Ο ίδιος ο Rasmussen!
H σιγουριά σου όντως σπάει κόκκαλα…
Eλα ντε καποιοι τα χουν μπλεξει εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει οτι μιλαμε για metallica και οχι για megadeth.Ελεος πια.
Ναι,αλλά ποιός μίλησε για Megadeth?
Δεν απαντάς στο πώς ξέρεις ότι όλο το Ktulu είναι του Mustaine.
Αν ψηφίζεις τον Mustaine ως πιο σημαντικό μέλος των Μετάλικα, πρώτον είσαι εμπαθής και δεύτερον άσχετος. Εδώ μιλάμε για ΜETALLICA! Όχι για τον κυρ Ντέιβ. Όσο έχει γράψει αυτός το Κθούλου έχω γράψει και γω το Fade to Black.
Και τι δουλειά έχει στο πολ το όνομα του κυρ Ντέιβ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Α ξέχασα έγραψε και το Master Of Puppets! Αφήστε τι λέει το βιβλιαράκι! ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ από τους haters
1.Όποιος ξέρει κιθάρα,ας ασχοληθεί λίγο με τα Call Of Ktulu και Hangar 18.Θα καταλάβει αμέσως ποιός έγραψε και τα δύο.Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να ζούν στην άγνοια.
2.Το να μήν συνδέεις τον Mustaine με τους metallica είναι σαν να μή συνδέεις τον ΟΣΦΠ με τον Παναθηναϊκό.
3.Haters???Και μόνο που λές “κυρ Ντέιβ” δείχνεις ποιός είναι ο hater…8) (και δε σε χάλασε)
-
Με Megadeth δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου, οπότε δε μπορώ να σχολιάσω. Αλλά συγγνώμη, θα προτιμήσω να βασίζομαι στο booklet και στα ψεύδη που γράφουν μέσα.
-
Οι Μετάλλικα έγιναν αυτοί που έγιναν χωρίς τον Μαστέιν και τη μουσική του. Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Οι φαν των Μέγκαντεθ προφανώς και έχουν άλλη άποψη. Οκ.
-
Φυσικά και δε μας χάλασε! Γουστάρουμε να τον αντιπαθούμε, έτσι outlaw???
Ανεξάρτητα από το κράξιμο που του ρίχνω, είναι ένας απο τους μουσικούς που θα ήθελα πολύ να τον δω λάιβ, ξέρω αντιφάσκει με αυτά που λέω. αλλά τι να κάνουμε…
λολ…
Anakasa, κούρασες. Δώσε μια πηγή που να λέει ότι ο Dave έγραψε το Ktulu, να τελειώνουμε.
Μα σου είπε… Πρέπει να ξέρεις κιθάρα για να το καταλάβεις… Το Hangar18 και το Call of Ktulu έχουν ομοιότητες, απ’ ό,τι λέει…
Τώρα το ότι το πρώτο βγήκε μετά το δέυτερο είναι μια μικρή λεπτομέρεια…
Τι και αν έχουν ομοιότητες; Και γιατί να μην έχει γίνει το ανάποδο? Ντέιβ, αν υποψιαστώ πως αντιγράφεις θα σου ακυρώσω το… άλμπουμ#-o
Είναι αστείο να λέμε πιο σημαντικό μέλος των Metallica τον Mustaine.
Ακόμα και ολόκληρα τα πρώτα 2 άλμπουμ να είχε γράψει πάλι δεν θα ήταν.
Οι δίσκοι που γιγάντωσαν τους Metallica είναι από το Master έως το Black.
Πες τα ρε ΜΕΓΑΛΕ…γιατι τον εχουν θεοποιησει!! Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος εξαλλου κανεις δεν μπορει να το πει αυτο γιατι ειναι μεγαλος κιθαριστας με αξιολογες δημιουργιες αλλα πως να το κανουμε με τους metallica δεν εδεσε το γλυκο!!!Ειναι απαραιτητος στους megadeth κ οχι στους metallica ελπιζω καποτε να το καταλαβουν μερικοι…
:lol: οταν εβαλα ρε παιδια το mustaine στο πολλ δε περιμενα να το ψηφισει κανεις…
γαμωτο επρεπε να βαλω και τον McGovney !!!
Λαθος σου μεγαλο!!! Τωρα αρχισαν ολοι να τσακωνονται για αλλη μια φορα για αυτο το γραφικο θεμα…ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους απ οτι βλεπεις…!!!
ναι ρε εχετε ολοι δικιο ο mustaine ηταν το σημαντικοτερο μελος των metallica!!!αυτος τα εχει γραψει ολα τα κομματια…μα δεν το ξερετε οτι ενω ηταν στους megadeth εγραφε κρυφα τραγουδια για τους metallica και ολα αυτα γιατι ειναι κολλητος με τον hetfield!!!ολοι οι τσακωμοι μουφες ηταν για να πεσουν πανω τους τα φωτα της δημοσιοτητας…
track listing
Title Writer(s) Length
- “Fight Fire with Fire” Hetfield, Lars Ulrich, Cliff Burton 4:45
- “Ride the Lightning” Hetfield, Ulrich, Burton, Dave Mustaine 6:37
- “For Whom the Bell Tolls” Hetfield, Ulrich, Burton 5:10
- “Fade to Black” Hetfield, Ulrich, Burton, Kirk Hammett 6:57
- “Trapped Under Ice” Hetfield, Ulrich, Hammett 4:04
- “Escape” Hetfield, Ulrich, Hammett 4:24
- “Creeping Death” Hetfield, Ulrich, Burton, Hammett 6:36
- “The Call of Ktulu” Hetfield, Ulrich, Burton, Mustaine 8:54
“Ride the Lightning” and “The Call of Ktulu” were the last Metallica songs to feature Dave Mustaine in the
credits.
Track listing
Title Writer(s) Length
- “Hit the Lights” James Hetfield, Lars Ulrich 4:17
- “The Four Horsemen” Hetfield, Ulrich, Dave Mustaine, Kirk Hammett 7:13
- “Motorbreath” Hetfield 3:08
- “Jump in the Fire” Hetfield, Ulrich, Mustaine 4:42
- “(Anesthesia) Pulling Teeth” Cliff Burton 4:15
- “Whiplash” Hetfield, Ulrich 4:10
- “Phantom Lord” Hetfield, Ulrich, Mustaine 5:02
- “No Remorse” Hetfield, Ulrich 6:26
- “Seek & Destroy” Hetfield, Ulrich 6:55
-
"Metal Militia" Hetfield, Ulrich, Mustaine 5:10
πιστευω το wikipedia ειναι καλη πηγη για το ποσα εχει γραψει ο mustaine για να λυθουν ολες οι αποριες!!!
Η ερωτηση του topic ειναι στο μυαλο μου ισοδυναμη με μια που απαντιεται πιο ευκολα “Χωρις ποιο μελος δε θα μορουσατε να φανταστειτε τους Metallica?”.Ε,χωρις τον Hetfield…
το εθεσες οσο καλυτερα γινοταν!!!συμφωνω
Δεν γίνεται αυτό. Ο Hetfield EINAI οι Metallica. Τέλος ο hetfield -τέλος η μπάντα.
Mπραβο ρε κρισπι πες τα γιατι εμενα δε μ’ακουνε.Το ξαναλεω αλλη μια φορα και τελος.Ο κυρφανης mustaine οτι εκανε το εκανε στους megadeth, απο τους metallica ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.Tο οτι εγραψε 2-3 κομματια μαζι τους δεν τον κανει και το σημαντικοτερο μελος τους.