Michael Schenker

Σημερα λοιπον(χθες) ηταν η μεγαλη μερα. Ο Μιχαλακης και οι φιλοι του θα επαιζαν σε ενα μικρο κλαμπ σε ενα νοτιο προαστιο του Λονδινου. Δεν ειχα παρει απο πριν εισητηριο καθοτι ειπα να παρω απο το ταμειο οταν παω γιατι απεχει και 1 μιση ωρα απο εκει που μενω και θα 'ταν ασκοπο περα-δωθε. Γυριζω ανυπομονος απο το πανεπιστημιο και αρχιζω να ετοιμαζομαι, μπλουζακι, τα αλμπουμς για υπογραφες και ου το καθε εξης. Μπαινω στο σαϊτ του κλαμπ να δω ξανα που ακριβως ειναι και…ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!:blow: :x :razz: :thumbdown: :wacko: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ. Περνω και σε ενα σχετικο τηλεφωνο που ειχε αλλα τζιφος. Εμεινα με το πουλι στο χερι…
Αλλα πεισμωσα τοσο και πιθανον να παω να τον δω στο Μπραϊτον την πρωτη 'βδομαδα του Φλεβαρη… Ιδωμεν… :expressionless:

Αποθεωτικες κριτικες μεχρι τωρα απο το μινι τουρ που κανει σε Αγγλικα κλαμπς ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Ολοι λενε οτι η αποδοση του ειναι καταπληκτικη και αντιδιαμετρου αντιθετη με αυτες του καλοκαιριου που αντιμετωπιζε αρκετα προβληματα. Να 'σαι καλα ρε Michael να μας χαριζεις απλοχερα με την θεϊκη σου κιθαρα.
Εδω μερικα reviews απο την συναυλια που τελικα δεν μπορεσα να παω…:cry: :cry: :cry:
http://www.feenstra.co.uk/guestbook/index.php

καινούριο κομμάτι γαμώ8O 8O 8O

Ωραια πραγματα!:smiley:

Ολα τα λεφτα συνεντευξη και καινουργιες φωτογραφιες του Μιχαλακη στο καινουργιο τευχος του Classic Rock.

τι εξώφυλλο έχει?

Αxl! Kαι απο πανω γραφει Schenker: “Last year? I don’t remember it much…”:frowning: Εκανε αποτοξινωση τους προηγουμενους μηνες γιατι ειχε πεσει για τα καλα παλι στο ποτο… Και ξεμπροστιαζει και τον Hughes, καλα μου βρωμουσε αμα δεις και σε ενα προηγουμενο μου ποστ.

O MICHAEL ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ROCK. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ LIVE. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟYΣ FAN ΤΟΥ.

Επιτελους! Ενα αξιοπρεπες official website για τον θεο. http://www.michaelschenkerhimself.com
Πριν να γινει η ανακατασκευη ηταν τελειως γτπ. Αντε να ανακοινωσει και τις ημερομηνιες της περιοδειας!

τι έγινε,σαν τον αδερφό του κι αυτός ? με μια flying v μια ζωή ?

Τα τελευταια…36 τουλαχιστον χρονια!:slight_smile:

Michael Schenker
Gary Barden
Chris Glen
Ted McKenna
Wayne Findlay

8O
the boys are back in town

Ήρθε φίλε το 2004 και είμασταν 150 άτομα…:frowning:

Tα καινούργια δείγματα είναι αρκετά καλά πάντως :slight_smile:

Check:

www.siggi-schwarz.de.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ FAN CLUB?

γράφε με μικρά πλιζ.Υπάρχει το www.scorpions.gr με ενημέρωση σχετικά και με τα πρώην μέλη της μπάντας

Προσωπικά δεν δραστηριοποιούμαι σε κανένα fan club, αλλά πήγα να τον δώ γιατί τον θεωρώ σπουδαίο κιθαρίστα και θα ξαναπάω σίγουρα να τον δώ αν έρθει ξανά.

Αντε ρε μαστορα!

Ήμουν κι εγώ ένας εκ των 150! :smiley:

Ήταν εξαιρετικός παιδιά… Έπαιξε και το “Rock Bottom” των UFO με ίδιο solo όπως στο δίσκο! Σε γονάτιζε… :wink:

Μακαρι να ξαναερθει. Και ειδικα αν ερθει με τη συνθεση που θα εχει στον νεο δισκο. (Οκ ονειρο, αλλα δεν βλαπτει κανεναν!!)