Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Τελικα σας αρεσουν οι metallica ή μισειτε τους maiden? προσπαθειτε με μεγαλη επιτυχια οφειλω να ομολογησω να πεισετε τον εαυτο σας οτι εχουμε να κανουμε με ενα νεο master. Τα ιδια θα λεγατε και για το death magnetic. Θα τα πουμε σε κανα χρονο που απο τα 77 λεπτα με βια θα ακουτε τα 30.

πες.τα.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
μαλλον εμεις ακουμε αλλο δισκο
#MAKE_ROCKING_GREAT_AGAIN

Και εγω εκει εχω καταληξει

Μπορει να ακουτε κανεναν ιπταμενο δισκο

Πες μας μόνο ποιο nick θα έχεις.

1 Like

Το Atlas ουτε στην πρωτη δεκαδα τραγουδιων, μη σου πω εμφανως το χειροτερο του δισκου, και δεν ξερω γιατι ειναι δευτερο τραγουδι, αν και μαλλον επειδη σε νοοτροπια ταιριαζει περισσοτερο με το πρωτο CD και τα αλλα τραγουδια.

STOP BREATHING AND DEDICATE TO ME
STOP DREAMING AND TERMINATE FOR ME

αυτο μονο τιποτα αλλο

Τα κατάφερες να διαφωνήσουμε… Το atlas γαμεί…

2 Likes

Mέτριο, όπως μέτριο ήταν και το book of souls, κουρδισμένος προκλητικά ο hetfield, βαρετά σόλο ο χαμέτ, κυρίως. Τα 3 single ακούγωνται, αλλα σοβαρά κομμάτια είναι το murder one, to spit out the bone (αν ηταν μικρότερο, χωρίς εκείνα τα παπατζο σόλο στη μέση) αντε και το dream no more. Το οτι οι μετάλλικα ακούγωνται σα μετάλλικα δεν είναι και κανα επιτευγμα, με το μπαρδόν. Ανούσια 8 λέπτα δεν τα πάμε κάτω αμάσητα. Και πολλά σημεία ξεσηκώνουν απο Sad But True, God That Failed, The Thing That Should No be, Blackened, Struggle Within, Enter Sadman κάπου ένα intro, δηλαδή ok… πολυ safe…

Πολλα ειναι ο δισκος, μονο safe δεν ειναι με τοσο Reload μεσα.

Γελαω μονος μου στη σκεψη οτι ο James θα μπορουσε να εχει μετανιωσει μουσικα για τα 90s και να κατηγορουσε Lars και Kirk οτι τον εσυραν μαζι τους, αλλα παει μετα και γραφει σχεδον μονος του ουσιαστικα ολο το Hardwired… To Self-Destruct που ειναι οτι πιο κοντα στα Loads θα μπορουσαν να βγαλουν μετα απο 20 χρονια. :joy:

1 Like

Με τοσο reload μεσα δεν ειναι safe αλλα δεν ειναι και ωραιος.

Βασικα ειναι ο καλυτερος τους δισκος.

Βαλε και Dyers Eve στην εισαγωγη του Atlas

Να που δεν ειμαι μόνος !
Έχει και κανα δυο τρία σημεία που φέρνει στο Americana!!!

Υγ- για τον πεο είμαστε !!!

τι σε χαλαει ρε ? το κοπανημα σε μερικα ανευ λογου ας πουμε ??

Αν με αφησει το αυγο του φιδιου το ιδιο με τωρα.

Επειτα απο την τριτη ολοκληρωμενη ακροαση μαλλον δεν θα υπαρξει τεταρτη.

Τρομερα αδιαφορο αλμπουμ με μετρια ως επι το πλειστον mid tempo τραγουδια που σου θυμιζουν τα παντα εκτος απο καλους Metallica
Τα μονα που σωζουν την κατασταση ειναι τα Halo On Fire, Moth Into Flame

Η παραπανω δηλωση θα πρεπει να εχει γινει μονο απο 17χρονο που ανακαλυψε το thrash και εχει και προβληματα ακοης. Χιλιοπεγμενο κλασσικο Chuck riff με ολιγη απο Pantera ετσι για να γινουμε.
Φυσικα δεν κοιταει στα ματια ουτε καν στα αρχιδια τα παραπανω κομματια.

1 Like

Δεν ειναι μόνο τα ριφ,είναι η όλη αισθηση του split.
Και βέβαια συμφωνώ με τον Kosta…
Και βέβαια τα ριφ μαμούν!!

Είχα πει πως το Manunkind δεν μου γέμιζε το μάτι στην πρώτη ακρόαση, σήμερα στο αμάξι μόνο low ride δεν έκανα! Φοβερό groove!

1 Like

Όχι ρε συ και το χειρότερο του δίσκου, δηλαδή το Murder One σου αρέσει περισσότερο; Δεν ξέρω εμένα μου αρέσει που είναι τόσο heavy metal-ικό…

Τι ωραία … εκτός από λίγους, που οκ γούστα είναι αυτά δεν μπορούν να το εκτιμήσουν (εδώ δεν εκτιμούν τα κλασσικά τους , τι να λέμε τώρα),
Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να διαφωνούμε για το ποια κομμάτια είναι καλύτερα από τα άλλα .

Όπως λέει και ένα φίλος …
"Μοιάζει με όλα και με τίποτα . Μοιάζει με άλλους αλλά είναι αυτοί. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να είναι με αυτό τον τρόπο απολυτα αυθεντικοί. Δισκάρα ρε ! Δισκάρα έβγαλαν οι αλήτες ! "