poios einai diddymos edo mesa e?
pantos ap oti vlepo exoume arketous didymous edo mesa…ki esy metalaw sto club mas?teleia!..oi didymoi einai oi kalyteroi antres ever…paneksypnoi me monadiko humor! oi ypoloipoi erxeste defteroi…kai oi parthenoi teleftaioi, giati eiste tinga sto provlima…personal experience![/quote]Pes’ta my love!! Ta paw teleia stis filies me didymines alla se sxeseis myrizei barouti synithws… Vevaia ama tithaseyseis aytin tin ekriktikotita tote exoume dimiourgiko(me oti synepagetai ston oro “dimiourgia”…) Big Bang!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-20/6)
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ελεύθερο πουλί, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις. Και μάλλον δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Με απρόβλεπτες αντιδράσεις, είναι αναποφάσιστος, περίεργος, πολύπλευρος και επιδέξιος.Εκφράζει με ευφράδεια και άνεση τις σκέψεις του, σε γενικές γραμμές όμως είναι ασυνεπής. Μια σχέση με Δίδυμο υπόσχεται ίσως πολλά, είναι όμως δύσκολη, σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε.
Αστατη, τη μια στιγμή θα είναι ανέφελη και τη άλλη θα σας προσγειώνει απότομα σε μια μάλλον δυσάρεστη πραγματικότητα. Στις ανάποδες στιγμές του ο Δίδυμος διαφωνεί με τα πάντα, γυρίζει την πλάτη και σας αφήνει στα κρύα του λουτρού, με αποτέλεσμα να σας πληγώνει αφάνταστα.
Ορισμένες φορές είναι ωραίο να έρχεσαι δεύτερος τελικά :lol: :lol: :lol:
ΙΧΘΕΙΣ
20 Φεβρουαρίου ? 20 Μαρτίου
Αντιπροσωπεύει την ευαισθησία, την διαίσθηση, την καλοσύνη, την τρυφερότητα.
Αγαπά την αρμονία κι έχει μεταφυσικές ικανότητες.
Είναι ευγενικοί, πονάνε τους ανθρώπους γύρω τους και είναι ικανοί για αυτοθυσία, όχι μόνο από καθήκον, αλλά γιατί διακατέχονται από συναισθήματα αγάπης για την ανθρωπότητα. Ως εραστής είναι υπέροχος, με κάποια κλίση μάλιστα στον ρομαντισμό
Οποιαδήποτε λογοκρισία έγινε στις πηγές είχε ως στόχο να αφαιρέσει τα βαρετά και ανούσια κείμενα που ίσως μπέρδευαν τον αναγνώστη :twisted:
[quote=“MAZESTIX”]
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-20/6)
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ελεύθερο πουλί, απεχθάνεται τις δεσμεύσεις. Και μάλλον δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Με απρόβλεπτες αντιδράσεις, είναι αναποφάσιστος, περίεργος, πολύπλευρος και επιδέξιος.Εκφράζει με ευφράδεια και άνεση τις σκέψεις του, σε γενικές γραμμές όμως είναι ασυνεπής. Μια σχέση με Δίδυμο υπόσχεται ίσως πολλά, είναι όμως δύσκολη, σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε.
Αστατη, τη μια στιγμή θα είναι ανέφελη και τη άλλη θα σας προσγειώνει απότομα σε μια μάλλον δυσάρεστη πραγματικότητα. Στις ανάποδες στιγμές του ο Δίδυμος διαφωνεί με τα πάντα, γυρίζει την πλάτη και σας αφήνει στα κρύα του λουτρού, με αποτέλεσμα να σας πληγώνει αφάνταστα.
Ορισμένες φορές είναι ωραίο να έρχεσαι δεύτερος τελικά :lol: :lol: :lol:
ΙΧΘΕΙΣ
20 Φεβρουαρίου ? 20 Μαρτίου
Αντιπροσωπεύει την ευαισθησία, την διαίσθηση, την καλοσύνη, την τρυφερότητα.
Αγαπά την αρμονία κι έχει μεταφυσικές ικανότητες.
Είναι ευγενικοί, πονάνε τους ανθρώπους γύρω τους και είναι ικανοί για αυτοθυσία, όχι μόνο από καθήκον, αλλά γιατί διακατέχονται από συναισθήματα αγάπης για την ανθρωπότητα. Ως εραστής είναι υπέροχος, με κάποια κλίση μάλιστα στον ρομαντισμό
Οποιαδήποτε λογοκρισία έγινε στις πηγές είχε ως στόχο να αφαιρέσει τα βαρετά και ανούσια κείμενα που ίσως μπέρδευαν τον αναγνώστη :twisted:[/quote]Ftou sou mastora tin alloiwshs kai tis parapliroforishs. :twisted:
Εγώ παραπληροφόρηση??? 8O 8O 8O Αυτά γράφονται σε διάσημα site αστρολογίας! Δεν τα γράφω εγώ…Και τώρα που είπες “μάστορα”, μόλις πρόσεξα ότι κάπου στο θέμα του ιχθύ διέγραψα κατα λάθος μία πρόταση που έλεγε ότι είμαστε το πιο μετριόφρων ζώδιο Μπορείτε να την προσθέσετε μόνοι σας :lol: :lol: :lol:
na ypotheso oti o filos mazestix, eixe asximi empiria me gynaika didymo…ego apo tin alli, ta pao kala me olous tous antres tou zodiakou kyklou…wonder why!!! :lol:
tora pou leme gia apistous syzygous…exo kati paradeigmata apo leontes kai ixthyes antres…metaksy allon… :lol:
γυναίκα δίδυμος δε μου έτυχε ως τώρα :?
Πέρα από την πλάκα, δεν πιστεύω στα ζώδια…πέρα από τους ιχθείς δεν υπάρχει τίποτα άλλο
de ksereis ti xaneis agapi mou… tha ksypnas to proi kai tha niotheis eftixismenos gi afto to theio doro…!!!
Sorry για τις γυναικες διδυμους,αλλα ειχα μια φιλη διδυμο παλια… και ηταν … αστα να πανε!Δυσκολα ζωδια…
βασικα δυσκολα ΖΩΑ ειναι…
:P[/quote]
i alithia einai oti mia dyskolia os anthropoi tin exoume, alla de ftaime emeis…einai oti den mas katalavainoun oi alloi…
mia dyskolia os zoa de gnorizo…alla isos o bluezlick pou synaptei sxeseis me afta isos na mporesei na mas pliroforisei…
:P[/quote]
i alithia einai oti mia dyskolia os anthropoi tin exoume, alla de ftaime emeis…einai oti den mas katalavainoun oi alloi…
mia dyskolia os zoa de gnorizo…alla isos o bluezlick pou synaptei sxeseis me afta isos na mporesei na mas pliroforisei… :D[/quote]
μηπως ομως δεν αφηνετε τους αλους να σας καταλαβουν?
κοιταξε ειμαι καιρο μονος αλα με κατσικα δεν παω…
ουφ… :roll:
ego tous afino na me katalavoun…oi alloi den pianoun ta noimata…
prosfata pira megales apofaseis…apofasisa na doso telos se afta pou me enoxloun kai na iremiso ligo tis katastaseis stin zoi mou, apaitontas eksigiseis kai ksekatharismata logariasmon…fernontas pollous se dyskoli thesi…it was the only way!!! eimai so straight forward pou den nomizo oti einai dyskolo na me katalavei kaneis…
Χμ… καιρος να μετακομισω δλδ … φτου γαμω την τυχη μου. :roll:
και πως θα το κάνεις αυτό? Με ατομική βόμβα? :? 8O :twisted:
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Φαλοκρατικό ζώο, άρα τέλειο…
Άμα πεινάει πολύ δεν αφήνει ούτε κόκκαλο στη δούλα…[/quote]Ektos ap’to oti otan riksoun tin thylikia to kanoun gia 3 meres! Kai koimounte olh tin mera! Thelw stin epomenh zwh mou na ginw liontari,GINETAI??? :P[/quote]
Θανατος σε ολα τα λιονταρια καθως και στους 3 που συνεταξαν τα παραπανω ποστ!!! Ειμαι συγκλονισμενη! 8O
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Φαλοκρατικό ζώο, άρα τέλειο…
Άμα πεινάει πολύ δεν αφήνει ούτε κόκκαλο στη δούλα…[/quote]Ektos ap’to oti otan riksoun tin thylikia to kanoun gia 3 meres! Kai koimounte olh tin mera! Thelw stin epomenh zwh mou na ginw liontari,GINETAI??? :P[/quote]
Θανατος σε ολα τα λιονταρια καθως και στους 3 που συνεταξαν τα παραπανω ποστ!!! Ειμαι συγκλονισμενη! 8O[/quote]
O θάνατος λυτρώνει… Βασανιστήρια τους αξίζουν :twisted:
Μπραβο! Αυτο! Απλα ειπα να μην γινω πολυ κακια και να τους ξεκανουμε μια κι εξω! :roll:
[quote=“sofi-k”]
Μπραβο! Αυτο! Απλα ειπα να μην γινω πολυ κακια και να τους ξεκανουμε μια κι εξω! :roll:[/quote]
δεν ξέρεις αυτό που λένε: ‘‘όταν είμαι καλή , είμαι πολύ καλή. όταν είμαι κακιά είμαι καλύτερη’’?
Μπραβο! Αυτο! Απλα ειπα να μην γινω πολυ κακια και να τους ξεκανουμε μια κι εξω! :roll:[/quote]
δεν ξέρεις αυτό που λένε: ‘‘όταν είμαι καλή , είμαι πολύ καλή. όταν είμαι κακιά είμαι καλύτερη’’?[/quote]
Βασει αυτου πορευομαι σε αυτην τη ζωη, αγαπη μου!