Metallica - Hardwired ...To self-destruct

στο στιχο All end in tears μαλλον ηξερε οτι θα βαλουμε τα κλαμματα απο την συγκινηση μολις τελειωσει το κομματι!

Επος απο τα λιγα ! Φοβερη ερμηνεια , απιστευτα solo (Μην υποτιμας τον Hammett !) μελωδιες και riff αρα. Και ναι ουσιαστικοτατος ο Lars “εχω φτιαξει την μεγαλυτερη μπαντα του κοσμου μαζι με τον Hetfield και απολαμβανω τον θρονο μου” Ulrich.

Μου εχει παρει τα μυαλα το κομματι. και δεν το εχει κανει μονο αυτο !

1 Like

Έπος από αυτά που δεν γράφονται κάθε μέρα!

1 Like

το θέλω handwritten αλά Quintom

3 Likes

Ναι μακάρι, αφού θα είσαι εκεί.

στο ιντερνετ το βρήκα αλλά αν θέλεις σου βάζω και υπογραφή και αφιέρωση :stuck_out_tongue:

3 Likes

Στειλε link ρε συ αν υπαρχουν και τα υπολοιπα

που μοιαζει με την γραφη του Hetfield ! Fuck yeaaaaaaaah !!!

λοιπον αυτος που φτιαχνει κομματια του στυλ If Moth Into Flame was on And Justice For All ας κανει τον κοπο να κανει και τα κομματια απο τα Loads. Θα υπαρξει πολυς κοσμος που θα βρει ομοιοτητες με τις παλιοτερες δουλειες τους και δεν θα το περιμενει !

1 Like

εδώ τα βρήκα
δυστυχώς από το δεύτερο έχει μόνο το Spit…

2 Likes

Συμφωνούμε πιο πολύ παρά διαφωνούμε κάπου στην κριτική σου. Άκουσες κ εσύ τους AIC στο “Dream No More” :slight_smile: Είμαι πάντως από εκείνους που τo 9αρι τους το δίνω χαλαρά όπως κατάλαβες…σωραίος

1 Like

Μα κάνει μπάμ από το πρώτο λεπτό. Το μόνο που λείπει είναι ο Καντρέλ σε δεύτερα φωνητικά για να το πιάσει και ο πιο αργόστροφος, χαχα!

Στο σέσσιον πάντως που τα ακούγαμε είχαμε και έναν λάτρη των νέων AiC και γελούσαν και τα μουστάκια του.

Λοιπόν γύρισα από δουλειά και το δεύτερο cd με τράβηξε να το ακούσω…ε να αντισταθώ; Ποτέ!

1 Like

βεβαια ολοι ξερουμε και ποσο παρεα κανει ο Hetfield με τον Cantrell αλλα και ποσο Metallica Ειχαν μεσα τους οι AIC.
Εγω ακουω πολυ και το Devil’s Dance και το The House that JAck Built Και φυσικα το The Thing…

Οι Metallica και με το Death Magnetic αλλα ειδικα με αυτον εδω τον δισκο κανουν αυτο ακριβως που λεει ο James εδω…

We are Metallica and this is what we do best motherfuckers !

1 Like

χαχα! όντως

εγώ είχα μοναχικό session και που ξεκίνησα νηφάλιος και κατέληξα λιώμα από τίμιες φτηνές οικοδομικές μπύρες amstel :stuck_out_tongue: το Σάββατο. Κυριακή άρχισα να παίρνω τα χαμπάρια μου…

1 Like

το έκοψες το jameson? :wink:

σιγά που το έκοψα απλά είμαι σε αφραγκίες τελευταία. Βρήκα όμως άκρη για Τάλες με 15€

Σου άρεσε καμάρι μου ο δίσκος;

Κόλλησα με halo on fire μέχρι αηδίας,αφού το ξεπέρασα έβαλα κώλο κάτω και το άκουσα όλο. Μου αρέσει αρκετά και θα περιμένω να δω αν θα αντέξει στο χρόνο. Πολλές φορές με έπιασα να χαμογελάω με αυτά που άκουγα (γέλιο ευχαρίστησης-έκπληξης)

3 Likes

Τώρα αν πω ότι το Woodstock '99 είναι ανώτερο από το Woodstock '69 θα θεωρηθώ ιερόσυλος?

1 Like

Ποιο 69;;;; :stuck_out_tongue:

1 Like

του 94 επισης καλο!! χα χα χα!

1 Like

Μωρέ εμείς καλά τα λέμε, απλά θα πούνε κάποιοι για το Jimi Hendrix το '69.

1 Like