Metallica - Hardwired ...To self-destruct

ένα αυτόγραφο για μένα από τον PapaHet εεεεεεε;;;;;;;

αυτο δεν λεει και πολλα για την ποιοτητα των Loads . Γιατι ακομα θεωρει “λιγο” το Escape και το And Justice σαν δισκο τον βαριοταν.

Ελα και πες τωρα εσυ οτι τα Ride Και And Justice εχουν fillers και το λεει μεχρι και o Hetfield .

Λογικο ειναι με αλλα κομματια να νιωθει πιο ανετα και με αλλα λιγοτερο.

1 Like

Συγχαρητήρια!

Θύμισέ μου, πόσα εισιτήρια υπήρχαν; Για να δω πόσο κωλόφαρδος είσαι… :stuck_out_tongue:

2 Likes

200 νομίζω. Οπότε πολύ :grin:

1 Like

Fillers με τον ορισμο δεν υπαρχουν, απλα υπαρχουν τραγουδια που ειναι λιγοτερο καλα και που ο James μετα απο 15-20 χρονια κραξιμο προφανως και θα “παραδεχτει” δημοσια (αλλωστε κι αυτο marketing ειναι). Επι πανω απο 10 χρονια ομως τα στηριζε και τα υπερασπιζοταν αυτα τα αλμπουμς, οπως στηριζε και υπερασπιζοταν ακομα και το St. Anger, αλλα τωρα λεει οτι ηταν περισσοτερο δηλωση, παρα μουσικη. Ετσι ειναι αυτα, δυστυχως ειναι και πολιτικοι οι Metallica εκτος απο μουσικοι.

Διαφωνώ με το πολιτικοί εκτός αν το λες για "πείραγμα " .

Υπάρχει και άλλη πρόσφατη δήλωση του Lars που ανέφερε ότι μπορεί να είπε κάτι παλιότερα και αργότερα να έχει αλλάξει γνώμη . Είναι άνθρωπος και οκ ου είναι το κακό ;
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί του . Όσο για το st Anger και τότε δήλωση έλεγαν ότι είναι. Και ο Hetfield λέει ακόμα ότι είναι πολύ παρεξηγημένος δίσκος .
Είπαμε δεν τα έχουν κάνει όλα τέλεια .

Δεν το λεω για πειραγμα, γιατι δε θεωρω οτι ειναι κατι που θα επρεπε να πειραζει τον οποιονδηποτε. Θεωρω οτι οι Metallica προσεχουν πλεον παρα πολυ την καθε τους κινηση και δηλωση, και πως γενικοτερα κοιταζουν το συμφερον τους ως καλλιτεχνες και εμποροι.

Ακομα να leakαρει ο δισκος?
Αντε και πηγα και πηρα στρωμα για την κυβιστηση, θα πιασει σκονη…

2 Likes

Από Δευτέρα-Τρίτη βλέπω να leakάρει. Εγώ έκανα καλό deal στο public, μαζί με το deluxe cd δώρο χούλα-χουπ και σκοινάκι

4 Likes

Εμένα θα μου δώσουν επιγονατίδες και κορμάκι…αμεεεε

2 Likes

Εδω τωρα που βγαλαμε τον Τραμπ δινουν τραμπολινο δωρο για πιο εντυπωσιακες κωλοτουμπες.

MAKE METALLICA GREAT AGAIN

Πηρε κι ο Lars πρωτος πρωτος…

1 Like

Ετοιμαζεστε κουφαλες.

Ο φιλος με κωλο μεγαλυτερο και απο την Kardashian θα μπορουσε να ρωτησει την μπαντα αν οι εμπειροι ακροατεσ μετα απο μολισ 10 δευτερα ακροασης ειχαν δικιο στα παρακατω

shadowking69
Πιασαρικο μου φαίνεται… - ** Ειναι οντως?**
Εγώ πάντως με την μία που το άκουσα μου κόλλησε΄* Ειναι κολλητικο?**
Η φωνή φέρνει σε Black album ή ακούω ότι να ναι; ** Ακουει οτι να ναι?**

tsoglanos
Κάτι μου λέει ότι σ’αυτό το τραγούδι θα είναι το σόλο που υπάρχει στο snippet που ακούσαμε δείγμα και του moth. ** Ποιος του λεει κατι?**

Επισης η μπαντα θα μπορουσε να ερωτηθει πως νιωθει που εχει συνθεσει τον χειροτερο δισκο στην ιστορια της σκληρης μουσικης (εχοντας ταυτοχρονα και τρεισ δισκους μεσα στους καλλιτερους), πως διατηρουνται σε τετοια φορμα σε τετοια ηλικια και κανουν κωλοτουμπες επιπεδου ολυμπιακων αγωνων, αν η καραφλοχαιτη του Lars ηταν προταση του στυλιστα ή του ιδιου καθως και να μας δωσουν μια συμβουλη για το τι να κανουν οι οπαδοι με κοκκινισμενο πετσακι που τσουζει (θελουμε την εμπειρια τους απο την St Anger και Some kind of monster εποχη και πως διαχειριστηκαν το τσουξιμο)

1 Like

Μιλαμε για μεγαλη πρεμουρα…
χαχαχαχαχα

Δεν έχεις ακούσει και πολλά πράγματα - αν και είναι δεδομένο αυτό :sunny:

Πολύ βαρετό τρολλάρισμα σου btw.

2 Likes

Μια ακόμα κριτική

Τα νευράκια τα έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγαπητέ και φαίνονται στον γραπτό σου λόγο ΣΥΝΕΧΕΙΑ…οπότε κόψε τον πρόλογο…τώρα διάβασε το quote του Vic λίγο ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ και συνεχίζω από κάτω…

Αφού λοιπόν ελπίζω να εμπέδωσες έστω και λίγο το quote, να σου ΞΑΝΑυπενθυμίσω ότι εσύ κατά κύριο λόγο και από πίσω drenie και pantelis και ΝΚ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ…είστε καραγκιόζηδες που το κάνετε αυτό επανειλημμένα, plain and simple. Drenie αν πίναμε μπύρες και έγραφες στα @@ σου αυτά που λέω δεν θα ξαναπίναμε μπύρα…
Γυρνάω στον μέγιστο καραγκιόζη τώρα…λοιπόν Quintom το copy paste το έκανα για να σου δείξω οτι ο JAMES ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ότι η περίοδος εκείνη ήταν REINVENTION ή THE U2 VERSION of METALLICA, παρομοιάζοντας βέβαια την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή των U2 στα 90ς, ΟΧΙ ΤΟ IMAGE (αλλά μάλλον είσαι παντελώς άσχετος με U2 και δεν το πιασες). Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε image κλπ ούτε και με ένοιαξε ποτέ, ούτε υποστήριξα με τα λεγόμενα μου ότι ο James δεν γούσταρε μουσικά εκείνη την περίοδο, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο JAMES ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ METALLICA ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών στον ήχο τους ΟΠΩΣ και οι U2. Επαναπροσδιόρισαν τον ήχο τους αν θές, γιαυτό και σ είπα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ όπως τους γνωρίσαμε μέχρι το AJFA αλλά ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ με ΕΠΙΓΕΥΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ …ο JAMES το είπε ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ…
Εσύ αμέσως προσπέρασες αυτά που είπα, πήρες ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ και βόλευε ώστε να το βγάλεις άκυρο…κούνα λίγο την κεφάλα σου πριν αρχίσεις να φτύνεις το δηλητήριο σου οχιά διμούτσουνη…

Είσαι επιπόλαιος όσο δεν πάει…κοίταξε το…στο αμέρικα το λένε frivolous, shallow, superficial κλπ κλπ

Επίσης κλείνοντας…τα Load/Reload είναι η επιτομή την εξέλιξης του ήχου τους ΓΙΑ ΣΕΝΑ, χτύπα τον κώλο σου μόνος σου όσο θές και γούσταρε…πάλι πάς να προβάλεις την μοναδική αλήθεια ενώ σε πειράζει όταν το κάνει άλλος…εγωιστάκο

Απ τις κριτικες που εχετε ανεβασει μεχρι τωρα, καταλαβαινω οτι το 1ο CD περα απο τα 3 που εχουμε ακουσει εχει αλλες 3 καμματαρες και ισως το καλυτερο απο τα 6 πρωτα να ειναι το Halo On Fire…

Στο 2ο CD αρκετες κριτικες λενε οτι τα 3 πρωτα (ισως και το 4ο) οχι οτι δεν ειναι καλα ή δεν θα αρεσουν εξαλλου γουστα ειναι αυτα αλλα δημιουργουν μια κοιλια στο αλμπουμ (τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω)
Με τα επομενα 2 και ειδικα το τελευταιο τραγουδι να εχει καθολικη αποδοχη…

Κι ολα αυτα ακουγωντας το μια μονο φορα θα συμφωνησω με την τελευταια κριτικη “And with each listen, it will only get better.”

@matia πραγματικα μερικοι νομιζετε οτι η heavy metal σας ανηκει…

Απλά νομίζω ότι ίσως κάπου θα έπρεπε να υπήρχε ένας μεγάλος παραγωγός και να τους έβαζε και ένα στοπ. Όπως έπρεπε να γίνει και στα 2 προηγούμενα. Το mid tempo δεν με χαλάει καθόλου αλλά οι μεγάλες διάρκειες με προβλημάτισαν εξ αρχής

Μπερδεύεις κάτι βασικό.
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται απλά μια στροφή ήχου μιας μπάντας (δε μπα να ναι και 345,4 μοίρες) και να λες “αυτό δεν είναι μεταλλικα”. Αυτό είναι μετάλλικα/random_band_pou_ekane_strofi, απλά δεν σου αρέσει.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αφού αποφάσισε η μπάντα να βγαλει αυτόν τον δίσκο, είναι η μπάντα, τελεία και παύλα και ας μην είναι ο ήχος που ο κόσμος έχει συνηθίσει. Αν μου αρέσει ή όχι, δικό μου πρόβλημα.

Λες και πρέπει να ρωτήσουν κανένα “παιδιά λέμε να βγάλουμε λίγο πιο ροκ αλμπουμ, μήπως καλύτερα να το κάνουμε με πρότζεκ?”.

Απλή λογική.