Metallica - Hardwired ...To self-destruct

Ακου τα τελευταια 3-4 λεπτα και θα καταλαβεις…

Έχει πολλά βιντεάκια στο Instagram από το Midnight launch που έκαναν στο Λονδίνο. Ουρές πάλι… Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πωλήσεις τις επόμενες μέρες μετά από τόσο μεγάλη προώθηση.

1 Like

Τι λες τωρα… $24 γαμω το νεο καμπριολε του Λαρς αλλα το ποσο με ψηνει να το παρω δε λεγεται. Μακραν ανωτερο απο το πραγματικο εξωφυλλο, μακαρι να ηταν οντως αυτο. Πυρηνικη εκρηξη στο μυαλο μεσα ρε φιλε, mind blown κυριολεκτικα απο το ποσο γαματη και δυνατη ειναι η εικονα.

1 Like

Αρρώστια το Eraserhead btw!

2 Likes

Το Last.fm μου απο το Σαββατο που ληκαρε μεχρι σημερα:

Μοναδικη ανωμαλια στη λιστα το Halo On Fire, που κανονικα το εχω ακουσει πολλες παραπανω φορες απο οτι φαινεται, αλλα καμποσες ηταν με ακουστικα στο κινητο μου, και αρκετες ακομα απο το επισημο βιντεο :sunglasses: Κατα τα αλλα αν προσθεσουμε μερικες ακροασεις ακομα στα Moth, Atlas, Hardwired που τα ειχαμε λιωσει απο πριν βγει ο δισκος, δειχνει αρκετα σωστα για μενα τη λιστα του ποσο συχνα ακουω τα διαφορα τραγουδια. Βεβαια περιμενω Now That We’re Dead και Dream No More να ξεπερασουν το Here Comes Revenge.

2 Likes
1 Like

Εγώ το ανάποδο σε όλα :smile:! Αν και metallicάκιας, το St.Anger δεν μπορώ να το ακούσω, το Virtual XI μπορώ!

Βασικά αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, η οποία έχει ειπωθεί και κάπου αλλού, στα κακά τους οι Metallica έχουν κάποιο ενδιαφέρον, στα κακά τους οι Maiden δεν παλέυονται

3 Likes

Εσυ δεν μετρας καν ομως, πες ολη την αληθεια. Εσυ γουσταρεις το Virtual XI και το βρισκεις γαματο :joy:

Εγω πλεον δε μπορω να ακουσω τo St. Anger, με εξαιρεση 1-2 μερες το χρονο που " με πιανει".
Απο Maiden δε μπορω να ακουσω καμια δεκαρια αλμπουμ.

Καλύτερο από την εντύπωση που έχουν οι περισσότεροι γι’ αυτό το Virtual XI. Δεν μπορεί να πει κάποιος το ίδιο για το St. Anger.

για το St. Anger ακομα και ανθρωποι που δεν μπορουν να το ακουσουν καταλαβαινουν οτι αν δεν υπηρχε αυτη η θολουρα που ειχαν θα μπορουσε να βγει ενα καλος εως πολυ καλος δισκος. Εχει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα μεσα.

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον quintom που δεν μπορει να ακουσει καμποσα απο τα Maiden.

αυτο φιλε @shadowking69 ειναι κατι που λεει πολυ συχνα ο @Vic . Αν το δει ας απαντησει.

1 Like

Προσωπικά έχω να ακούσω ολόκληρο το Virtual XI από το 98, και το είχα αγοράσει, καλή ώρα, την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Το ίδιο έγινε και το Final Frontier.

Πάντως και με Virual και με St.Anger η κακή παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο στην φτωχή αποδοχή που έχουν.

Προσωπικά αν ήταν να βάλω ένα από τα 2 για να ξανακούσω θα ήταν μάλλον Virual και αυτό μόνο και μόνο για τον Clansman και το ότι τους είδα live σε εκείνη την περιοδεία για πρώτη φορά.

Πραγματικά πεσμου όμως. Και κωλοτούμπα να γίνει από όλους, ακόμα και από τον drenie, θα γίνει κατι σημαντικό? Πρώτη ή τελευταία φορά θα είναι που ο ενθουσιασμός μπορεί να κρύβει ελαττώματα?

Είπαμε, βαρετό θέμα, πάμε παρακάτω, άσε τις κωλοτούμπες και άκου λίγο μουσικούλα να χαλαρώσεις.

Για τα του αλμπουμ τώρα, μερικές πολύ πρώτες σκέψεις: ωραίος ήχος το πρώτο check - αν και αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Ο δίσκος σε γενικές γραμμές είναι ωραίος. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν κόψει 2λεπτα από αρκετά κομμάτια. Η προσέγγιση της κιθάρας με “χαλάει” λίγο, καθώς προσπαθεί να έχει την σφιχτή ρυθμική λογική του black album, αλλά οι ιδέες, έτσι όπως μου ακούγονται, θέλανε διαφορετικά θέματα (όπως στα loads) για να αποκτήσουν ποικιλομορφία. Δηλαδή πίζουμε λίγο στις 5ες, αλλά ντάξει.
Μπορώ να πώ πως προς το παρόν, το death magnetic είναι ένα σκαλί πιο πάνω.

Μετά τα 2 προηγούμενα τίποτα δεν είναι αυτονόητο!

Ναι, αυτό σκέφτηκα και γώ όταν το έγραφα, αλλά μιλάμε για μεταλλικα.
Μην σκεφτούμε πόσα σκαλιά ανεβαίνει το death magnetic με σωστό ήχο ε.

Στο μυαλό μου το “πρόβλημα” του Death Magnetic είναι ότι μου φαίνεται ότι δεν ήταν 100% πηγαίο, κάτι που δε συμβαίνει με το HTSD.

1 Like

Δεν ξέρω αν βγήκε για να βγεί, αν το πίεσαν χωρίς λόγο ή οτιδήποτε(γνωστά όλα φυσικά το πως έγιναν, τι ιδέες έπεσαν κλπ), όμως ξέρω ότι μου αρέσει πολύ σαν δίσκος. Το μόνο που ήθελε (για μένα) ήταν 1-2 κομμάτια σαν τα now that we’re dead/dream no more για να μην είναι μόνο κοπάνημα και έφτανε τεράστιες κορυφές.Και φυσικά σωστό ήχο.

Μετα απο 15 χρονια που θα βγει το DM σε remastered εκδοση θα το εκτιμησουμε ολοι καλυτερα για τον ηχο…

Αν πχ το All Nightmare Long και το My Apocalypse ειχαν τον ηχο του Hardwired θα ηταν ακομα πιο γαματα τραγουδια…

Για να είμαι ειλικρινής, τα έγραφα και τότε, δεν με χάλαγε τόσο ο ήχος. Με κούραζαν λίγο κάποιες διάρκειες ίσως σε συνδυασμό με τον ήχο να κουράζουν περισσότερο. Όπως και να έχει μου αρέσει πολύ σαν δίσκος.

1 Like