Το πιο σημαντικο μελος των metallica

Είπε κανείς ότι ο Mustaine είναι απαραίτητος στους metallira?

#-o#-o#-o#-o

Ακόμα και στις pics φαίνεται χωρίς ποιόν δέν θα μπορόύσαν να σταθούν οι metallica στο μέλλον (αν δέν τον είχε διώξει ο Lars μαζί με τη μαριονέτα του) :wink:

Και ποιός ήταν ο “big balls man” και μελλοντικός ηγέτης της μπάντας.

Είναι προφανές.Ο Hetfield ήταν απλά ένα καλό παιδί με σπυριά.(Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της μπάντας)
Ο Mustaine ήταν ένα τσογλάνι με αρχίδια.Είτε αρέσει είτε όχι.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Mustaine διώχτηκε απ τη μπάντα του Δανού,γιατί μου προσέφερε καλύτερη (κατ’εμέ) μουσική μέσω των Megadeth.

Αυτά.

Αν δεν τον είχε διώξει ο Lars τον Mustaine, οι Metallica δε θα μπορούσαν να σταθούν χωρίς αυτόν; [-X
Τι θέλει να πει ο ποιητής; Δηλαδή πως εξηγείς ότι στάθηκαν και χωρίς αυτόν τελικά; Επειδή τον έδιωξε ο Lars και δεν έφυγε μόνος του;

Και στην τελική τι στο καλό πρέπει να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες; :?

:lol3:

Εννοώ,σε πολύ πιό απλά Ελληνικά ότι κατά την άποψή μου ο μελλοντικός ηγέτης των metallira θα ήταν ο Mustaine.

Κινέζικα τα γράφω?#-o

εγραψε, εγραψε!!!

:lol3: :lol3: :lol3:

Ναι καλα,αμα ειναι ετσι τοτε γιατι ο mustaine δε μπορεσε μετα την απολυση του απο τους metallica(και οχι μεταλιρα,ντροπη σας)να τους ξεπερασει με τη δικια του μπαντα?Εκει φαινεται ο ηγετης.

Καταρχήν συνεχίζεις να είσαι εμπαθής…αλλά δεν πειράζει. Όποτε γίνεσαι εμπαθής θα σε κράζω εγώ. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες τύπου Μετάλιρα, γιατί και το γκρουπάκι των Μέγκαντεθ που πάντα ζήλευτε τους Μετάλικα δεν πάει πολύ πίσω σε πωλήσεις και γιατί δεν είμαστε όλοι 15χρονα σαν και σένα.
Τώρα όσον αφορά τον Χέτφιλντ που είναι απλά ένα παιδί με σπυριά και ο Μαστέιν δίπλα του που δεν μπορεί να δει από το μέγεθος των όρχεών του… δεν θα το σχολιάσω, γιατί θα γίνω το ίδιο γραφικός με σένα.
ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ μόνο των Μέγκαντεθ μπορεί να γίνει, άκου των Μετάλικα. είπαμε σεβόμαστε τις προτιμήσεις σου αλλά μικροπρέπειες και αηδιούλες αλλού.
Τράβα βάλε ν ακούσεις το Master και κανά 2-3 άλλα άμπουμ και μετά έλα να μας τραγουδήσεις τον εμπνευσμένο στίχο “Peace Seeeellls but whos bying” xaxaxa…ρε τι σύλληψη! Και τι φωναρα…

Αυτά-συνέχιζε να κράζεις και να ειρωνεύεσαι

Foul φιλαράκο !
Μετά τις συνεδρείες άρχισαν να το αναφέρουν. Εδώ όταν σκοτώθηκε, συνέχισαν κανονικά την περιοδεία και σε καμία τουρνέ δεν ανέφεραν κάτι. Ανατρέξτε λίγο στις παλιές μαγνητοσκοπήσεις και στην συναυλία στη Νέα Σμύρνη για όσους πήγαν.
Τέλος πάντων, Εγώ ψήφισα Hetfield, καθώς πιστεύω ότι ήταν ο κύριος λόγος της συνέχειας ως ήχου του γκρούπ. Αν θυμάστε, πριν βγεί το Master of Puppets, ήταν να πάρουν τον τραγουδιστή των Armored Saint, αλλά η ματαίωση αυτής της επιλογής, έμελε να δράσει θετικά γι αυτούς.
Πολύ μεγάλη και η συμβολή του Burton και πιστεύω πως αν ζούσε δεν θα υπήρχαν καθόλου συζητήσεις τύπου φραγκοφονιάς ο Ulrich, τσακωμοί, αμφιλεγόμενοι δίσκοι και απεγνωσμένη προσπάθεια να βγεί άλμπουμ επιστρατεύοντας Rick Rubin και τέτοια …
Θα ήταν το κορυφαίο γκρούπ χωρίς 2η κουβέντα!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σόρι…12χρονα ήθελα να πω#-o

Γίνεσαι βαρετός…μήν προσπαθείς να αυξήσεις τα post σου με @@@@ιές
Γράψε επιτέλους κάτι ουσιώδες

Μμμμ οφειλω να πω πως παρακολουθησα τη συζητηση και περιμενα να ακουσω τι αλλο θα ειπωθει. Νομιζω δεν εχουμε καταλαβει κατι βασικο. Το πιο σημαντικο μελος ειναι αυτο που συμβαλλει στην διατηρηση της μπαντας, που φροντιζει γι αυτην και για την εξεληξη της κλπ κλπ. Ο Mustaine κατ εμε εγραψε καποια απο τα πιο ωραια κομματια στους Μεταλλικα. Αλλα μεχρι εκει. Δεν νομιζω πως ειναι( ή θα ηταν, οτιδηποτε) το πιο σημαντικο μελος των Μεταλλικα γιατι σε αυτη την περιπτωση δεν θα ειχε διωχθει. Αν τα μελη θεωρουσαν πως προσφερε δεν θα τον εδιωχναν. Αποδεικνυεται και απο τα ιδια τα γεγονοτα. Αν φροτνιζε με ομαδικο πνευμα για το συγκροτημα δεν θα τον εδιωχναν με τις κλωτσιες. Ενταξει τα ριφφ του μαμησανε αλλα αλλου φαινεται η πραγματικη μαγκια σε ενα συγκροτημα.
Τεσπα δεν συνεχιζω γιατι θα γινω κυνικη… Ελπιζω να καταλαβατε το ποιντ μου.

Επιτέλους μία ώριμη άποψη μέσα στο σωρρό των metalliraδων.Ο Mustaine ήταν και είναι τσογλάνι.Θέλει να είναι αρχηγός.
Γι’αυτό διώχτηκε.Κάτι που προφανώς και δέν έγινε την περίοδο του Stanger με τον Lars,γιατί αυτός κινεί τα νήματα.

Ερώτηση:

Όλοι οι mods ασχολούνται με την “ώρα του λαού” και με το “new mods” και δεν διαπιστώνουν το σωρό άχρηστων posts που γίνονται σε αυτό το thread?

εγώ πάλι γιατί βλέπω πως συζητάμε ακριβώς το θέμα του πολ;:slight_smile:

Α, το θέμα του poll είναι πόσων ετών είναι ο Anakasa?
OK…

Κάντε κανα ριπορτ, δε βλάπτει.

Συνεχίστε ον τοπικ πλιζ.

Νόμιζα πως τόση ώρα συζητάμε για το πολ, ή όχι;

Να δώσω και γω τον χαρακτηρισμό του “τσογλανιού” και “αρχηγού”, (για το οποίο ουδείς διαφώνησε) στον Mustaine, να ηρεμήσει και ο ανακασα. Ξαναλέω όμως πως το να συζητάς σαν “Το πιο σημαντικο μελος των metallica” έναν άνθρωπο που έφυγε πριν το Kill Em All, νομιζω πως είναι αστείο. Πως καταλήξαμε να μιλάμε πάλι για τον Mustaine? :lol:

:thumbup:

Αφού είναι η μόνη επιλογή του poll που έχει ενδιαφέρον και αντικρουόμενες απόψεις.
Γι αυτό είναι τεράστιος.