Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική. Ειδικά για το ρόλο του κάθε μέλους είναι σα να διαβαζα τις σκέψεις μου.
Επίσης, οι Metallica απο το ΤΒΑ κι έπειτα σου έδιναν την εντύπωση πως ήξεραν ΑΚΡΙΒΩΣ που θέλουν να φτάσουν. Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος μετά απο 25 χρόνια που σου δίνουν την αίσθηση πως ήταν πιο χαλαροί. Όπου τους βγάλει. Ήταν το ταξίδι και οχι ο προορισμός ο αυτοσκοπός τους. Γι αυτό και άρεσε ακόμα και στους 4πρωτοδισκακιδες. Γιατί έχουν την οργανική εξέλιξη που είπε ο Vic και αφήνουν και το Hetfield να ακουστεί όπως του ταιριάζει τόσο πλέον (ναι, είναι καλύτερος όταν τραγουδάει το Turn the page και οχι το Militia στα 53 του).
Ολοι εκτοσ απο εσασ τους γνωστους 5 - 6 και το συνακτη που εκανε κριτικη μιλανε για ενα μετριο αλμπουμ.
Στην καλυτερη οτι καλυτερο εχουν κυκλοφορησει απο το reload και μετα, πραγμα που δεν θελει και πολυ προσπαθεια. Εσεισ νομιζετε οτι ανακαλυψατε ξανα το metal.
Προσπαθειτε πολυ να πιστεψετε οτι ειναι κατι παραπανω. μπορει στο τελοσ να το καταφερετε
Κανεισ αλλοσ ομως δεν θα το πιστεψει. θα τα πουμε σε κανα διμηνο που θα το εχετε βαρεθει ηδη αλλα δεν θα το παραδεχεστε
Ωραία η κριτική αν και μετά το θρεντ εδώ νιώθω ότι την είχα ήδη διαβάσει!
O τύπος από κάτω ξεκίνησε καλά (Vektor), λέω, ντάξει, κάνας υπεραυστηρός είναι που δεν του λιώνει την καρδιά ο James (the deciding factor of everything!) και μετά έχυσε όλη την καρδάρα με το γάλα και την αξιοπιστία του με τους Between the Buried and Me και το Book of Souls.
(δυο φορές είπα μόνο για τα Loads στο μεγάλο σεντόνι μου (δεν θα το έλεγα κριτική), όχι “καμιά δεκαριά φορές” και νομίζω ότι έχει νόημα για αυτόν που διαβάζει να ξέρει την φάση αυτού που σχολιάζει).
Εγω ξερω οτι αντι να ακουω το νεο Neal Morse ακουω και ευχαριστιεμαι το νεο Μetallica (μουσικα δεν εχουν σχεση αλλα το ενα το περιμενα πως και πως και τελικα οι Ταλικα εσκασαν αναπαντεχα… )
Δεν μπορω να καταλαβω πως φτανουμε παντα για ενα συγροτημα η οτιδηποτε γενικα που μας αρεσει να το κανουμε τοσο κτημα μας και να φανατιζομαστε ( λες και ειναι ποδοσφαιρο η εξαρταται η ζωη μας απο αυτο ) … Πραγματικα με ξεπερναει
@Greg7 είναι οι περισσότεροι και όχι 5-6 που λες… σε αντίθεση με όσους κράζουν που δεν γεμίζουν ούτε ταξί εδώ στο thread… αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μου… ας το βρίσκανε χάλια δίσκο όλοι. Εμένα μου που αρέσει γιατί με ζαλίζεις και επειδή δεν συμφωνείς μαζί μου θες να με βγάλεις τρελό και ότι θα τον βαρεθώ σε 2 μήνες τον δίσκο; ΚΑΝΕΝΑΝ δίσκο τους δεν έχω βαρεθεί. Δεν σου αρέσει; Καλά κάνεις… δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε.
@Tataros123 εσύ παιδί μου δεν παίζεσαι… είναι σαν να έχουμε κάτσει όλοι σε ένα τραπέζι να φάμε και εσύ είσαι η μύγα που πετάει γύρω από τα πιάτα και μας ζαλίζει τα φρύδια… τόσα ποστ και δεν έχεις καταφέρει να γράψεις έστω μία λέξη χρήσιμη “α ρε ban που σου χρειάζεται”
δεν βαρεθηκατε ακομα ; Τι νοημα εχει να σχολιαζετε αηδιες ; Αν δεν σας αρεσει πηγαινετε παρακατω.
Και οχι δεν λενε ολοι για μετριοτητες. Απλα εκεινοι που το εκτιμουν δεν εχουν αναγκη να λενε την ιδια εξυπναδα συνεχεια. Οποιος επαναλαμβανεται θελει να επιβληθει. Δυστυχως για εσας το κολπο δεν πιανει.
Και οταν σας σβηνουν το σχολιο κλαιτε κιολας.
Στα του δισκου τωρα …
Η φωνη του Hetfield εχει κατι που ολοι οι φιλοι της μπαντας ηθελαν και μπορει να μην τους το ειχε δωσει και ποτε σε τοσο μεγαλη ποσοτητα. Ο τροπος που φτυνει τις λεξεις στο Spit Out the Bone αλλα ακομα περισσοτερο στο Dream No More ειναι αυτο ακριβως που εκανε στη συμμετοχη του στο Man Or Ash των Corrosion of Conformity και μας εκανε να μας τρεχουν τα σαλια …
Και διαβαζω για μετριο ντραμερ … Ντα; Δεν ειναι υπερπαιχτης αλλα ειναι ουσιαστικος και επιδραστικος. Οτι ηταν παντα. Οι Metallica δεν ηταν ποτε αυτο που λεμε βιρτουοζοι αλλα σαν 4αδα ηταν και ειναι κατα ενα μαγικο τροπο απο αλλο πλανητη. Στο Now That We’re Dead εχει κανει φοβερη δουλεια ο κοντος και επισης τα σολο του Hammett εχουν κατι σπεσιαλ.
ΚΑι πολυ χαιρομαι που οι αυστηροι επικριτες της μπαντας ειναι παλι κοντα μας γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι οι ιδιοι τυποι που εκαναν skip στο The Thing That Should Not Be, Eye Of the Beholder, Frayed End Of Sanity κτλ και αργοτερα για να το παιξουν πιο εξυπνοι ελεγαν οτι οι Metallica δεν παιζουν οπως τοτε.
Δεν ειναι θεμα φανμποισμου . Ειναι θεμα αγαπης για την μουσικη… Αποψη και γνωμη εχουν ολοι . Αλλα απο τα λεγομενα τους καταλαβαινεις και ποση αξια εχουν.
92 λεπτά κρατάει θα ήταν αφύσικο να μην κάνει κοιλιά! Παρόλα αυτά είναι ένας πολύ καλός δίσκος γι αυτό που είναι. Βέβαια κι εκεί υπήρχαν επιρροές από παλιά Maiden ή μάλιστα σημεία σχεδόν αυτούσια που θύμιζαν παλιά κομμάτια αλλά δεν σας έβλεπα να τα αναφέρεται. Όπως και να έχει και οι 2 μπάντες έβγαλαν πολύ καλούς δίσκους κι αυτό μετράει. Τώρα όποιος το βλέπει οπαδικά χάνει καλές μουσικές.
Κάθεστε και απαντάτε σε κάποιον που παρακινεί να ακούσετε “κάτι καινούργιο” για τον οποίο το καλύτερο αλμπουμ των 00s το κυκλοφόρησαν οι Soulfly. Τέρμα πρόοδος!
Νταξει δεν είναι το hardwired καλύτερο απο το Vektor. Δεν περίμενα απο τους Metallica να μου δώσουν κάτι τέτοιο.
Μετρημένους στα δάχτυλα βρισκω όσους δεν τους άρεσε. Υπολογιζοντας τους 2 λογαριασμούς του ιδιου προσώπου ξεχωριστά!