παντως εγω που δεν γουσταρω και πολυ Metallica το Atlas το ευχαριστηθηκα λογω των maiden στοιχειων
Αφιερωμένο τότε https://www.youtube.com/watch?v=CglfwEvDMnI (Από το “Black Album” των A.N. παρεπιπτόντως!)
Απο τα χειροτερα πραγματα που εχω ακουσει στη ζωη μου
Δεν είναι για σένα, εσύ θεωρείς το Kill Em All Death Metal, άστο.
Κι συ αυτο το θεωρεις μουσικη…
Σόρρυ κιόλας αλλά ότι με τέτοια ακούσματα ότι βρίσκεις οτιδήποτε από metallica έστω ως καλό τότε και πολύ τους πέφτει .
Παράξενο που δεν λατρεύεις το St. Anger πάντως.
Anaal Nathrakh, μεγάλη μπάντα με προσωπικό ήχο που παντρεύει grind, black metal, τελευταίως και industrial με ιδιαίτερο τρόπο. Αν δεν το θεωρείτε μουσική προφανώς δεν ακούτε extreme metal (death/black), αλλά είναι μπαντάρα. Η διασκευή του ‘Powerslave’ δεν είναι καλή πάντως, αν και την έχει την πλάκα της.
Mετά το σύντομο ΑΝ defense, ας επιστρέψουμε στα των μεταλλικα τώρα!
Παρεμπιπτόντως, όταν ξεκίνησε να τα φοράει πριν 3-4 χρόνια (νομίζω ήταν η περιοδεία που έπαιζαν όλο το ΤΒΑ) είχε πει πως ήταν συλλογή του από τα 80s τα ραφτά (ήταν 3 τα αμάνικα). Λίγο καιρό μετά έχασε το ένα στο αεροδρόμιο του SF (τη βαλίτσα του βασικά) και πλήρωνε αδρά όποιον του επέστρεφε το αμάνικο σε χρήμα αλλά και σε Metallica goodies (παλιά flyer, υπογεγραμμένα βινύλια κλπ) οπότε μην παίρνεις όρκο!
Εγώ τουλάχιστον δε θα έδινα flyer από το Troubadour για μερικά ραφτά που μου έφερε ο στυλίστας μου!
Βλακας στυλίστας. Δεν μπορεί να ξαναβρεί τα ίδια ραφτα; τουλάχιστον τα καινούργια ας του ράψει ο hammett που έτσι κι αλλιώς κάθεται .
Παντελη, αυτο νομιζω που σου εγραψε ο Αλεχαντρο οριζεται ως ενα γευστικοτατο ΠΑΣΤΕΛΙ.
Κριτικών συνέχεια
When the album ends I feel the need for fresh air, my head is dizzy and my senses are overwhelmed. And despite its lengthy downfalls, the record took me back to another era, sitting in the parking lot of Warner Music in Toronto in 1991 with my M.E.A.T accomplice Drew Masters cranking the advance cassette version of the black album weeks before its release. I could barely walk from the car. That was 25 years ago. Hardwired… To Self-Destruct is Metallica’s strongest album since.
Εγώ πάντως αν εξαιρέσω την κριτική του αγγλικού Hammer που και πάλι έχει ιδιαίτερα αντιφατικα σχόλια το κείμενο , δεν βρίσκω κακές τις κριτικές , αντίθετα τις θεωρώ θετικές για ένα δίσκο 78 λεπτών και με μια και μόνο ακρόαση.
Τώρα να πω ότι περιμένω και τα 12 κομμάτια να είναι του 8,9,10 πολύ θα το ήθελα αλλά δεν είναι απίθανο κάποιο να είναι πιο αδύναμο ή να θέλει περισσότερο χρόνο για να εκτιμηθεί .
Σαν σύνολο σύμφωνα πάντα με τις κριτικές δείχνει να είναι ένας καλός ως πάρα πολύ καλός δίσκος. 2 βδομάδες έμειναν .
Οι κριτικες γραφονται απο ανθρωπους που μπορει να εχουν εντελως διαφορετικες απαιτησεις, προσδοκιες, εμπειριες και μουσικα γουστα απο τον καθενα μας, αρα τους δινω ελαχιστη σημασια. Ειδικα αυτα τα “καλυτερο αλμπουμ απο την Χ χρονια μεχρι σημερα” μετα απο μια ακροαση ειναι αρκετα γελοια…
Είπαμε, ο Kirk πήρε τα παλιά ραφτά του James και του έφτιαξε το αμάνικο!
Εγώ βλέπω προθέρμανση για ασκήσεις εδάφους στα παραπάνω ποςτ Προπόνηση για κωλοτούμπες, εσύ δεν βλέπεις τίποτα;
Υπομονη μεχρι να βγει να δουμε κι αν υπαρξουν κωλοτουμπες και προς ποια κατευθυνση γιατι εγω βλεπω να γινεται κωλοτουμπα απο αυτους που μεχρι τωρα κραζουν…
Greg7 τι ακριβώς κωλοτούμπες εννοείς? ότι δεν θα είναι καλο το cd και θα κάνουμε κωλοτούμπες?
Απλά προσπαθεί να τρολλάρει. Θέλει περίτεχνο και όχι άκριτο τάϊσμα.
Αντε με το καλο !