Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Εσύ πάλι ότι νανε κατάλαβες και ότι νανε απαντάς…

Καταρχήν προσδιόρισα “αυτό δεν είναι μεταλλικα όπως τους γνωρίσαμε κλπκλπ” μην αρχίζεις και εσύ τα ίδια δηλαδή, επιλεκτική αντιλογία, ήμαρτον με αυτό το κουσούρι όλοι σας.

Εϊχαμε μια κουβέντα παλαιότερα και εξηγούσα τους λόγους που ξενερώσα με το βλακ άλμπουμ και τα load/reload και το κατά πόσο είναι λογικό ή όχι για κάποιον που τους γνώρισε τότε τα παλιά τα χρόνια… Δεν πάω να αποδείξω κάτι, να επεξηγήσω προσπαθώ αλλά εδώ έχουμε τους σωτήρες/φωστήρες των Metallica και μας βγάζουν συνέχεια άκυρους…

Επίσης το ότι αποφάσισε η μπάντα να παίξει κλαρίνο δεν αναιρεί αυτά που λέω και είναι απόλυτα δικαιολογημένο για κάποιον να μην γουστάρει την αλλαγή μουσικής κατεύθυνσης, ειδικά όταν γίνεται αλλαγή μουσικού είδους/genre.

Βρε Matia θες να κανεις διαλογο και μετα λες οτι καποιος προσπερναει τα γραφομενα .
εδω εσυ την αλλη φορα που σου εγραψα οτι δεν κανεις καλα να γραφεις για βλακ-αλμπουμ γιατι μονιμα η απαντηση μπορει να ειναι οτι γραφεις βλακειες οποτε αυτο δεν μας οδηγει πουθενα γυρισες και εγραφες για γαμω τους Metallica και αλλα τετοια. Απλα ελληνικα ηταν, υπηρχε συνεχεια στη προταση αλλα κρατησες αυτο που ηθελες.

Στα δεδομενα για τα Loads απειρες φορες εχει πει οτι εκανε ενα βημα πισω για το image Και εκει αναφερεται και σε αυτο το αποσπασμα. “There’s some great, great songs on there,” Hetfield admitted, continuing, “But my opinion is that all of the imagery and stuff like that was not necessary.

Οπως εγραψα και πιο πανω εχει πει οτι σιχαινεται το Escape αρα λοιπον αφου το λεει ο ιδιος εχει filler το Ride αρα δεν ειναι αρτιο και το And Justice for All το βαριοταν σαν δισκο αρα τσαμπα μεγαλωσαμε με αυτο.

Αν δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ηταν 4 ατομα και ελεγαν την αποψη τους και οποια ακουγοταν πιο δυνατα , αυτην ακολουθουσαν δεν σου φταιει κανεις. Και αν παρεις τα λεγομενα του και τα βαλεις κατω θα σημαινει οτι ο Newsted που ελεγε οτι ηθελε μια πιο σκληρη εκδοχη των Metallica δεν πρεπει να εφερε και πολλες αντιρρησεις εκεινη την εποχη. Εδω ειπαμε φοβοταν να φερει υλικο…

Δεν ξερω τι θες να αποδειξεις. Οι Metallica εκαναν αλλαγες απο την πρωτη μερα σχεδον. Αλλες σου εκαναν και σου αρεσαν , αλλες δεν σου εκαναν αλλες τις χωνεψες με τα χρονια. Τι σημαινει αυτο ; οτι ειχαν ορκιστει σε καποιο Metal θεο και τελικα αθετησαν αυτη την “ορκωμοσια” ;

Αλιμονο αν επρεπε να συμφωνουμε σε ολα . Αλλα να προσβαλουμε και να νομιζουμε οτι δεν τηρησαν τους ορκους πιστης με τους και καλα οπαδους τους ειναι λιγο αστειο.
Και αληθεια οπως εφεραν σε επαφη πολυ κοσμο με πιο metal - hard rock μπαντες με τον ηχο τους και τις αναφορες τους στους 4-5 πρωτους δισκους με τα Loads καταφεραν να δειξουν στο κοσμο και μια πιο rock πλευρα του ηχου τους που εκτιμηθηκε απο παρα πολλους και τωρα 20 χρονια μετα παιρνει κα την αναγνωριση που του αξιζει.

οταν κανει καποιος αλλαγες που μας αρεσουν ειναι φανταστικος και αν κανει και αλλες σε προδωσε και δεν ειναι τρου ;
Γιατι τετοια στενομυαλια ;

1 Like

Εγώ τα καραγουστάρω τα Load/Reload και ούτε θεωρώ ότι έκαναν 180 μοίρες στροφή στη μουσική τους. Σίγουρα δεν είναι το thrash metal που έπαιζαν στα '80s και κινούνται σε πιο hard-rock/heavy metal μονοπάτια στη δεκαετία του '90. Πάντως ο matia δεν είπε ότι αυτό δεν είναι Metallica. Είπε ότι δεν είναι Metallica όπως τους γνωρίσαμε στα 80’s.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όταν γίνεται τεράστια στροφή στον ήχο μιας μπάντας, μπορείς να βγεις και να πεις ότι αυτό δεν είναι η μπάντα που άκουγα. Απόλυτα θεμιτό. Όπως και πολύς κόσμος είχε κάθε δίκιο να πει ότι μετά τα “Hybrid Theory” και “Meteora” αυτό που άκουγε δεν είναι Linkin Park. Τι σχέση έχει η ηλεκτρονική μουσική που έπαιζαν στη συνέχεια με τους δύο πρώτους δίσκους που έβγαλαν? Καμία σχέση. Στην περίπτωση Linkin Park μιλάμε όντως για 180 μοίρες στροφή.

1 Like

γλεντα τους Greg

MAKE ROCKING GREAT AGAIN! :smiley: :smiley:

@matia η απαντηση μου ηταν γενικη για ολα οσα εχεις σχολιασει για τους Metallica κι οχι για το συγκεκριμενο σχολιο…

Εβγαλαν Load/Reload και φυγαν απ το μαντρι της metal και τους επικρινετε, δεν το καταλαβα τσιφλικι σας ειναι η μουσικη ή οι Metallica?

Aν αυριο μεθαυριο η Α ή Β μπαντα κανει ενα Load ασχετα αν ειναι καλο ή οχι γιατι να επικριθει επειδη πριν επαιζε πχ thash. Αυτο θελανε, αυτο κανανε, ετσι καυλωσαν εκεινη την χρονικη στιγμη, δεν θα δωσουν λογαριασμο…

Κι επιτελους αγαπηστε γενικα τη μουσικη μην ειστε κολλημενοι…

1 Like

Το καλύτερο των U2 είναι το Achtung Baby όμως, έτσεεεεεεε matiaκοοοοο;;; Δε σε χάλασε εκεί η στροφή :sunglasses:!

Καραγκιόζη.

Απορώ πραγματικά πως διαφωνείτε με τον matia ενώ λέτε το ίδιο πράγμα. Οι Metallica άλλαξαν-εξέλιξαν τον ήχο τους πείτε το όπως θέλετε. Στον matia αυτή η στροφή δεν άρεσε.
Δηλαδή και οι μεν και ο δε αποδέχεστε ότι έγινε στροφή (οι ίδιοι το αποδέχονται άλλωστε) και δεν διαφωνείτε καν στην ποιότητα της.
Μόνο εγώ βλέπω ότι μιλάτε στην ίδια βάση και διαφοροποιείστε στο αν σας άρεσε ή όχι;

o matia δεν λεει μονο αυτο. Λεει οτι η μπαντα δεν εξελιχτηκε οπως ειχαν δειξει οτι το black album ειναι Βλακ , Οτι δεν εμειναν πιστοι στις ριζες τους και ολα αυτα και αλλα πολλα κανουν αποκρουστικη την μουσικη τους . Οι ιδιοι τα εκαναν ολα σωστα οσο επαιζαν κατι που του αρεσε και οτι εμεις οι υπολοιποι που γουσταρουμε και την μια πλευρα και την αλλη και την παρα αλλη , δεν βλεπουμε ουτε παραδεχομαστε οτι επαιζαν μπουρδες.

Αυτα περιπου λεμε και ο ματια συνηθως ειναι εριστικος και καπως προσβλητικος σε αυτα που γραφει.

http://cdn2.gurl.com/wp-content/uploads/2013/07/tumblr_mi15lbF5Ia1qgcra2o1_500.gif

1 Like

Dream no more

He sleeps under black seas waiting
Lies dreaming in death
He sleeps under cosmos shaking
Stars granting his breath
He wakes as the world dies screaming
All horrors arrive
He wakes giving earth it’s bleeding
Pure madness alive
And He haunts you
And He binds your soul
And He loathes you
And reclaims it all
You turn to stone
Can’t look away
You turn to stone
Madness, they say
Cthulhu, awaken
He sways, in abyss returning
Inhaling black skies
He shakes with a torture burning
All lost in his eyes
And He haunts you
And He binds your soul
And He loathes you
And reclaims it all
You turn to stone
Can’t look away
You turn to stone
Madness, they say
Cthulhu, awaken
You turn to stone
Can’t look away
You turn to stone
Madness, they say
Sanity taken
Seething damnation
Cthulhu, awaken
(Wake) Winged salvation
Death by creation
Cthulhu, awaken
(Wake) Dreaming no more
Cthulhu, awaken
(Wake) Dreaming no more
Cthulhu, awaken
(Wake) Dreaming no more

Προςπαθω αλλά είναι ήδη αργά.
Έχουν ξεκινήσει περίτεχνες ασκήσεις εδάφους και ετοιμάζονται ´για το μεγάλο φιναλε με τριπλή κωλοτουμπα και χαιρετισμό στο κοινό

Γρήγορη αγόρι μου τα έχω ξαναγράψει αυτά απλά εσύ δεν δίνεις σημασία αλλά δεν πειράζει συνέχισε να μας προσφέρεις το γέλιο τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε
Επίσης και για τους Maiden το ίδιο ισχύει, είναι κρίμα που είσαι τόσο κολλημένος που δεν θα το παραδεχτείς ποτέ

Μαλλον στο σχολειο δεν πατουσες στο μαθημα των κειμενων ε?

Το σχολιο μου ηταν ενα φιλτραρισμα των κριτικων (ετσι οπως τις καταλαβα εγω) που εχουν βγει απο αυτους που ακουσαν ΜΙΑ φορα το αλμπουμ…

Δεν ειπα αν μου αρεσουν η οχι τα τραγουδια, πως θα μπορουσα αλλωστε αφου εχω ακουσει ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ…

Την κωλοτουμπα μονο εσυ την ειδες

[quote=“Alejandro.m, post:1169, topic:29901, full:true”]Απορώ πραγματικά πως διαφωνείτε με τον matia ενώ λέτε το ίδιο πράγμα. Οι Metallica άλλαξαν-εξέλιξαν τον ήχο τους πείτε το όπως θέλετε. Στον matia αυτή η στροφή δεν άρεσε.
Δηλαδή και οι μεν και ο δε αποδέχεστε ότι έγινε στροφή (οι ίδιοι το αποδέχονται άλλωστε) και δεν διαφωνείτε καν στην ποιότητα της.
Μόνο εγώ βλέπω ότι μιλάτε στην ίδια βάση και διαφοροποιείστε στο αν σας άρεσε ή όχι;[/quote]

Εγώ πάντως διαφωνώ μαζί του γιατί είναι καραγκιόζης.

Γιατί παρατατικός;

2 Likes

Υποθετω οτι εχει καταφερει να το τελειωσει…:joy:

Btw, τη φωτιά στο σπίτι του Μπίκα άκουσα ότι την έβαλαν άνθρωποι του Μαρινάκη.

2 Likes

Εγώ άκουσα του Μελισσανιδη…

1 Like

Εδώ σε 10 δευτερόλεπτα κατάλαβες τα παρακάτω με τα τρία τραγούδια βλέπεις το μέλλον

shadowking69
Πιασαρικο μου φαίνεται…

shadowking69,
Εγώ πάντως με την μία που το άκουσα μου κόλλησε

shadowking69
Η φωνή φέρνει σε Black album ή ακούω ότι να ναι;

Κουρασελ
Όταν όμως αποδειχθεί ότι έχω δίκιο θα κρυφτείς πάλι στη σπηλιά σου