Monster Magnet - Last Patrol

Tracklist
01. I Live Behind the Clouds (4:26)
02. Last Patrol (9:24)
03. Three Kingfishers (4:34)
04. Paradise (4:31)
05. Hallelujah (4:13)
06. Mindless Ones (5:31)
07. The Duke (of Supernature) (5:00)
08. End of Time (7:45)
09. Stay Tuned (5:54)

Τέρμα ψυχεδέλεια ο δίσκος…

Mεγάλη επιστροφή έχω να δηλώσω…

αδιαφορο δυστυχως

Ευχάριστη έκπληξη αυτό εδώ. Δεν είναι δισκάρα, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλό. Έχει κλασικό χιτάκι μαστερμαγκνε (Mindless Ones), έχει και άλλες δυνατές στιγμές (Three Kingfishers, Paradise). Στηρίζω. Προφανώς δεν γίνονται συγκρίσεις με τις κορυφές τους, ε.

E ναι, σίγουρα δεν γίνονται συγκρίσεις με τις κορυφές τους. Εγώ πάντως ακούω αυτό που περίμενα να ακούσω και με ευχαριστεί στο έπακρο. Προσωπικά πέρα από το mindless ones Που είναι το hit ξεχωρίζω το ομότιτλο, το three kingfishers (η ψυχεδέλεια βαράει κόκκινο) και το hallelujah.

“And the fact is that I miss your body more than I miss you”. Γράφει και τραγουδάει αλήθειες made in Bon Scott ο αγαπημένος χοντρός.

…αρχίζει ψιχεδελικά, αλλά και η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη με το πιο αγαπημένο μου μέχρι στιγμής Last Patrol…και τα Mindless Ones, Three Kingfishers με το τελευταίο νά’χει μια πολύ όμορφη εισαγωγή, είναι μέσα στα τραγούδια που μάρεσαν περρισότερο
…πολύ ωραίος δίσκος, για να τον ακούς χαλαρά στο σπίτι…θα ακουστεί όλο το σκ:):!:

Πολύ πολύ ενδιαφέρον τούτο.
Ακούγεται μονορούφι, ψυχεδελίζει αρκούντως και θυμίζει κάτι απ τα παλιά χωρίς να προσπαθεί να φτάσει. Μια χαρά ειλικρινή μουσική κατάθεση το βρίσκω αυτό.

Ευτυχώς κάθε χρόνο βγαίνουν ακόμα 1-2 δίσκοι που μας κάνουν να θυμόμαστε τι ήταν κάποτε το hard rock -πυγμή, ανάταση, μαγκιά, αλητεία, αισθαντικότητα. Τιμή και δόξα στον μεγάλο Dave και φέρτε τους για “κλαμπάτο” λαηβ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :!:

[SPOILER][/SPOILER]

Last Patrol, εκεί στο 4:20 τι κόλλημα είναι αυτό. Απο το πρωί ήθελα να ανέβω πάνω στο γραφείο για air guitar με όλους τους μαλάκες τους πελάτες μπροστά

Τον έχω λιώσει το δίσκο, παίζει κάθε μέρα όλη μέρα. Δεν το περίμενα εν έτει 2013 να βγάλουν τέτοια δισκάρα οι ΜΜ. Μπράβο τα παιδια

Παιζει πολυ καλη μπαλιτσα το δισκιο. Μεσα στα καλυτερα της χρονιας με ανεση.

Με τις κορυφες τους δε συγκρινεται, αλλα η διασκευη σε donovan (three kingfishers) μπαινει διπλα σε οποιο κομματι μανστερ μαγκνετ θελετε. Ποσο πιο δικο τους να το κανουν? Μονο μια μπαντα θα μπορουσε να βγαλει αυτο το σολο και το εβγαλε γαμωτο. Την πρωτη φορα που μπηκε το σολο ειλικρινα κοντεψα να τραβηξω κουτουλιδι στο λαπτοπ :lol: Γιατι, αυτο το I live behind the clouds? Ποσο πιο blow em off? Το βαζει και πρωτο στο τρακλιστ, ετσι, για να το νιωσεις καλα το χαστουκακι. Mindless ones, strobe light beatdown, κλασσικες παουερτριπ φαση χιταρες και βεβαια μεγαλη αγαπη το γκοσπελικο Αλληλουια.Ψυχεδελειες, πειραματισμοι, υπερσολιδια απο το διαστημα και αλητικο ροκεντρολλ. Οπως πρεπει να ειναι οι Monster Magnet. Μεγαλη μπαντα, μεγαλη επιστροφη, μεγαλη συγκινηση

Εδω και ενα πολυ πιο λεπτομερες review μου για οποιον ενδιαφερεται http://www.metalpaths.com/reviews/2013/10/21/monster-magnetlast-patrol/ :slight_smile:

Ωραία η κριτική σου αλλά διαφωνώ μόνο σε ένα σημείο

songs such as ?Paradise?, ?Stay tuned? or ?One Dead Moon?. None of these three songs is something special or mind blowing, yet they bond real nice with the whole

Τα paradise και το One dead moon είναι από τα αγαπημένα μου στο δίσκο (κυρίως το πρώτο)

Εξαιρετικός ο δίσκος. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πολλά πράγματα μετά το προηγούμενο, καλά να πάθω.

Προφανώς συγκρίσεις με τα κλασικά δεν γίνονται, οπως τα πανε κι οι αποπάνω, αλλά κατά τα άλλα το αλμπουμ στέκεται μια χαρά. Και κάτι παραπάνω από μια χαρά δηλαδή. Δυνατές κιθάρες, μπόλικη ψυχεδέλεια, o Wyndorf να κάνει τα δικά του κι απ’ όλα τα καλά. Αξιοσημείωτο φυσικά ότι, ενώ τίποτα από αυτά δεν είναι καινούριο, τα κομμάτια ακούγονται απίστευτα φρέσκα κι έχουν εξαιρετική ροή. Προσωπικά αδύναμη στιγμή δε μπορώ να βρω, ξεχωρίζω κάπως περισσότερο τα Live Behind the Clouds, Last Patrol, Hallelujah και Duke of Supernature.

Και εννοείται ότι πρέπει να τους φέρουν μόνους τους για λαηβ.

Παρομοίως.

Λοιπόν, ο Dave Wyndorf είναι όσο Θεούλης, όσο περιμέναμε ότι είναι. [B][U]Εδώ[/U][/B], ολόφρεσκια συνέντευξη.

Hint: Υπάρχει ένα ακόμα απολαυστικό μέρος της συνέντευξης που έχουμε κρατήσει για κάτι διαφορετικό…

τον εβαλες να σου χορεψει στο σκαηπ;

διασκεύασε Βασίλη Καρρά-“Αγαπάω τα λάθος άτομα”;