ΝΑΙ . βαλε μεσα και αλλους . Μας ξεχασες.
ΔΕΝ ειμαι ο γρεγκ
δεν σου φαινεται. Ξανακοιταξου στο καθρεφτη
Εγώ είμαι φανμπου ΜΟΝΟ των PANTERA και κανενός άλλου btw . Και ούτε καν γι αυτούς δεν θα γίνω ποτέ “ακραίος”
Και αν ένας ροκ ή μέταλ δίσκος μ αρέσει, δεν με νοιάζει καθόλου ποια μπάντα το κυκλοφόρησε
Οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι τρολ.
Με βαση τετοιεσ αντιληψεις στον μεσαιωνα κυνηγουσαν μαγισσες.
Να δεισ και τα βιντεο να γουσταρεισ μουσικη. Με τα ματια ακους?
Ποσο χρονων εισαι πιτσιρικο? 10?
Εχει βρει κανεις στιχους ή θα τους γραψουμε σαν τον Quintom?
Το θέμα δεν είναι η αντίθετη γνώμη αλλά ο τρόπος που την εκφράζεις, αν καθόσουν όμορφα και ωραία και μας έλεγες τι σου αρέσει και τι όχι μια χαρά θα συζητάγαμε.
Την ειπα πολυ ομορφα στην αρχη και το συμπερασμα σας ηταν οτι υπηρχε ζηλοφθονια επειδη οι Metallica θα εβγαζαν καλυτερο δισκο απο τους Maiden. Μετα επεσα στο επιπεδο σας, πολυ χαμηλα δηλαδη. Για να μπορουμε να συννενοηθουμε οχι για αλλο λογο
Το Hardwired μ αρεσει περισσοτερο από Reload,St.Anger και Death Magnetic.Σε βαθος χρονου θα δειξει αν ξεπερασει το Load,στις προτιμησεις μου,αν και ένα συν το εχει λογω σκληροτερου ηχου.Μεχρι εκει όμως,ταβανι.Τα 5 πρωτα εκτιμω ότι βρισκονται σε άλλη διασταση.
[quote=“Vic, post:1628, topic:29901, full:true”]
Ωραία η κριτική αν και μετά το θρεντ εδώ νιώθω ότι την είχα ήδη διαβάσει! [/quote]
Απλά να σου πω Vic πως από χθες το πρωί δεν μπήκα καν στο τόπικ για αυτό το λόγο. Βέβαια αυτό το ξέρω μόνο εγώ κ δεν μπορώ να το αποδείξω κάπως, αλλά είναι η αλήθεια. Ουτε εσένα μπήκα να διαβάσω δηλ ακόμα γιατί δεν ήθελα να επηρεαστώ από άλλες κριτικές.Τώρα που γύρισα από δουλειά κ ξεμπέρδεψα με το κείμενο θα το κάνω. Γενικά όλο αυτό το διάστημα απέφευγα να διαβάσω το οτιδήποτε απο προακροάσεις κλπ γιατί ήθελα να βγάλω το δικό μου συμπέρασμα. Όσο να 'ναι ό,τι κι αν διαβάσεις δυνητικά μπορεί να σε επηρεάσει
ειμασταν και εμεις και εκεινοι σε αλλη διασταση . Αλλα στεκεται ανετα διπλα στα μεγαλεια του παρελθοντος χωρις να τα πιανει προφανως. Αν ηταν ετσι να γυρναγαμε και την δικη μας ηλικια προς τα πισω! Αλλα νομιζω οτι καπως ετσι ειναι αρκετοι αν και ειναι νωρις ακομα . Θα μεγαλωσει κι αλλο ο δισκος !
σε διαρκεια θα μεγαλωσει?
ναι θα φτασει τα 92 λεπτα για να φτασει το μεγεθος του Book of Souls
Ε καλά, είχαν κι 8 χρόνια να βγάλουν .
Χεστήκαμε για το μέταλ. Στο rocking γράφουμε έτσι κι αλλιώς, όχι στο metaling.
Όχι, θα μεγαλώσει όμως σε μήκος.
Εννοούσα τα δικά σου ποστ! Είχες ήδη δώσει στίγμα με πικ Χέτφιλντ και τα κομμάτια που σου αρέσανε, την κουβέντα που έβγαλε στην φόρα ο drenie και το “ακόμη και τα…” κλπ. Αλλά όπως είπα, έχω και έναν αχταρμά από την στιγμή που πρωτολίκαρε και έπεφταν τα σχόλια βροχή.
Σίγουρα δεν εννοούσα ότι αντέγραψες κάποιον!
τον εδωσα στεγνα ε ; τετοιος ειμαι !!
Χαχ, δεν ήταν ότι υπήρχε κάτι εμπρηστικό στην άποψη!
Μακαρι αυριο στο Παρισι να παιξουν κανενα νεο τραγουδι…
Halo On Fire
Obey, obey
Come won’t you stay
Sincere, sincere
All ends in tears
Concede, concede
But both shall we bleed
Oh, halo on fire
The midnight knows it well
Fast, is desire
Creates another hell
I fear to turn on the light
For the darkness won’t go away
Fast, is desire
Turn out the light
Halo on fire
Allure, allure
Sweetness obscure
Abide, abide
Secrets inside
Deprive, deprive
To feel so alive
Obey, obey
Just don’t turn away
Oh, halo on fire
The midnight knows it well
Fast, is desire
Creates another hell
I fear to turn on the light
For the darkness won’t go away
Fast, is desire
Turn out the light
Halo on fire
Prayers cannot get through
Return to sender
Unto which of you
Shall I surrender
Twisting in disguise
Dark resurrection
Lighting up the skies
Wicked perfection
Too dark too sleep
Can’t slip away
Open or close
My eyes betray
Beyond the black
Come won’t you stay
Hello darkness, say goodbye
το αγαπώ
The top secret stop today in Berlin is revealed as we’ll be performing on Circus HalliGalli to be broadcast on November 21st on ProSieben. Following the taping of the show, we’ll stick around and play a few extra songs for 350 fans in the small intimate setting of the studio! #metallica #germany #hardwiredtoselfdestruct #meteuropromo