Michael Schenker

*ποζέρι mode on

τον ήθελαν για μια μόνο συναυλία αρχικά,του έμαθαν τα τραγούδια σε μια τουαλέτα,έπαιξε,τους άρεσε,τον απήγαγαν.

ποζέρι mode off*

Εγκεφαλικό 8O

Στο νέο άλμπουμ του Μιχάλη θα τραγουδάει ο Gary Barden, μπάσο (και προφανώς φωνητικά) ο Glenn Hughes, drums o Simon Philips και πλήκτρα ο Don Airey 8O 8O 8O 8O 8O

Που το προπαρεγγέλνουμε;

Legendary guitarist Michael Schenker is currently setting up a concert tour under the banner MICHAEL SCHENKER & FRIENDS. The trek will include stops in almost all of UK’s rock clubs starting on January 10 and stretching as far as March.

In other news, Schenker is planning to release a new MICHAEL SCHENKER GROUP (MSG) album in April, to be followed by a world tour. Entitled “In the Midst of Beauty”, the CD will feature the following lineup:

Gary Barden - Vocals
Simon Philips (TOTO, THE WHO) - Drums
Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) - Bass
Don Airey (DEEP PURPLE, RAINBOW) - Keyboards

A tour featuring Barden in vocals will kick off following the album release.

Για να χαρει ο ρουντις

'Νταξ, εγκεφαλικο, εφραγμα και ζαχαρο ετσι για το ασχετο!!! Δεν εχω λογια να το περιγραψω!!!:smiley: :smiley: :smiley:

τι να πω,

ΤΕΛΟΣ.-

Παίρνουμε το δίσκο,τον βλέπουμε και live και πάμε να κλειστούμε σε μοναστήρι.

αντε μιχαλακη γερα…schenker μαζι με glenn hudges kai don airey8) 8) 8) 8)

ανικειμενικα απο τις καλυτερες συνεργασιες μουσικων ever…

ελπιζω να περιοδεψουν μαζι…

:lol2: :lol2: :lol2:
:lol3: :lol3:
:respect:

Αυτό θα είναι live … 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

8O 8O 8O
ελατε Ελλαδα γιατι θα!!!

Θα τους δω στις 17 Ιανουαριου!!!:vibrate: :vibrate: :vibrate:

ψόφα ρε

Βασικα περιμενα το “σε μισω”.:stuck_out_tongue:

τραβα ψοφα λεμε

το τελικο Line up ποιο θα ειναι τελικα???:-k

Murray, Phillips, Airey, Barden. Το λαιν απ ειναι τουλαχιστον ΑΑΑ…:smiley:

Κορυφαιο νεο!!!:slight_smile: Βεβαια δεν μπορουμε να ειμαστε και βεβαιοι για τοι αποτελεσμα αφου δεν μας τα λεει πολυ καλα ο μιχαλακης τα τελευταια χρονια. Ο Barden μου αρεσε στο κομματι του Tales, live παντως δεν πιστευω οτι θα ναι τοσο καλος φιλε Metal Laws.:stuck_out_tongue:

[-X Χμμμμμ… Απ’την ζηλεια σου τα λες! Τον ειδα λαιβ μαζι με τον Μιχαλακη το 2005 και ηταν αρκετα καλος!:smiley:

Μπορεις τοτε ελευθερα να πας να…^^%&^%$&$&

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“1”]κωλοφαρδε.[/SIZE]

O Hughes ειπε οτι απερριψε την προταση του Μιχαλακη γιατι λεει δεν ασχολειτε πλεον με αυτο το ειδος μουσικης… Πφφ…
Αντε ρε παιδια, την Πεμπτη θα τους δω αλλα θα παω μονος μου γαμω το φελεκι μου, ελατε ενας μαζι μου…:frowning: