Metallica split

pistevo pos an tora oi diskoi tha pigainoun apo to kako sto xoirotero tote prepei na xorisoun gia na kratisoun osous alithinous fans tous exoun minei. Ego efxomai na min me apogoitefsoun me to epomeno tous album giati einai oloi tous antera kai oi krima na min ekmetalevontai to talento tous

:roll: :roll: :roll: :roll: antera οταν λες εννοεις???το ριξαμε στα βλαχικα τωρα?? :smiley: :smiley: 8O :smiley: :o

τελος πως εννοεις την εννοια του αληθινου fan??? :oops:

Kαι ποιος σου ειπε ότι μίλησα με γνώμονα μόνο εσένα … και χαλαρωσε λιγάκι γιατί θα σου σπάσει κανά νύχι … κάτσε και διάβασε από την αρχή όλο το thread και μετά πετάξου σαν κλανιά.[/quote]

εγω να χαλαρωσω???εγω δεν φοβαμαι για τα νυχακια μου χρυσο μου…μηπως πρεπει να χαλαρωσεις εσυ καρδια μου??γιατι τοση επιθετικοτητα?δεν δεχεσαι κριτικη σε καποιο μηνυμα σου?η’ μηπως δεν εισαι υπερμαχος του διαλογου?εκανα κριτικη,εκανες και εσυ και ξαναεκανα και εγω…το κακο σε αυτο που ειναι?ισως θα επρεπε να διαβασεις και εσυ αυτο που εγραψες και ισως να καταλαβεις γιατι οπως λες και εσυ ‘‘πεταχτηκα’’(αντε για να μη τα χαλασουμε εδω… :cry: )

Break.

hit_the_lights: Please σε posts που σκοπεύεις να απαντήσεις κάνε έναν κόπο να τα διαβάσεις από την αρχή. Αλλιώς δεν έχει νόημα, επαναλαμβανόμαστε και το κουράζουμε.

Angel_In_Black: Ανδρίκο δεν είναι ανάγκη να τα παίρνεις όλα προσωπικά (και γενικά να τα παίρνεις).

Πρώτη παρατήρηση…

Στις 3 τρώει ban;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λίακο δεν τα παίρνω προσωπικά , εκφέρω την άποψη μου και όσο και σκληρή να είναι και να “θιγει” οπαδους … γιατί κακά τα ψέματα αυτό που βλέπω είναι οτι οι οπαδοί του σκληρου ήχου συνεχίζουν να κρατάνε την γηπεδική ακόμα συμπεριφορά … εμένα δεν με ενδιαφέρει , προσωπικά γελάω , αλλά έχοντας ζήσει 25 χρόνια της ζωής μου μέσα σε αυτή τη μουσική και έχοντας περάσει από όλα τα μουσικά παρακλάδια , μπορώ πλέον να εκφέρω μια άποψη , όντως πολλές φορές ανατρεπτική , αλλά έτσι είμαι … αν δεν αρέσει τώρα στους οπαδούς των Metallica , ή των Maiden ή των Dio ή των Sabbath προσωπικά με αφήνει αδιάφορο … και λεκτικά 1 χρόνο και κάτι εχω “επιτεθει” σε 1 άτομο και τα είχα πάρει μαζί του κιόλας και ήταν ο Sapator (για τους λόγους που γνωρίζεται εδώ μέσα …τώρα αν η Hit_the_Lights (φέρω αυτή σαν παράδειγμα, και χωρίς καμμία παρεξήγηση) δεν της αρέσει η άποψη μου , προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο … και αν νομίζει οτι με γνωμονα αυτην ειπα οτι ειπα ειναι γελασμενη και με τεραστια φαντασια … !!!

Πρώτη παρατήρηση…

Στις 3 τρώει ban;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Θα το θελες …σουβλατζή ? Να σου πω τις δουλειές της τελείωσες ? :wink:

Βρε ναι, δεν είπα τίποτα για τις απόψεις σου και ούτε πρόκειται. Ο καθένας έχει την δική του άποψη για κάποιο συγκρότημα (στη συγκεκριμένη περίπτωση τους Metallica), απλώς πιστεύω ότι ιδίως σε νέα μέλη (αλλά και γενικά) δεν είναι ανάγκη να αντιδρούμε επιθετικά γιατί πιθανόν να μην έχουν μπει καλά-καλά στο κλίμα. 8)

Το παίζει παλιός ο γραφικός…

Ωπ … Ηλία να ξεκαθάρισω κάτι μιας και είναι ευκαιρία κίολας … Δεν έχει να κάνει ο τρόπος στο οτι ειμαι εδώ 1 χρόνο και ο αλλος ηρθε τωρα και πρεπει να τον ψαρώσω … αυτα τα κανει ο “ακατανόμαστος σουβλατζής” … και ουτε ποτε το ειδα έτσι έχει να κάνει καθάρα με το πόσο στενόμυαλος ειναι σε αυτα που λεει καποιος (παντα κατ’ εμε) …
Τωρα ο τελης που πεταγεται παλι εχουμε καταλαβει ολοι γιατι … θελει να παρει μερος της δοξας μου … :stuck_out_tongue:

Μια διευκρινηση: Η ψυχοθεραπεια(παντα ετσι την αποκαλουσαν) αρχισε πριν ηχογραφησουν το St. Anger, πριν το κυκλοφορησουν, πριν τους κραξουν αυτοι που τους εκραξαν…

Angel_in black για να χαλαρωσουμε λιγο γιατι δεν ειχα ουτε σκοπο να σε παρεξηγησω η’ κατι αντιστοιχο η αληθεια ειναι οτι εχω τεραστια φαντασια… :smiley:
ειλικρινα δεν μπηκα στο συγκεκριμενο forum με σκοπο να παρεξηγηθω με καποιον και επισης μια ακομα κρισιμη αληθεια ειναι οτι εμενα προσωπικα δεν με αφηνει παγερα αδιαφορη η γνωμη σου περι μουσικης στην προκειμενη περιπτωση γιατι πολυ απλα αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης ενος forum,να ανταλλασεις αποψεις ακομα και αν αυτες ειναι εντελως ξενες με τις δικες σου(διεψευσε με αν κανω λαθος).τωρα αν εσενα σε αφηνει παγερα αδιαφορη η γνωμη μου επειδη εχω κολλημα με το συγκεκριμενο group και επειδη εχεις και καποια χρονια πορειας σε αυτη τη μουσικη οπως ανεφερες ειναι αλλο θεμα για το οποιο δεν μπορω να κανω κατι να σου αλλαξω τη γνωμη…

Ρε παιδιά, αλήθεια γιατί το κάνετε αυτό? Σήμερα μπήκα και είδα πάλι πρώτο το θέμα ΟΙ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ! Ακόμα και αν δεν έχεις πρόβλημα με την καρδιά, θα αποκτήσεις με τετοιους τίτλους! 8O :evil:

Σωστόοοοοοοοοοοος!!!

hehe ke mena pou ka8e fora mou skai ke ena xamogelo!!? :lol: :lol:

Και γω που κάθε φορά σκέφτομαι ότι πρέπει να κλειδωθεί;

Ακόμα πιο σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοος!!! :twisted:

ΡΕ METALLICA RE!!! METALLICA ΛΕΜΕ!!!

αυτά είχα να πω. :slight_smile:

Ε, κι εμείς METALLICA λέμε. Γι’αυτό ας κλειδωθεί να μη μας πιάνει και τεταρταίος πυρετός κάθε φορά που το βλέπουμε με νέο post… :wink:

Τελικά έγινε το Split ή όχι ακόμα ?

(Για να εξακριβώσουμε πόσο γερή καρδιά έχετε … :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: )