Michael Schenker

εγω θα λεγα οτι παγκοσμιος δεν ειναι πολυ γνωστος…αλλα για αυτο φιλε μου φταιει ο ιδιος και κανεις αλλος…αυτοκαταστροφικος, με λαθος επιλογες καριερας, αλαζονας κ.τ.λ…αν δεν πουλησεις καλα το προιον σου ουτε σε λιστες θα σε εχουν για να σε διαφημισουν ουτε σε τιποτα…

Καλα δεν ειναι και απολυτο αυτο. Δες πχ περιπτωσεις τυπου Malmsteen που κανει οτι μπορει για να ξευτιλιστει και παλι εχει αποδοχη. Ο Mike απλα καπου εκανε λαθος επιλογες ισως και αποξενωθηκε για δικους του λογους. Τι να πεις…αβυσσος.

τι μου θυμιζει η εισαγωγη του a night to remeber !!!smoke on the water ???8O #-o τεσπα πολυ καλα τα δειγματα απο νεο cd του michael .επιτελους 3αναβρηκε τον εαυτο του

έλα ρε Μιχαλάκη:wink: 8)

sorry μιχαλακη αλλα ο νεος σου δισκος δεν μ αρεσε…απροσωπα τραγουδια εκτος λιγων εξαιρεσεων…και ο barden μετριος…:frowning:

εχει καποια φοβερα solos βεβαια οπως παντα αλλα ως εκει…

ενταξει δεν περιμενω να βγαλει το 2008 κατι στο επιπεδο assault attack η του αριστουργηματικου no heavy petting με τους ufo,αλλα αν ειναι να κυκλοφορει δισκους σαν τον φετινο καλυτερα να μην κυκλοφορει καθολου…:wink:

άκουσες το δίσκο?

rudolf ναι τον ακουσα…να εισαι σιγουρος οτι απο μενα τουλαχιστον δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κακοπροαιρετο σχολιο…ειμαι οπαδος του schenker,το ξερεις, και ειναι μεσα στους 5 αγαπημενους μου κιθαριστες και μεσα στους 10-15 αγαπημενους μου γενικα μουσικους…

αλλα το συγκεκριμενο αλμπουμ δεν μου αρεσε…εκτος απο ενα 1,2 κομματια που κι αυτα παντως δεν με εντυπωσιασαν…

αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα παω να τον δω αν ερθει για Live…

που τον βρήκες?κυκλοφόρησε?τον κατέβασες?

τι έχω χάσει???8O

Θετικη η πρωτη εντυπωση, ας το ακουσω ομως καμμια 20αρια φορες ακομα και μετα θα εκφερω πληρης αποψη!

ττο βρηκα απο εναν γνωστο μου…νομιζω πως εχει κυκλοφορησει…

Κυκλοφορησε.:wink: Το εχω απο χθες.:smiley:

Αθήνα δεν έχει κυκλοφορήσει πάντως:(
όποιος μάθει κάτι,βοηθάει

“Σαν φοινικας αναγεννημενος απο της σταχτες του!”

Δεν θα μπορουσα να βρω πιο ταιριαστο χαρακτηρισμο για τον Μιχαλακη ακουγοντας για αλλη μια φορα την τελευταια του δισκογραφικη δουλεια! Μαλλον μιλαμε για τον καλυτερο δισκο που εχει βγαλει τα τελευταια 15 χρονια! Μα, να μην μπορω να βρω ουτε ενα filler κομματι???!! :smiley:

ε,ένα δυο κομμάτια είναι αδιάφορα,κείθε προς το τέλος.

Τον άκουσα το δίσκο μερικές φορές.Καταπληκτικές συνθέσεις,ισάξιες ίσως των ύμνων απ’τα written in the sand και the unforgiven.
Το line up είναι dream team,ο Barden ποτέ δεν ήταν αγαπημένος μου,αλλά τους τελευταίους (Logan,Tiura) τους πατάει χάμω.
Κι άλλες ακροάσεις…

Σαφέστατα ανώτερο από το Tales of rock’n’roll

Πραγματικα πολυ καλη δουλεια. Απο τα κομματια που ακουσα, μετραει. Οντως εχει και καποια τα οποια θα μπορουσαν και να ελειπαν, ομως σε γενικες γραμμες αξιζει. Αντε με το καλο να το φερουν για να το απολαυσουμε!!

City lights,Competition,I want you,End of the line,Night to remember,Nana

είναι ύμνοι χαλαρά!

Wings of emotion,Come closer,Cross of crosses,I am the one,Ride on my way

πολύ πολύ καλές hard συνθέσεις

η μπαλάντα summerdays είναι αρκετά καλή (μπαλάντα είχε να γράψει απ’το 2003 και το over now)

είναι και επίσημο πλέον

Michael is Back!

Eιναι το ιδιο θεμα με αυτο που ειχε μπει στην επικαιροτητα αλλα εδω λεει μερικα ακομα λογακια:

Thiago Sarkis of Roadie Crew magazine (www.roadiecrew.net) organised a poll in which 330 guitarists were asked to mention their favorite guitarists of all time. Among the participants in the poll were current and former members of such bands as GUNS N’ ROSES, KISS, MACHINE HEAD, ALICE COOPER, NIGHTWISH, MEGADETH, SCORPIONS, TESTAMENT, ARCH ENEMY, KING DIAMOND, SEPULTURA, DIO, TWISTED SISTER, KAMELOT, BLUE CHEER, DIO, YES, GENESIS, DOWN, KING CRIMSON, TEN YEARS AFTER, MICK JAGGER, OZZY OSBOURNE etc.

The results of the poll were published in the new issue of Roadie Crew (#112) and showed Michael Schenker as the 10th-favorite guitarist of all times to the guitarists of Classic Rock & Heavy Metal.

The 330 participants of the poll chose 5 guitarists to make their Top 5 and had to put them in order. Afterwards, they were free to mention from 1 to 5 other musicians which would be among their favourites as well. First place got 10 points. Second place, 8 points. Third place, 6 points. Fourth place, 4 points. Fifth place, 2 points. From the sixth to the tenth place, 1 point.

Michael Schenker was cited 58 times and accumulated 281 points. He was picked one of the favorites by such musicians as Paul Gilbert (Racer X - ex-Mr. Big), Michael Amott (Arch Enemy), Roland Grapow (Masterplan - ex-Helloween), Aaron Aedy (Paradise Lost), Alex Skolnick and Eric Peterson (Testament), Andy LaRocque (King Diamond), Gary Holt (Exodus), Erik Turner (Warrant), Arjen Lucassen (Ayreon), Hans Ziller (Bonfire), Jim Matheos (Fates Warning), among many others.

Chris Caffery (Savatage) picked Michael Schenker as his No. 1 and was invited by Roadie Crew to come up with a statement about his favorite guitarists of all times. Caffery wrote: “Michael is in my opinion the greatest lead guitar player ever. Each solo he played brought the song to a new level. He talked to us with his guitar.”

http://www.roadiecrew.net/imagesUser/artists/14-a-18.jpg

Πες τα ρε Κρις! Μ’αρεσει πολυ οταν μουσικοι που γουσταρω , γουσταρουν και αυτοι με την σειρα τους αλλους που αρεσουν και σε μενα!

φοβερός κιθαρίστας, αν δεν υπήρχαν αυτές οι ρημάδες οι καταχρήσεις…

Στο τουρ που εχει ειναι εν εξελιξη τωρα το line-up ειναι:
Michael Schenker
Gary Barden
Chris Glen
Chris Slade
Wayne Findlay

Eξαιρετικο line-up, μην ξεχναμε κιολας οτι ο Mr. Slade ηταν για μερικα χρονακια ο τυμπανοκρουστης των ΑΚΑ/ΝΤΑΚΑ. :wink:

Διδαξε μας δασκαλε! :bow: :bow:

Edit: Γιατι δεν φαινονται???