Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

[SPOILER]Eύη Αδάμ ήταν τρελό μέταλο.
Ο Λιβιεράτος την χάλασε. Λιθοβολισμός στον προδότη!

Την είχα δει στη συναυλία-αποθέωση μασχαλίλας motorhead στο Ρόδον το '98.
Και οι κακιές γλώσσες λένε πως ήταν και στους Kreator στο Ρόδον το '95-'96 8)

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για το rocking.gr[/SPOILER]

Ε, σιγά, κι αυτή όπως οι περισσότερες θα άκουγε τέτοια λόγω γκόμενου.
Όταν αυτός έπαψε να υπάρχει το γύρισε κι αυτή.

Αναμενόμενα πράγματα…

παρακαλω να μην γενικευουμε :stuck_out_tongue:

dave= θεουλης-φωναρα ακομη και μετα την αποτοξινωση και την κοιλουμπα.

Εντάξει, εσύ είσαι φωτεινή εξαίρεση και μπλα μπλα μπλα… :slight_smile:

:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

εν τω μεταξυ πετυχα στο stonerobixxx 2 σινγκλ των θεων αυτα των negasonic teenage warhead και dopes to infinity στα οποια βρηκα και δυο τραγουδια που αγνοουσα την υπαρξη τους. το eclipse this και I m five years ahead of my time…μαλιστα εχει κι αλλα καλουδια οπως κατι εντιτ βερσιονς κατι λαηβ κτλ…
ειμαι τοσο αθλιος που τα αγνοουσα η οχι και τοσο;;;

Βασικά έχουν καμιά 30αριά ακυκλοφόρητα στο site τους για δωρεάν downloading, πρέπει να τα χουν κυκλοφορήσει και σε CD.

πλακα κανεις…παω τωρα να δω…μια φορα ειχα μπει στο σαητ τους και το ειδα μη ανανεωμενο και δεν εψαξα…

edit…

οντως δικιο εχεις αλλα σε εμενα τουλαχιστον δεν δουλευουν τα downloads…δεν τα κατεβαζει…:frowning:
απο αυτα που εχει παντως εχω μερικα στην συλλογη που ειχαν βγαλει το 2004 στο δευτερο σιντι που ειχε και τα βιντεο κλιπ…

Ε, τα χα κατεβάσει πριν αρκετά χρόνια, δεν ξέρω αν υπάρχουν πια.

Ε ας αλλάξει όμως κάποιος και τον τίτλο του thread. Νομίζω ότι αδικούνται αρκετά οι Monster Magnet μπαίνοντας στο τσουβάλι του στονερ (όσο και αν το αγαπάμε γενικά). Ελπίζουμε να συνέλθει ο Wyndorf και να ξεπεράσουν την προηγούμενη μαλακία που έβγαλαν.

8O8O8O8O:?
γιατι ρε μαλακια…σοβαρα δεν σου αρεσε το 4 way;;;;;;;;;

Ε νταξ, είχε εναμιση ψιλοκαλό τραγούδι ξερω γω. Άνευρο και νεροβραστο ήταν και τους μαγκνετ μας τους θελουμε για σεξ και ντραγκς και ροκενρολ.

χμμμ οκ…απλα ειναι τι ζηταμε πλεον…στη φαση που βρισκονται πλεον ηταν οτι καλυτερο μπορουσανε να βγαλουν νομιζω…εκτος αν θελουμε να σταματησουν οκ…
αλλα ειχε αρκετα, καλα κομματια οχι 1 μιση μονο, νομιζω το αδικεις…

Νομίζω ότι από τις μπάντες που λατρεύουμε ποτέ δεν αρκεί το “έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν”. Θέλουμε μόνο το “έκαναν ό,τι καλύτερο υπάρχει”. Ειδικά όταν μέχρι τότε δεν είχαν βγάλει ούτε ένα “απλά καλό” δίσκο. Στη συναυλία π.χ. μπορεί να μην είχαν αντοχές, αλλά όσο έπαιξαν ήταν σαν να μη έχει αλλάξει τίποτα (και δεν είναι τυχαίο που δεν παίζουν γενικά τίποτα από το 4 way νομίζω). Όσο για το τελευταίο σαφώς προτιμώ τη διάλυση από την βύθιση στη μετριότητα (όχι μόνο για τους Magnet αλλά για όλους). Θα δείξει ο επόμενος λέω εγώ.

ok…
παντως το 4 way diablo το θεωρω ισαξιο με τις 2 προηγουμενες κυκλοφοριες τους…δεν ξερω αυτο αν σου ακουγεται καλο η κακο αλλα την αγια τριαδα τους superjudge-dopes-powertrip δεν νομιζω να την ξαναφτασουνε

Monster Magnet με ερεθίζουν άγρια…
Για μένα το καλύτερο τους κομμάτι το επικό και απλό
Space Lord

Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι Nightstalker τους έχουν ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ…

Γενικά Monster Magnet, Kuyss, Queen of the Stone Age οι άρχοντες του Stoner ήχου

:bow2::bow2::bow2::bow2:

για κάνε τον κόπο να μας το εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά αυτό. Σε ποιά κομμάτια των Nightstalker αναφέρεσαι;

:roll:

Παναγιώτη, τα ποστς του Ρομάντικ δεν επιδέχονται επεξήγησης, στέκουν μόνα τους μέσα στην τελειότητά τους και χάσκουν το άπειρο.

Κοιτάξτε,κι εγώ βλέπω ομοιότητες σε κάποια κομμάτια του Just a Burn,κάποιες μελωδίες…Δεν το βλέπω βέβαια σαν κλεψιά αλλά…