Πράγματι πολύ καλό το απόσπασμα που πόσταρες, θέλω να τον δώ τον Νοέμβριο!
Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα παρέλαβα και την έκδοση των 40 ετών του Bitches Brew με το DVD από live στην Κοπεγχάγη το 1969. Ακόμα δεν έχω δεί το DVD, περιμένω κάποια ώρα μέσα στο Σ/Κ που θα μπορέσω να το δώ όλο χωρίς διακοπές κλπ. :roll:
Με πορώσατε να ασχοληθώ και με την μετα-Bitches Brew περίοδό του, από την οποία δεν έχω ακούσει τίποτα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος γι αυτό.
(Επειδή αναφέρθηκαν οι Esbjorn Svensson Trio, να πω ότι ζηλεύω τους αθηναίους που είχαν την ευκαιρία να τους δουν live, καθώς ο Esbjorn Svensson μας άφησε χρόνους σε νεαρή ηλικία. Prog rock μουσική με piano trio ενορχήστρωση, αυτό ήταν οι EST. Highly recommended σχήμα και τεράστια απώλεια για την μουσική.)
Μια πιο "εναλλακτικη"προταση αλλα χωρις να υπολειπεται σε ποιοτητα κατα την ταπεινη μου αποψη,ειναι αυτα εδω τα remixes…
Eιναι απο διαφορους Dj,πειραγμενα και οχι μονο κομματια του Miles,οπως τα In A Silent Way,On The Corner κτλ,με την τρομπετα του ομως απαραλλαχτη να θυμιζει οτι ο μεγαλος μαεστρος ισως και να ηθελε ετσι τη μουσικη του,αν ειχε προλαβει να δημιουργησει μεχρι τις μερες μας…
Οσοι"τολμηροι"τσεκαρετε,δεν προκειται σε καμια περιπτωση για ιεροσυλια…
Για το δεύτερο δεν ξέρω αν ισχύει αφού δεν έχω ακούσει το Jack Johnson αλλά εμένα το Bitches Βrew,που λιώνει ατές τις μέρες μου κάνει.Είναι καμμένο όσο δεν πάει,έχει κάποιες στιγμές που μου φαίνονται τελείως σκοτεινές και κάπου άκουσα και τον Hendrix(Miles Runs the Voodoo Down)…Αυτά προς το παρόν.
Με γάμησαν, το μισόνοτο όλο <μπιπ> φέρνει βρήκε και αυτό τώρα να φέρει κάτι καλό.
Πήγα και χθες και έκανα “κατάθεση”, έσκασα 85 ευρώ (στο Παλλάς) για τον Sonny, γιατί τα φθηνότερα των 70 ήταν σε αστεία σημεία στην αίθουσα. Και μετά από λίγο 35 (στο public) για Einsturzende Neubauten. Τώρα δεν ξέρω, Bily Cobham η Al foster η μήπως Maceo Parker να πάω;;; η να μην πάω πουθενά γιατί είναι πολλά τα λεφτά;;; Al di meola δεν το ψήνω τόσο, μου την σπάει και το μαγαζί. πφφφ.