Metallica OAKA 9/5/2026

Εγώ έχω αρχίσει και φοβάμαι αν η στατικότητα του ΟΑΚΑ (ακόμα και αν βελτιωθεί μέσα στους επόμενους μήνες) αντέχει τόσο κόσμο να χοροπηδαει…καθώς δν είναι απλά ένας αγώνας που οι περισσότεροι κάθονται μιλάμε για συναυλία που όλοι θα χτυπιουνται…

Κράτα μικρό καλάθι :grinning:

9 Likes

έχεις δει πολλά “πέταλα” να κάθονται στους αγώνες;
μια χαρά είναι το θέμα με τη στατικότητα. στο στέγαστρο ήταν το πρόβλημα που αφαίρεσαν τα plexiglass. και θεωρητικά το συντηρούν τώρα

3 Likes

Δεν θα βελτιωθεί η στατικοτητα του ΟΑΚΑ αλλά του στεγαστρου.

Μια χαρά είναι η στατικότητα όπως είπε και ο @mixalis_purple .

Το θέμα ήταν τα φύλλα plexiglass τα οποία πετάγανε σαν ιπτάμενες λεπίδες από τον αέρα. Τα αφαίρεσαν και τέρμα. Τώρα έχει μείνει ο σκελετός. Σε περίπτωση βροχής απλά βρέχεσαι.

Ξέρει κανείς πρόβλεψη καιρού για 9 Μαΐου;;

7 Likes

Υγρασία 100% από όλα τα βρακάκια μας

3 Likes

5 Likes

Ηλεκτρική καταιγίδα.

13 Likes

Δυστυχώς μείναμε έξω… πάρα πολλής κόσμος της χέβι μέταλ κοινότητας.

Προφανώς τη σήμερον ημέρα, οι Metallica δεν απευθύνονται αποκλειστικά στη heavy metal κοινότητα, αλλιώς δε θα κάνανε sold out ΟΑΚΑ και συναφείς χώρους. Ούτε θα χρεώνανε και τέτοιες τιμές βέβαια…

2 Likes

τους είδαμε τους μεταλλάδες το 99 :stuck_out_tongue:

6 Likes

Δυστυχώς 3 σερί μέρα έμεινα στην απέξω, την πατήσαμε

Όπως και κολλητός φίλος που έμεινε στο διαβάστηκε , δλδ στην ουρά

Εξαντλημένα όλα . Χοντρή ξενερα

Καλά να περάσετε

Υπάρχει ακόμα εσωτερική παλη, από τη μια μεγάλη ξενερα από την άλλη δεν έδωσα λεφτά στηρίζοντας αυτή την αλητεία

Καλά να περάσετε

Νομίζω αυτή είναι η νέα εποχή στα τεράστια λάιβ , το είδαμε και με Coldplay το σκηνικό και σε όσα έπονται

Τα λέμε στα true metal χαρακώματα :stuck_out_tongue:

@Dr_Love ευχαριστώ από καρδιάς και μόνο που το έγραψες φίλε , έχουμε γνωριστεί και σε ένα λαιβ Riverside θυμάμαι, είσαι ωραίος :pray:

10 Likes

Από τις 10 έως τις 12:30 το τηλέφωνο ήταν κατειλημμένο, οπότε προσπάθησα ακόμα μία φορά -για την τιμή των όπλων- στις 4:30…όπως το περίμενα το τηλέφωνο χτυπούσε, αλλά κανείς δεν απάντησε, το κράτησα όμως κάνα 10λεπτο μπας και γίνει ένα θαύμα. Όπως αναμενόταν, τα παιδιά σχόλασαν και έκλεισαν το ακουστικό, άρα το πρωί λογικά μας έγραψαν στην πουτσάκλα τους, γιατί μπορούνε.

Αδέλφια μου, συνμεταλλάδες, συμφορουμίτες, συνανάπηροι, σύντροφοι και συν-οδοιπόροι, ελπίζω να βγάλατε άκρη, αν και δεν το κόβω μ’ αυτά που γράφονται. Κρίμα για τους πραγματικούς οπαδούς της μπάντας που περίμεναν 16 χρόνια και έμειναν εκτός. Μακάρι να σας αξιώσει η ζωή (και η τύχη!) να τους απολαύσετε στο εξωτερικό, μακριά απ’ αυτό το μπουρδελάκι των μαυραγοριτών και των καραγκιόζηδων.

7 Likes

Είναι παγκόσμιο όμως

4 Likes

Άνθρωποι, γάμησέ τα. :sweat_smile:

Νομίζω ότι ως μπουρδέλο παίζουμε μεγάλη μπαλίτσα μεταξύ 'σοβαρών ’ μπουρδέλων…

5 Likes

Τεράστια κουβέντα

Παλιά με τα γκισέ και τα κιόσκια θα τραβιόταν αυτός που πραγματικά ήθελε να πάει

Αλλά αυτός που πραγματικά ήθελε να πάει δεν είναι 85-90 χιλιάδες

Μετά μας είπαν σας προσέχουμε κι εσάς και το περιβάλλον οπότε δεν χαλάμε ποια χαρτί δεν είμαστε savages , αλλά θέλουμε 10% προμήθεια για ένα barcode

Οπότε και περισσότεροι θα έρθουν και τριπλάσια χρήματα θα βγάζουμε και θα ελέγχουμε καλύτερα την αγορά

Καλά κάνουν , καπιταλισμός , όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται

8 Likes

Γι’ αυτό είναι ασύγκριτα καλύτερα τα λάιβ στις υπόγες των 100 ατόμων. Και στο λέει μία που ο μόνος τρόπος να βρεθεί στη σκηνή της υπόγας είναι να την βάλεις στο κεφαλόσκαλο και να της δώσεις μία να κουτρουβαλιαστεί στις σκάλες. :sweat_smile:

Παίζει και να το έκανα απ’ το να πληρώνω τη HP.

1 Like

σε μηνύματα ή email δεν απαντάνε; δοκίμασε σχόλιο (αν τα έχουν ανοιχτά) στο fb με tag τη διοργάνωση. ακόμα και τη Live Nation. Δοκίμασε να στείλεις και email σε κάποιον φορεά (πχ ΙΝΚΑ;). Είναι εντελώς καταχρηστικό να μη δώσουν πρόσβαση σε ΑμεΑ

6 Likes

Θα το αναφέρω, έχεις απόλυτο δίκιο!

5 Likes