Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Κανουμε και κανα ρηπορτ ή και κανα flag λεω εγω τωρα καναν χρηστη που μας ενοχλει.
Λεμε ρε παιδι μου.

Ευχαριστώ για το share. :slight_smile:

4 Likes

Ναι, αν και πλέον δεν χρειάζεται να το λέω, διαπιστώνω ότι έχει γίνει κτήμα του κόσμου :stuck_out_tongue:

1 Like

αφηνεις εποχη !! χε χε χε χε!

Ναι μπράβο, έχουν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ τα st anger και lulu γιατί “είναι γαμάτο σαν δήλωση” και “θα μπορούσε να είναι καλό” και άλλα τέτοια χαριτωμένα αλλά οι Maiden στις κακές τους στιγμές δεν ακούγονται ρε παιδί μου.

2 Likes

Βασικά οποιαδήποτε σύγκριση είναι άκυρη.

χίλιες φορές St. Anger (όπως είναι, ούτε καν το συνοδευτικό DVD) παρά κακούς (ή και μέτριους) Maiden.

Για το Lulu, σε πρόλαβε ένας φίλος στο FB πριν κάτι μήνες. Αναπαράγω τον διάλογο:

NF: Lulu?

Vic: -20.

NF: Κάπου εδώ θα μπορούσαμε Ν επανέλθουμε στη δήλωση “οι κακοί maiden δεν υποφερονται σε αντίθεση με τους κακούς metallica ;p”

Vic: Ναι, αλλά δεν μετράει η συγκεκριμένη περίπτωση γιατί εδώ υπάρχει ενίσχυση από κακό Lou Reed, που δίνει μια ξεωριστή εξαθλιωτική νότα που δεν την βρίσκεις στους Metallica γενικά.

Εμμένω στην δήλωση!

Χθες στο HMV στο Λονδίνο ήταν να υπογράψουν σε 200 άτομα -νικητές του διαγωνισμού- αλλά τελικά, προς τιμήν τους, υπέγραψαν σε όλους όσους ήταν εκεί.
Φιλικοί όλοι τους χωρίς σταριλικια κλπ. Ο Λαρς ρωτούσε απο που είναι ο καθένας και μόλις άκουσε Ελλάδα μου είπε πως δεν έχουν έρθει εδώ και 5 χρόνια. Τον διόρθωσα πως έπαιξαν το 10 τελευταία φορά και μου είπε too long we hope we’ll be invited this time.
Όταν έδωσα στο Χαμετ να υπογράψει τη λιθογραφία με το προσωπο του απο το artwork λέει ποιος είναι αυτός, του λέω εσύ, κάνει ένα μορφασμό κα τον ρώτησα don’t you like it, it’s your artwork after all και ο Het λύθηκε στα γέλια. Μάλλον ο καημένος ο Κιρκ δεν είχε λόγο σε τίποτα :smiley:

8 Likes

Να πάρει! Είχα σκοπό 2 μέρες τώρα να σου στείλω PM και όλο το ξεχνούσα… Ήθελα να στριμώξεις τον James να του θυμίσεις την δήλωσή του ότι θα έγραφε κομμάτι για τον Baloff. Έτσι, για να πει κάτι παραπάνω βρε αδερφέ.

2 Likes

Pw RE gmt kali erwtisi htan auth. Genika o Het fainetai avola se tetoies peristaseis alla otan kapoios ksefeugei apo ta eisai theos kai mou allakses to zwh kathete kai milaei arketa

3 Likes

Καμιά φωτο έβγαλες να ζηλέψουμε λίγο περισσότερο;;

1 Like

παντως στο Live Που εχουν στο bonus του Hardwired κανει αναφορα στον Baloff !

Ε τωρα τι να σου πω παιδακι μου… Δε ντρεπεσαι να τα γραφεις αυτα? Να ξαναβαλουμε το τζιφακι με τον θεο απο το Αm I Savage θελεις?

2 Likes

Ναι οκ, αυτά εμένα μου φαίνονται πιο αστεία και από την εισαγωγή του dirty window που είναι από τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει στον κόσμο, δεν πρόκειται να αλλάξω σε κανέναν γνώμη προφανώς, απλά δεν μπορώ να σας πάρω στα σοβαρά με τέτοια ποστς. Χεστήκατε εσείς, γελάω κι εγώ, όλα κουλ.

3 Likes

Δε μπορούσες να βγάλεις φωτο πλάι πλάι για να προλάβουν να υπογράψουν σε όλους. Είχαν αυτοί όμως φωτογράφους που σε έβγαζαν την ώρα που σ υπέγραφαν.

Έβγαλα μερικές έβγαλε και η γυναίκα και θα ανεβάσω αργότερα.

Για την ώρα πάρε αυτή!

upload image

2 Likes

:’( :’( :’(
τα κατάφερες

2 Likes

Για τον εαυτό μου θα μιλήσω και εικάζω ότι κάποιοι θα συμφωνούν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απάλευτο από μένα από το “βαρετό”. Όταν εκτός από βαρετό είναι ΚΑΙ κακό, ε, αυτό εννοώ στην προκειμένη περίπτωση. Για αυτό και δεν παλεύω έναν δίσκο τύπου Land of the Free II.

Προφανώς όλα κουλ! :slight_smile:

1 Like
  1. Επειδή αναφέρθηκε το Lulu, να επισημάνω ότι το τραγούδι Iced Honey είναι απλά εξαιρετικό. Επίσης πολύ καλό τραγούδι είναι και το The View και ας κοροϊδεύουν κάποιοι επειδή ο Hetfield λέει ότι είναι το τραπέζι.

2. Για μένα το καλύτερο video-clip που έβγαλαν τώρα οι Metallica είναι το Lords of Summer, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό τραγούδι όσο θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι.

2 Likes
  1. Το Lulu το εχω ακουσει αρκετες φορες, και οσο απωθητικη και να ειναι η φωνη και η απαγγελια του Lou Reed, τα Cheat On Me, Frustration λιγοτερο και τα Dragon, Junior Dad περισσοτερο, ειναι τεραστια τραγουδια (και δεν εννοω σε διαρκεια μονο)

2. Τη γνωμη μας λεμε, δεν το παρουσιαζουμε σε κανεναν ως καμια απολυτη αληθεια. Προσωπικα το Lords Of Summer δε μου κανει ουτε για Death Magnetic, που μαλλον το θεωρω κατωτερο δισκο απο το Hardwired, αρα προφανως δεν μου κανει ουτε για το Hardwired. Κακο τραγουδι ισως να μην ειναι, αλλα ουτε και καλο. Αδιαφορο θα το ελεγα. Οσον αφορα τα videoclips… ειναι εντελως συμβατικο και ιδιο με περιπου αλλα 5 βιντεο που εχουν βγαλει οι Metallica, οποτε αν σου αρεσουν αυτα, γιατι οχι? Προτιμω την πιο artistic πλευρα των αλλων βιντεο.

1 Like

Αυτα που θες να ρωτησεις τους Metallica θα πρεπει να κατσεις κανα μηνα μαζι τους και μονο να ρωτας 24/7 ακομα κι αν ξερεις την απαντηση ολο και κατι μπορει να ανακαλυψεις…

2 Likes