1 ώρα και 35 λεπτά μεγαλειώδους συναυλίας…
Προηγουμένως μπέρδεψα το Motorbreath με το The 4 Forsemen ενώ τραγουδούσα τους στίχους του#-o #-o :?
Πάντως Kirk & Robert δεν μπορούν να αντικαταστήσουν με τίποτα τον Jason στα φωνητικά.
1 ώρα και 35 λεπτά μεγαλειώδους συναυλίας…
Προηγουμένως μπέρδεψα το Motorbreath με το The 4 Forsemen ενώ τραγουδούσα τους στίχους του#-o #-o :?
Πάντως Kirk & Robert δεν μπορούν να αντικαταστήσουν με τίποτα τον Jason στα φωνητικά.
Ρε ζηλεψα ! Θελω και εγω !
1 και 35 λεπτα???WTF???Τοσο λίγο?Είσαι σίγουρος???
Είδα λιγάκι στο τέλος,ντάξει γαμάνε και μακάρι να ξαναερχόταν εδώ φέτος…
το ακούσατε ρε!!indoor arena tour τον χειμώνα!!didi ακούς???κλείσε τους στο Ο.Α.Κ.Α τώρα!!!
καλα μονο 1.35 λεπτα παιξανε?γιατι το μικρινανε το live τους?
δεν το είδα από την αρχή…γύρω στις 2 ώρες και ένα τέταρτο υπολόγισε:wink: …Από το bleeding me είδα.
Αυτό που είδα ανέφερα
Α πεστο ετσι κ ανισιχισα
Paidia thelw na rwtisw kati sxetika me to live twn Metallica sti Sofia ton Ioulio…
Kserei kaneis pws mporoume na vroume eisitirio kai an vgazei kana diskopwleio apo Thessaloniki kamia ekdromi gia tin synaulia?
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
που το δες αδελφε;;;;
και στην Πράγα που ήμουν στο τέλος της συναυλίας το είπε ο Lars, και σε συνεντεύξεις και ο hetfield στα meet & greet που κάνουν…
Σκηνικά live shit δηλαδή???
Και τι χαιρεσαι εσυ ρε??
Διότι στην Αγγλία δε θα περάσουν ούτε απ’ έξω!
Επειδή το προηγούμενο ποστ μου σβήστηκε λόγω greeklish ξαναρωτάω…
Θέλω να πάω στην συναυλία των Metallica τον άλλο μήνα στην Σόφια (Βουλγαρία).
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει καθώς θέλω να βρω εισητήρια?
Επίσης ψάχνω να μάθω αν κάποιο δισκοπωλείο της Θεσσαλονίκης οργανώνει καμιά εκδρομή για την συγκεκριμένη συναυλία…
:har: :har: Nομιζεις! :har: :har:
Ράντζο έχεις είπαμε εκεί ε?
Εισαι οφφ-τοπικ.
για όσους γουστάρουν να δούνε metallica αλλά και τα άλλα συγκροτήματα στο bonnaroo festival κοιτάχτε εδώ…
οι metallica θα παίξουν σε κανα 5αρι ώρες από τώρα…να δούμε αν θα παίξουν και καινούργιο…
http://attblueroom.com/music/Bonnaroo-Music-and-Arts-Festival/live-webcast.php
Ωραίος!! Τώρα δείχνει raconteurs και πριν είχε κατι bluegrass-ιες. :thumbup: