Midas Fall - Wilderness

Ψιλοξαφνιαζομαι πως δεν εχει γινει θρεντ για τουτο (δεν εχω ιδεα αν εχει διαρρευσει βεβαια). Δευτερος δισκος για τις Σκωτσεζες, αγαπητα πουλεν, ο δευτερος δισκος ειναι παντα δοκιμασια για τις μεγαλες μπαντες και νομιζω πως πετυχαν να γραψουν δισκο αν οχι ισαξιο, ενα πολυ μικρο κλικ κατωτερο του πρωτου. Αποθεωτικο ρεβιου εδω, το εχω ηδη κανει πρηορντερ για το μπονους τρακ το οποιο θα ειναι κομματαρα γιατι ειναι μπαντα χωρις φιλλερς.

Εχουμε και μεις κυριε, και μεις.

http://www.rocking.gr/reviews/album/Midas_Fall_-_Wilderness/4774/

Που ναι οι φανμπηδες του πρωτου, ησασταν στρατος.

Εγω ειμαι φανμποης και του δευτερου, αλλα κλασσικα θα το ακουσει ο κοσμος, θα πει ε δεν ειναι σα το ντεμπουτο και οταν το εκτιμησει θα βρει κατι ποδαρες να προεξεχουν στη γραφειαρα μου τη στιγμη που θα τραβω τζουρα αναφεροντας χαμηλοφωνως “τα λεγα 'γω”. ;p

Πρέπει να είναι η φράση που έχεις γράψει περισσότερες φορές από κάθε άλλη σ’ αυτό το φόρουμ (ok, ορισμένες φορές αντικαθιστώντας τη λέξη “ντεμπούτο” με την λέξη “ντέμο” ή “ΕΡ”). :razz:

Επίσης, ο δίσκος δεν υπάρχει πουθενά, πως θέλετε να μαζευτούμε στρατός =/

Προφανως γιατι οι περισσοτερες μπαντες ειναι μεχρι και το πρωτο ντεμο, μετα υπογραφουν σε εταιρια και γινονται σκατα. ;p 1η Απριλη παντως ειναι τα νταουνλοαντς, ολο και καπου θα βρεθει ονλαην.

εγώ το ακούω από σήμερα

Στην κεντρικη λεγεωνες μου, στην κεντρικη

Ώπα και αποκλειστικότητες. :smiley:

Καλά τα πρώτα 2 δείγματα μέχρι τώρα, θα επανέλθω μετά την ολοκληρωμένη ακρόαση.

Μου άρεσε περισσότερο το κείμενο του angmar. Το βρήκα ευστοχότερο.

Απόλυτα εθιστικό το άτιμο.

Διόρθωσαν κάποιους ερασιτεχνισμούς στον ήχο που είχαν στο ντεμπούτο και ακούγεται καλύτερα το γκρουπ, διάνθησαν τον ήχο τους με λίγα έγχορδα και λίγα μπλιμπλίκια αλλά δεν δούλεψαν όσο περίμενα στην ενορχήστρωση. Το ύφος παραμένει και πάλι σε ένα επίπεδο χωρίς να αλλάζει από τραγούδι σε τραγούδι και οι φωνητικές γραμμές είναι ξανά οι ίδιες.
Φαντάζομαι ένα ενδεχομένο τρίτο άλμπουμ ακριβώς το ίδιο δεν θα τους πάει πουθενά κατά τη γνώμη μου. Έχουν μια πολύ καλή μαγιά και θέλουν έναν παραγωγό με όραμα για να τους πάει παραπέρα. Πρέπει να ανακατέψουν κι άλλο την τράπουλα.
Το άλμπουμ είναι καλό αλλά σε εκτεταμένη ακρόαση χάνει, έχει καλά τραγούδια, έχει ωραίες μελωδίες αλλά έχει και ατολμία. Το ίδιο είχα πάθει και με το προηγούμενο.
Διάβασα τη συνέντευξη και ανέφερε ανθρώπους που δουλεύουν στα vocal harmonies και σκέφτηκα γιατί όχι και οι ίδιοι, αλλά μάλλον έχουν όρια…

Χμου, δεκτη καθε αποψη, αλλα ακουσα και τους δυο δισκους και μου φαινεται τελειως αλλη φαση ο ενας απ τον αλλο. Βασικα στο Eleven λιγα τραγουδια μοιαζουν μεταξυ τους, συν οτι το τραβαει πολυ με τη φωνη, ενω στο Wilderness παιζει περισσοτερο με ‘τερτιπια’ βλεπε Your Heart Your Words Your Nerves δινοντας βαρος στο κομματι των συνθεσεων. Το πρωτο ειναι περισσοτερο συλλογη τραγουδιων βασικα, κατι Fog Sky Nun ειδικα ή War Pigeon απλα δεν υπαρχουν στο Wilderness.

Αφού σου φαίνεται τελείως άλλη φάση δεν μπορώ εγώ να σε πείσω.

Εγώ επιμένω ότι χρειάζονται έναν παραγωγό για μεγαλύτερα πράγματα ο οποίος θα προσθέσει αξία στην ενορχήστρωση με επαγγελματισμό και θα στήσει φαντάζομαι και την τραγουδίστρια (αν παραμείνει πάλι ψηλά στη μίξη) σε πιο περιπετειώδη φωνητικά. Το να πατάει μόνο σε μια τραγουδίστρια του παρελθόντος φωνητικά δεν φτάνει.

Εγώ κυνηγάω τέτοια άλμπουμς με το ντουφέκι και τέτοιους ήχους γιατί ακούω 90% μελωδική μουσική, μακάρι να μπορέσουν στο μέλλον να έχουν περισσότερη υποστήριξη και να περάσουν σε πιο επαγγελματκό επίπεδο γιατί όπως είπα η μαγιά υπάρχει. Τα άλμπουμ τους μου αρέσουν αλλά λείπουν πράγματα επίσης που δεν είναι εύκολο μια μπάντα μόνη της να τα απαλέιψει.

Μακαρι να μην, μια χαρα μουσικαρες γραφουν ετσι. Αν υπαρχει ενα ελλατωμα στο δισκο δηλαδη αυτο ειναι πως παλεψαν να βρουν τον δικο τους ηχο, και αυτο στοιχισε στις συνθεσεις ενα κλικ.

Δικός τους ήχος δεν είναι, απλά είναι μια όαση σε αυτά που ακούς από άποψη μελωδίας.

Βρες μου μια μπαντα που παιζει ακριβως ετσι, οπως στο δευτερο αλμπουμ δηλαδη. Ειμαι πραγματικα περιεργος.

Αγορίνα, εσύ στα δικά σου, είναι σαν να σου λέω εγώ για τα εξτρήμ σου…

Μη σκας ψηλε μου. ;p γιατι θ αρχισω να λεω οταν εγω ακουγα Muse εσεις κοιμοσασταν στα δεντρα κλπ. ;p Για να σε βοηθησω οι Midas Fall πετυχαν εκει ακριβως που απετυχαν οι “επαγγελματιες” Muse, στο να παντρεψουν τα ηλεκτρονικα στοιχεια με το αλτερνατιβ ροκ τους. Και εν συγκρισει με το Wilderness, ε το 2nd Law ειναι απλα σκατα.

Ποιός έσκασε ρε τρελέ, μια χαρά συζητάμε, είπα απλά μια αλήθεια, αν παρεξηγήθηκες ξέχασες το χιούμορ μου. Βρείτε σε ποιά τραγουδίστρια πατάει και κερδίστε φίλοι μου ρηβιούερς, δεν θα είναι δύσκολο :stuck_out_tongue:

Απόλαυσε αυτά που απολαμβάνεις και μην τρελαίνεσαι, όσο για την περιέργεια δεν την ικανοποιώ γιατί το παίζετε πονηροί μετά εσείς οι νέοπες