Δεν εχει σημασία τώρα είμαι εδώ!.. 8) :P[/quote]
αντε ποτε θα κανεις κανα Live?
αντε ποτε θα κανεις κανα Live?
Μπλέκονται στα δίκτυα σου;
Τα θηράματα εννοώ…
:P[/quote]
φίλε μου τα λιοντάρια δεν έχουν δίχτυα…ΚΥΝΗΓΑΝΕ.Απλά λόγω υπεροχής και δύναμης κάποια θυράματα παραδίνονται χωρίς να προβάλλουν αντίσταση…κοινώς άνευ όρων.
Τα θυράματα φυσικά εννοώ κι εγώ…
αντε ποτε θα κανεις κανα Live?[/quote]
Χε…Αυτό θα είναι πραγματικά [size=6]“LIVE after death”[/size]
Η’ αυτό που λένε και οι rage… alive but dead!
Lizard_Queen ειπες οτι τραγουδας ε?
σε πιο group αν επιτρεπετε?
Μη φανταστείς τπτ τρελό…αρχικά είχα κάνει ένα σχήμα ελληνικό εντεχνο-ροκ, αλλά επδ προτιμούσα ξένο, ο πληκτράς με σύστησε σε ένα άλλο φιλικό του γκρουπακι που έψαχνε φωνή…ε ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτοί όσο πηγαινε το θέλαν πιο metal,ψάχνονταν με δισκογραφικές κ τέτοια και εγώ επδ ήξερα οτι δεν θα τα κατάφερνα φωνητικά με τέτοια τραγούδια μετά απο 9 μήνες περίπου έφυγα.
Τώρα τραγουδάω με κτ παιδιά, ροκ, πολύ χαλαρά.Πάμε στούντιο και το διασκεδάζουμε…άλλωστε δεν έχω κ παρα πολυ χρόνο να ασχολήθω όσο θέλω…όταν τελειώσω με το καλό, έχω διάφορα σχέδια! Αυτααα!
Μην αγχώνεσαι αγορίνα μου… παρακολουθώ απο’κει πάνω και τα καταγράφω όλα!
Όποιος σε πειράξει θα τιμωρηθεί αναλόγως! Χεχ!
Powerslave - karvou - The United Forces of Mechanical Engineering and Poser Stuff
Powerslave - karvou - The United Forces of Mechanical Engineering and Poser Stuff[/quote]
In Powerslave we trust!!!
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Powerslave - karvou - The United Forces of Mechanical Engineering and Poser Stuff[/quote]
In Powerslave we trust!!!
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<[/quote]
karvou RULEZ
Ιδιες ειμαστε βρε παιδι μου!
+
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ Κ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΥΡ.
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΑ, ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩΣΤΡΙΑ…
ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ!!
Ιδιες ειμαστε βρε παιδι μου!
[/quote]
eisai i apogonos mou agapimeni mou…vevaia logo tou oti eisai mikroteri mou, tha se paro ypo tin prostasia mou kai tha se kano gynaika…
my apprentice…
Χριστινα , δωστην μου για ενα βραδυ plsssssssss !!!
Εμένα μπορείς να μου τη δώσεις για ένα τενεκέ λάδι.
Εγώ μπορώ να έχω τα καλτσάκια της και την υπόλοιπη να την κρατήσει αυτός που την έχει;
hmmmm…poios tin exei diladi…??? den einai eleftheri? tote ti idia me mena leei oti einai??? pou einai to free spirit an einai desmevmeni apo ta 19 tis…diladi sta 30 tis ti tha kanei…???..tora pou to skeftomai mporei na thelei na parei diazygio kai na pigainei se psyxologo…
Ντάξει, όχι και ολόκληρο τενεκέ… Κουβαρντά!
__Ετσι μπράβο! Εχεις ήδη πάρει +μία ψήφο απο εμένα για την πιο sexy user. Καλύτερα να μην θελήσεις βέβαια και τον δικό μου τίτλο, μιας και ως πιο ποιοτικός user, τα όσα δηλώνω /ψηφίζω αποκτούν μία άλλη βαρύτητα… :lol:
πφφφφφφφφφφφ !!! και ξανα πφφφφφφφφφ!!!
[quote=“Shadowcaster”]
__Ετσι μπράβο! Εχεις ήδη πάρει +μία ψήφο απο εμένα για την πιο sexy user. Καλύτερα να μην θελήσεις βέβαια και τον δικό μου τίτλο, μιας και ως πιο ποιοτικός user, τα όσα δηλώνω /ψηφίζω αποκτούν μία άλλη βαρύτητα… :lol: :D[/quote]
thank you love…i alithia einai oti mou aresoun oi didymoi giati einai oi monoi pou me katalavainoun apolyta…kai dystyxos gia aftous tous katalavaino ki ego…eimaste ta idia skata, gynaikes-antres didymoi…
de tha theliso na eimai kai poiotiki user giati os gynaika se enan kosmo pou kyvernitai apo antres, mallon de xreiazetai na exo tetoies apaitiseis… 8O
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Φαλοκρατικό ζώο, άρα τέλειο…
Άμα πεινάει πολύ δεν αφήνει ούτε κόκκαλο στη δούλα…[/quote]Ektos ap’to oti otan riksoun tin thylikia to kanoun gia 3 meres! Kai koimounte olh tin mera! Thelw stin epomenh zwh mou na ginw liontari,GINETAI???