Metallica & Lou Reed - Lulu

Ολίγον οφφτόπικ βέβαια…αλλά αν κρίνουμε από το View, ένα κομμάτι που ακούγεται επιεικώς μέτριο, οι τωρινοί (υποτίθεται ώριμοι) Metallica με δύο καλλιτέχνες θα μπορούσαν να συνεργαστούν και να κάνουν κάτι καλό και να μην ακούγεται τόσο παράταιρο.
Tom Waits ιδίως ή ακόμα και Nick Cave.

επίσης ομοιότητες/σωσίες Lou Reed με :

[U]εδώ[/U] διαβάζεις τις εντυπώσεις από την προακρόαση.

Νομίζω πως βγαίνουν σαφή συμπεράσματα ως προς την ηχητική κατεύθυνση του άλμπουμ.

Φαίνεται πως θα είναι όπως περίπου το περίμενα, αλήθεια βαρέθηκες καθόλου;

Πολυ απαραδεκτο το τραγουδι που διερρευσε κι αυτο κυριως λογω Lou…[-X
Οντως το St Anger μπροστα του ειναι Kashmir!!!
Τελικα οι Metallica μονοι τους γραφουν δισκαρες!!!

να το ακουσω η θα πεσουν οι metallica κι αλλο στα ματια μου?:-k

Εδώ είναι και η γνώμη του Rock Hard

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=618:-lou-reed-a-metallica--lulu-universal&catid=37:2011-04-04-12-14-47&Itemid=233

Μάλιστα το πόρισμα από όλες τις προακροάσεις είναι πως το lulu είναι σαν να τρως καρπούζι με μερέντα ένα πράγμα.

το “The View” το βαρέθηκα πριν προλάβω να βαρεθώ. :stuck_out_tongue:

Τα άλλα δεν τα έχω ακούσει ακόμα.

Εγω παντως δανειστηκα τη φραση ενος αγιου ανθρωπου απο δω μεσα για την υπογραφη μου… γελασα ρε γμτ… :lol:

Χρηστο, απο το στουδιο ρεπορτο παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι σ αρεσε ενα κομματι ολο κι ολο. ;p

Ναι καπως ετσι μου φανηκε απο αυτα που εγραψαν… Και μεχρι στιγμης στις οσες κριτικες εχουν βγει σε κανεναν δεν αρεσε.

Μεγάλος αγαπημένος μουσικός ο Lou Reed
Περιμένω την νέα συνεργασία και μάλλον θα την αγοράσω το cd

Περιττό να πω ότι θα ήθελα να δώ live αυτούς του δύο καλλιτέχνες στην Ελλάδα

Μαζι αποκλειεται…

Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει με τον Έλληνα, να πάρει! Πρόκειται προφανώς για μια άλλη μορφή attention deficit disorder ? δεν εξηγείται αλλιώς! Συμπίπτει ηχητικά ο τίτλος ενός εκ των σημαντικότερων θεατρικών έργων με ένα «πνευματώδες» slang παρατσούκλι των ομοφυλοφίλων και, φυσικά, ο Έλληνας δεν μπορεί με τίποτα να στρέψει αλλού την προσοχή του. «Ζήτω το πιο προφανές αστείο!» κραυγάζει όπως πάντα και χαχανίζει σαν να πηγαίνει σε ισόβιο γυμνάσιο. Εύγε! Πάμε τώρα να γελάσουμε (ξανά) και με την Tosca του Puccini! «Τοσκατοσκατοσκατο!», ε ρε γλέντια, «Πουτσίνι», τι πνεύμα!

Βέβαια, το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έσπειρε το punk (βλ. ?Waiting For The Man?) και εκείνοι που θέρισαν τον καρπό του (βλ. Bay Area thrash) έφτασαν να γράφουν μουσική για ένα έργο που δεν ασχολείται με ναρκωτικά και μηχανάκια είναι απευκταία εξέλιξη, «εμείς» θα προτιμούσαμε τη στασιμότητα όπως πάντα. Ζήτω ο χαβαλές!

Ωραίος ο από πάνω!
Το πρωί στον ΣπορFM έβαλαν το The View προφανώς για να το προωθήσουν, ακούγοντας όμως τη φωνή του Hetfield στο ράδιο δεν μπορώ να περιμένω για τον επόμενο κανονικό τους δίσκο. Η απόδοση του στο συγκεκριμένο τραγούδι είναι φοβερή και είναι κρίμα που τραγουδάει τόσο λίγο.

+111111

Ξαφνικά διαβάζω παντού κραξίματα για αυτό το δίσκο. Εμένα μου άρεσε. Και guys… ο δίσκος δεν είναι των Metallica. Είναι του Lou Reed. Στη συγκεκριμένη φάση, αυτό που είναι στην ουσία είναι ο Lou Reed με μουσικούς από πίσω τους Metallica αντί για τους σύνηθεις μουσικούς του, σε μορφή συνεργασίας. Σε όποιον αρέσει το κάπως διαφορετικό και λιγάκι πιο ιδιαίτερο στυλ του Lou , πιστεύω θα του αρέσει και ο δίσκος.

δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το κακό στο να έχει κάποιος άποψη και να την εκφέρει. και από τη μία και από την άλλη πλευρά. και ας λείπουν τα απαξιωτικά σχόλια των ανωτέρων διανοητικά που καταλαβαίνουν το μεγαλείο ενός έργου, προσδίδοντας τον τίτλο του τετράποδου χόμο ερέκτους σε κάποιον που δεν του αρέσει :slight_smile:

Δεν είπε κανείς πως είναι κακό ούτε απαξίωσα αυτούς που το σχολιάζουν αρνητικά. Είπα απλά πως αν σ’ αρέσει ο Lou, θα σ’ αρέσει και ο δίσκος και δεν είναι δίσκος των Metallica για να σχολιάζει κανείς αυτούς αρνητικά. Μία απλή άποψη κυρ Παναή!

δε το πα για σένα μωρέ :stuck_out_tongue:

Βγηκε και εχω χασει επεισοδια;;; :-s