .
Υπάρχουν φορές που κάνουμε πλάκα άλλες φορές που σοβαρεύει η φάση , έτσι πάνε αυτά .
Να και μια συνέντευξη του Papa Het με αφορμή τον καινούργιο δίσκο .
Ωραιο αλλα πρεπει να ψαξετε λιγο κανα γιατρο με την ψυχωση σας οτι σε οποιον αρεσουν οι maiden μισει τους metallica ή να πατε καμια τουαλετα για εκτονωση.
Greg άκου. Σε καταλαβαίνω ρε φίλος πως είναι να είσαι ο maidenας, ο αιώνια δεύτερος. Σαν την Άρσεναλ ένα πράγμα, αλλά μην τρελαίνεσαι. Σκέψου πως νιώθει ο Mustaine…
Πως να νιωθει o Mustaine?
Tον κοροιδευαν τα 15χρονα στο δρομο οταν τον εβλεπαν λεγοντας στα μουτρα του “Metallica,Metallica”
Κλάμα!
Ναι γιατί ακούμε μουσική σαν διαγωνισμό και όχι για την καύλα μας για το ροκ / μεταλ. Τι διαβάζουμε θεε μου ;;; 41 χρονών άνθρωπος…
Λίγο έλεος με τον μηδενισμό προς τους Μεηντεν . Στ αρχίδια μας πια είναι μεγαλύτερη μπάντα . Και στο συγκεκριμένο σχόλιο του έχει δίκιο ο άλλος. Επειδή είναι μεηντενας δε σημαίνει ότι απεχθάνεται ή φθονεί τους Μετάλλικα. Δεν ζούμε στα 80’ς πια
Λες και δεν γίνεται να γουστάρεις το ΙΔΙΟ και τους 2 μεγάλους ξέρω γω, ή έστω ελάχιστα περισσότερο τη μια
έχει βιαστεί το θρεντ, ήμαρτον