Το πιο σημαντικο μελος των metallica

χαχα!!! Θα σας κολλήσω όλους εδώ μέσα να τον λέτε άρχοντα!!8):stuck_out_tongue:

Ο Κirk είναι ο μπαλαντέρ, αυτός που εξισορροπεί τα άκρα, ο cool κιθαρίστας, ο οποίος είχε μαθητεύσει πλάι στον Satriani…

Ο James είναι η μορφή, ο ηγέτης, η φωνή, ο στιχουργός, ίσως αυτός που εκφράζεται περισσότερο προσωπικά μέσω των τραγουδιών απο κάθε άλλο μέλος των Metallica…

O Lars είναι ο μάνατζερ, συμβάλλει επίσης αποφασιστικά στη μουσική κατεύθυνση του γκρουπ, απο κάποιες πλευρές είναι εξίσου ηγέτης όπως ο James, αλλά έχει πει και κάνει και αρκετές βλακείες δυστυχώς…

Ο μπασίστας… είναι ο μπασίστας! Είχα μια αδυναμία στον Newsted, είναι γεγονός. Ο πιο “μεταλλι-φαν” απ’ όλους.

Μου κάνει εντύπωση που υπήρξε κόσμος που ψήφισε τον Mustaine! Εντάξει ρε παιδιά, είπαμε! Όσο και αν έχει μια άλφα προσωπικότητα, αλίμονο αν ήταν αυτός το σημαντικότερο μέλος των Metallica…

Παρά την τεράστια αδυναμία μου στο πρόσωπο του Newsted, ψηφίζω τον άρχοντα (sic).

Έλα μου ντε…σαν πως έκανε και τίποτα ο άνθρωπος…
Ένα Kill Em All ολόκληρο έγραψε…σιγά τα πράματα!!!
#-o#-o#-o

Έ ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα…:!:

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως writing credits ο Mustaine έχει σε 4 απο τα κομμάτια του Kill’ Em All… Και πέραν της αρχικής (αναμφισβήτης) συμβολής του στο συγκρότημα, προσωπικά δε θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο τους “μέλος”. Εκτός αν θεωρούμε πως το Kill’ Em All ήταν το σημαντικότερο τους άλμπουμ απο όλα όσα έκαναν. Είναι σημαντικό για τη thrash σκηνή, ναι, αλλά οι Metallica έγιναν το μεγαθήριο που έγιναν με τα επόμενα τους άλμπουμ…

Τα επόμενα αλμπουμς master,metallica τους εκτίναξαν εμπορικά.
Η μουσική εκτίναξη (αυτή με ενδιαφέρει,και αυτή είναι που καθορίζει τη σημαντικότητα ενός μέλους σε μία μπάντα),είχε ήδη γίνει με το Kill Em All.8)

Kαι δύο στο Ride.

Σιγα κοψε κατι…:!:

Ναι, αλλά ο κύριος συνθέτης και στιχουργός ήταν πάντα ο άρχοντας. Δεν το εγραψε μόνος του ο Mustaine. Διορθωσε με αν κανω λάθος.
Γνώμες είναι αυτές, ετσι?:slight_smile: ο καθενας ψηφιζει ότι θέλει.

…που δε τα εγραψε μόνος του:D Τραγουδαρες και τα δυο!:smiley: Αλλα για τα καλυτερα του δισκου τα κρεδιτς πάνε αλλου:D

Kαι δύο “δανεισμένα” από Exodus επίσης στο Ride…

δεν εννοουσα αυτό οταν ελεγα κρεδιτς:p

που, ποιος, ποτε? συκοφαντιες.

Στιχουργός ναι.Συνθέτης όχι εξ’αρχής:wink:

Το Call Of Ktulu είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα του Mustaine.Κι ας λέει ότι θέλει το “βιβλιαράκι”.

Cliff

συνφωνω με τον φιλτατο/τη Dimi_tallica:!:

Cliff ρε συ! Μου διέφυγε στην μίνι-παρουσίαση των μελών τους που έκανα πίσω! Μεγάλη μορφή πραγματικά, και φυσικά θα έχουμε πάντα την απορία “τι θα είχε γίνει εαν” ζούσε ακόμα. (προσωπικά πάντως, δε νομίζω πως θα είχαν ακολουθήσει πολύ διαφορετική πορεία… αν και με τα “εαν” και “ισως” δε πετυχαίνουμε και πολλά πράγματα…)

Αστειεύεσαι φαντάζομαι…
Μήπως το μπερδεύεις με το To live is to die???:wink:

To πρώτο πράγμα που προσέχεις στο Ktulu, είναι το μπάσο. Εγώ τουλάχιστον.

O Chief Hetfield φυσικα:D Εξαιρετος φροντμαν, και με ηγετικες ικανοτητες ξερει τις αναγκες της μπαντας.
Αμεσως μετα ομως θα ψηφιζα Κιρκ γιατι κραταει τις ισορροπιες αναμεσα στις συγκρουσεις Hetfield και Ulrich.

Στο έχει εκμυστιριευτεί κάποιο μέλος της μπάντας αυτό?

Ακριβώς