Το πιο σημαντικο μελος των metallica

Πλάκα κάνουμε; Ποιός Mustaine τώρα; Μιλάμε για το πολυτιμότερο μέλος των Metallica και θα ψηφίζε κανείς Mustaine? Μάλλον αν τους μισεί κάποιος.
Δύο πράγματα:

1. Ο Κλιφ…τεράστιος, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει φύγει από τηξ ζωή. Αυτό -ας το παραδεχτούμε- τον μυθοποίησε ελαφρά. Δεν αμφιβάλλω πως αν ήταν ζωντανός θα ήταν ΜΑΚΡΑΝ το πολυτιμότερο μέλος, αλλά υπό τις συνθήκες αυτές είναι ο James.
  2. Όσο για τον Τζέισον, ε όχι ρε παιδιά και πολυτιμότερος! Στις άπειρες συνεντέυξεις του γκρουπ, ακόμα και ο ίδιος έλεγε πως δεν συμμετείχε και πολύ στη δημιουργία, αλλά με τον χαρακτήρα του, έφερνε ηρεμία μέσα στη μπάντα, που δεν μπορούσε να χωρέσει και άλλα “εγώ” μαζί με αυτά των Τζέιμς και Λαρς. Όταν έφυγε από το γκρουπ είπε πως δεν τον άφηναν να περάσει δικά του πράγματα τα οποία τα υποτιμούσαν. Μπορεί να είναι και έτσι…

Bottom Line: James

*Για να μη φάω κανα κράξιμο χωρίς λόγο το “ποιός Mustaine” πήγαινε μόνο όσο αφορά τους Metallica. Κατά τ’ άλλα μεγάλος μουσικός.

πολυ σωστα το ειπες.ποιος mustaine?και να μισουσε κανεις τους metallica αυτο δεν θα το ελεγε.

mustaine γιατι ειναι μαγκας και δεν συγκρινετε με κανεναν.απλα θεος.οι αλλοι ειναι για παιδακια.:smiley:

το τι εκανε στους megadeth ειναι αλλο θεμα.εδω ομως μιλαμε για τους metallica απο τους οποιους περασε μονο για κατι φεγγαρια.ενταξει εχει γραψει ενα four horsemen αλλα αυτο δεν τον κανει και παρα πολυ σημαντικο σε σχεση με τους υπολοιπους.

Για μενα Hetfield ( ηγετης ! ).

cliff burton for me…! χωρις αυτον δεν πιστευω οτι θα χαν αυτο το “κατι” που τουσ ξεχωρισε σαν μπαντα…

Οσοι ηταν/ειναι/ μελη των Metallica ειναι σημαντικοι. Αλλα το πιο σημαντικο μέλος για μενα είναι εκείνος που έχει τον πιο ενεργο ρόλο σε συνθεση/στιχους και χωρις αυτόν οι Metallica δε θα ηταν αυτοι που γνωρισαμε και αγαπησαμε (:stuck_out_tongue: ).
Ενα ονομα, μια ιστορια: JAMES HETFIELD. Ο αρχοντας, ο θεος, ο Απολυτος. :respect:
(επαναλαμβανω πως ολοι ειναι σημαντικοι. Αλλα τι να κανουμε αδυναμιες ειναι αυτες:p )

τα ειπες ολα.εγω δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω.JAYMZ 4 LIFE

JAMES!!!ΘΕΛΕΙΣ ΡΙΦΑΡΕΣ ΠΑΡΕ,ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΙΧΑΡΕΣ ΠΑΡΕ…ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ AND JUSTICE ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΝΑΙΤΕ

Cliff. γιατι εκανε αυτος την αρχη με τους 3 πρωτους δισκους που κατα την γνωμη μου ειναι κ οι καλυτεροι… Η συνεχεια δεν ηταν δυσκολο πραμα…

μαλλον δε συμφωνω μαζι σου γιατι αν με τους 3 πρωτους θεωρησουμε οτι πιασαν κορυφη τοτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να κρατηθεις στην κορυφη στη συνεχεια!!!οποτε η συνεχεια δεν ηταν ευκολο πραγμα…

Η σημαντικότητα σε τι αφορά? Εννοώ, στη συνεισφορά? Στο ποιος θα φύγει και θα πλήξει περισσότερο την μπάντα? Σε τι?

Για να μην κουράζεστε… όπως οι Motorhead δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς τον Lemmy (έφερα ένα μόνο παράδειγμα), έτσι και οι Metallica δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς τον Hetfield.-

O Lemmy είναι Ulrich και Hetfield μαζί… Ο Mustaine από την άλλη είναι μόνος του στους Megadeth (για παράδειγμα).

Μπορεί να φανεί αιρετικό αλλά πιστεύω ότι με ζωντανο τον Kliff και μαζί, με όλη την τρέλα και τάση για αυτοκαταστροφή, Mustaine θα γνωρίζαμε εποχές που τώρα ούτε μπορούμε να φανταστούμε:twisted:

:youwish: τινα κάνω ονειρεύομαι…:sleep:

ναι αλλα υπηρχε και η πιθανοτητα με hetfield,ulrich,mustaine,burton η αυτοκαταστροφη να υπερισχυε και να μην υπηρχαν καν τωρα!!!μουσικα οντως θα εσπερναν μαλλον!!!

Έχεις δίκιο:wink:
Άλωστε η επιτυχία από την καταστροφή απέχουν πολύ λίγο, ειδικά με Mustaine.

Εμενα κατα την γνωμη μου αυτος που ειναι πιο απαραιτητος στους μεταλλικα αυτη την στιγμη ειναι ο κιρκ γιατι ειναι το πιο λογικο κ ψυχραιμο ατομο μεσα στην μπαντα… Αν δεν ηταν κ αυτος μπορει τωρα να μην συζηταγαμε καν για το Death Magnetic διοτι δεν θα υπηρχαν πλεον μεταλλικα!!! Γι αυτο καλο ειναι να μην τον ξεχναμε κ αυτον!!!Μεγαλο το εργο του απο καθε αποψη!!!

ναι, αλλά μιλάμε καθαρά για τη μουσική συμβολή του καθενος στο συγκροτημα, έτσι δεν είναι?:slight_smile:

Υπερτερει ο αρχοντας στο πολλ βλεπω, btw!!!:D:D

αν ειναι ετσι τοτε κ εγω ψηφιζω τον αρχοντα!!!Αλλα ειμαι κ της αλλης αποψης!!!:wink: