Κι εγω το θεωρω αυτο. Οι Metallica δεν απευθυνονται σε μενα πια, αλλο ειναι το target group τους. Με 'γεια τους και με χαρα τους, κανενα προβλημα. Δεν με ενδιαφερει να απευθυνονται σε μενα, ας απευθυνονται οπου θελουν κι αν μου κανουν, παω και τους βλεπω. Μου εκαναν, πηγα, τελος.
Θεωρω επισης οτι γι’ αυτο επαιξαν εδω τελικα μια μερα μονο. Ειχαν να παιξουν παρα πολλα χρονια, οι περισσοτεροι απο οσους ηταν εκει τους εβλεπαν πρωτη φορα και εφυγαν 100% ικανοποιημενοι και γεματοι εχοντας ακουσει ολα τα “απαραιτητα” κομματια. Αν επαιζαν δυο βραδιες, ο κοσμος θα μοιραζοταν και πολλοι θα εφευγαν χωρις να εχουν ακουσει ας πουμε το Enter Sandman η’ το Nothing Else Matters (αναφερομαι σε τεραστιες επιτυχιες τους), πραγμα που δεν θα τους αρεσε και θα ειχαν και δικιο. Οποτε και οι Mets βαλανε μια συναυλια μονο και αυτο το κοινο το κερδισαν κατοτακατο τωρα.
Να πω κ εγώ την δικιά μου μλκια. Ναι οκ η φάση ήταν euro 2004, οι φανατικοί στην αρχή και στον τελικό κάτι χιλιάδες που δεν είχαν δει ποτέ τον Καραγκούνη…
Αλλά οκ είναι κακό αυτό; Είναι κακό να υπάρχουν τόσοι πολλοί ξεμπαρκοι ( έτσι τους λέγαμε εμείς)
Μήπως κ οι Metallica με τα zorbas κ τρύπες ξεμπαρκοι δεν είναι;
Κλαιω, ποσο αληθεια. Σκεφτειτε τωρα ανακοινωση απο Αγγελακα
“Εμεις φτιαχνουμε τεχνη για να την απολαμβανουν οι παθιασμενοι και αφοσιωμενοι φανς μας, τωρα το οτι ο κυριος Kirk Hammett κι ο κυριος Robert Trujillo αποφασισαν να παιξουν ενα τραγουδι μας την στιγμη που αν τους ρωτησεις να αναφερουν τρεις δισκους μας δε θα γνωριζουν ουτε εναν, το αφηνω ασχολιαστο. Μας ηξεραν κι απο χθες και αποφασισαν να παιξουν το “Δεν Χωρας Πουθενα” δηλαδη? Ακουγαν και στα αποδυτηρια στο Loadapallooza το 1996 Τρυπες οι Metallica?”
Όλοι συμφωνούμε ότι χωρίς ξεμπαρκους δεν βγαίνουν τα μεγάλα λάιβ
Γιατί εγώ στους Coldplay τι ήμουν ; Κανας μεγάλος φαν; Ορισμός του φασαιου για να πω ότι τους είδα κι αυτούς κάποτε και μια χαρά ήταν για αυτό που κάνουν ωραιότατο λάιβ
Ούτε Μειντεν θα έκαναν ποτέ sold out την αρένα του ΟΑΚΑ χωρίς ξεμπαρκους
Μεταλαδες χωρίς φασαιους ήταν σε κάτι sonisphere και rockwave που είχαν 20.000 που σιγά μην πήγαινες μέχρι Μαλακάσα αν δεν είσαι φαν
Οταν πήγαν ΟΑΚΑ να οι 40+Κ
Φαση 90ς πες 3 δίσκους Μεταλλικα ή βγάλε τη μπλούζα
Φορούσα μπλούζα Metallica κοντομάνικη. Μια Ride The Lightning αλλά μαύρο - γκρι ολ οβερ με κόκκινα γράμματα το Metallica. Από πάνω μπλε σκούρο φλάι, ανοιχτό φερμουάρ, με κονκάρδες από Metallica (και όχι μόνο) στο πλάι. Μεταμόρφωση 1996 νομίζω. Περνάω από μικρή πλατεία κοντά στο σπίτι μου (ούτε πέντε λεπτά). Με σταματάνε μεγαλύτεροι (αποδείχτηκε ότι πήγαιναν τρίτη γυμνασίου σε σχολείο που θα πήγαινα την επόμενη χρονιά) και με ρωτάνε να πω δίσκους Metallica αλλιώς βγ; ζω μπλούζα. (Καλά δε σταμάτησαν εκεί, όταν είπα δίσκους μου ζήτησαν τραγούδια, ονόματα και ότι άλλο σκέφτηκαν) Ευτυχώς τα ξερα. Το άγχος μου είχε χτυπήσει κόκκινα, πίστευα ότι θα φάω το ξύλο της αρκούδας (είχα φάει τέτοιο λίγες βδομάδες πριν, κυκλοφορώντας με ποδήλατο και μπλούζα Παναθηναϊκού στη νέα ιωνια). Τελικά μου πήραν τις κονκάρδες κι έφυγαν.
Το θυμάμαι ολόκληρο το σκηνικό και είμαι πολύ σίγουρος ότι αν ζοριστω θα θυμηθώ και το όνομα από τον ένα.
88-89 με 96 ειναι σχεδον μια δεκαετια και τοτε αλλαζαν πολλα και γρηγορα, αλλα στη δικη μου εποχη δεν θυμαμαι φαση με μπλουζες συγκροτηματων. Μια χαρα φορουσα(με) και δεν με απειλησε ποτε κανεις. Gatekeeping υπηρχε, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο. Για οπαδικα, επαιζαν τετοια, επισης αλλο καπελο.
Απο την αλλη, ποιος να με ρωτησει για δισκους Manowar οταν ειχα ζωσμενο το τσεκουρι στη ζωνη; @Curehead random tag.
Φθηνό μου φαίνεται. Νομίζω πως το Ηρώδειο πριν κάποια χρόνια έβγαινε σε αυτή την τιμή (αν θυμάμαι καλά από τη χρονιά που δούλευα στη λυρική. ίσως με απατά και η μνήμη μου)