Μπηκα απο περιεργεια, μιας και το ψηνω καπως για Σοφια, να δω τα εισιτηρια σε τι τιμες ειναι. Και παρατηρω πως περισσοτερο κοστιζει να μου το στειλουν απ’οτι το ιδιο το εισιτηριο! Υπαρχει καποιος που ξερει κατι πανω σ’αυτο?
εγω ξερω πως αν ειναι να παρεις και αλλα μαζι συμφερει…αλλιως το πληρωνεις σε συναυλιακες τιμες Ελλαδας
ειναι αξιοπιστοι παντος και πολυ γρηγοροι στην αποστολη. ουτε βδομαδα δεν καναν σε μενα κι ας λενε σε 10 μερες.
ναμαι και γω από Πράγα!!!
από τις καλύτερες συναυλίες που έχω περάσει…σε ένα κατάμεστο στάδιο της σλάβια Πράγας.
πήγα κατά τις 5.30 ήμουν στο γήπεδο , μόλις μπάινω αρένα καταλαβαίνω ότι έπαιζαν ήδη οι mnemic και μετά από ένα τέταρτο χαιρετούσαν και έπαιρναν την θέση τους οι machine head…intro και clenching the fists of dissent …χαμός στο ίσωμα…συγχρονισμός, δυναμισμός στο ζενίθ…ο ήχος όμως δεν ήταν σύμμαχός τους , πολύ μπούκωμα τα ηχεία και αν κάποιος δεν ήξερε τα τραγούδια δεν τα καταλάβαινε…παίξανε 3-4 από το blackening με καλύτερο το halo και το aesthetics of hate…βγήκαν και 2 ακουστικές κιθάρες , πρόλογος του robert flynn αφιέρωση στο drumtech τους που “έφυγε” πριν 2 βδομάδες και descend the shades of night…
μετά από μία ώρα και κάτι μας χαιρετάνε και περιμένουμε τους Θεούληδες…
κατά τις 8.40 αρχίζει να παίζει ac/dc και όποιος ξέρει καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό θα βγαίνανε, έτσι και έγινε intro και ο lars βγαίνει και creeping death!χαμός παντού και ο ήχος ήτανε κρύσταλλο κάτι που δεν είχαμε εδώ…επόμενο for whom the bell tolls και μένω κάγκελο μετά. ride the lightning!!!αυτά είναι!σε φόρμα όλοι τους και πολύ καλά τα φωνητικά τους hetfield…βγαίνει και η ακουστική κιθάρα και the unforgiven!όλη η ατμόσφαιρα σε όλη την συναυλία ήταν φανταστική…είχε τα πυροτεχνήματα που δεν είδαμε εδώ…και γενικά είδα την μπάντα τα τελευταία 3χρόνια να δένει όλο και πιο πολύ…κλείσανε με seek & destroy και ο lars είπε θαμαστε πίσς του χρόνου με το world tour για το νέο αλμπουμ…
μακάρι να έρθουν εδώ!!όσοι θα τους δούνε εύχομαι να περάσουν και αυτοί καλά!
set list:Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
The Four Horsemen
The Unforgiven
…And Justice For All
Devil’s Dance
No Remorse
Fade To Black
Master Of Puppets
Damage Inc.
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
Last Caress
So What
Seek and Destroy
όσοι δεν κάνετε τίποτα τώρα online metallica live rock m ring!!!
http://www.tvchannelsfree.com/watch/4767/MTV-Germany.html
Ναι!!
It tears me and I bleed yeeeaaah!
Θενκς ρε! Έχω φίλους εκει αυτη τη στιγμη!!
metallica θρησκεία!!!bleending me!!!
No remorse γαμώ!!!
Να σαι καλά drumtech!!!
Χορεύουμε με Διάβολο!!
τιποτα dude!ναι ρε τα άκουσα Live!!!
Κάνω πιτ μόνος μου ε
Πωπω τι σετλιστ ειναι αυτο ?
Ειμαστε στο Sad But True οποτε εχουμε ακομα
One
Enter Sandman
Last Caress
So What
Seek and Destroy
Καλα μας βλεπω!
Γαμάτα!
Με βλέπω εκτός απο Τουρκία να πηγαίνω και Βουλγαρία!!!
:band:
Ναι!!!
Μου άρεσε πολύ πριν μπει στο κομμάτι (Sad But True).
Θέλω να ακούσω :
So What So What So What you Boring Little Cunt?
Οne ρεεεεεεε
Τι σοου ηταν αυτο πριν το One ?
Πωπω ! Ζηλεψα !
Princess of the night απο metallica ? 8O 8O 8O
[SIZE=“7”]DIE DIE DIE MY DARLING!!![/SIZE]
8O 8O 8O 8O 8O
[SIZE=“7”]ΚΑΙ ΜΟΤORBREATH.[/SIZE]
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!!
[SIZE=“6”]MOTORBREATH[/SIZE] [SIZE=“6”]!!![/SIZE]
[SIZE=“5”]THRASH RE![/SIZE]