Aκριβως…
Μαθημα ξαναδινεις, Monster Magnet με 15? δεν ξαναβλεπεις.
Ασε που κι η αυριανη σου συναυλια, δεν παιζει να 'ναι Monster Magnet. 8)
Aκριβως…
Μαθημα ξαναδινεις, Monster Magnet με 15? δεν ξαναβλεπεις.
Ασε που κι η αυριανη σου συναυλια, δεν παιζει να 'ναι Monster Magnet. 8)
καλά σίγουρα δεν θα είναι σαν τους Monster mognet…αααχ και να ξερατε φτωχά μου παιδία πια θα είναι η συναυλία που θα δω την επομένη:p
Paramoooore <3 παιζει να είμαι το μόνο άτομο στον πλανήτη που τη μια μέρα βλεπεί mm και την άλλη παραμορ:-s
για την ακριβίεα δίνω σε 10 μέρες και επείδη μένω αγγλία αυτά του να ξαναδώσω δεν τα χουμε αλλιώς…:roll: τεσπα γενικά θα πάω απλά το πα περισσότερο για να δείξω στον εαυτό μου ότι τουλάχιστον σκεφτόμουν να μην παω και να αφοσιωθώ στο διάβασμα…στο τέλος ξέρω τι θα υπερισχύσει…
Δηλαδη αυτο το παραμορ ειναι καλυτερο απο τους Μανστερ Μαγκνετ;;; :-s
Ο,τι και να 'ναι μιση μερα διαβασμα, δε σε σωζει.
Βουρ λαιμαι!!!
η μεγάλη διαφόρα είναι ότι παραμορ θα έχω τελιώσει από διαβάσματα και θα έχω διακοπές ενω monster την αλλή μέρα το πρωι θα δίνω το σημαντικότερο τέστ μου!
και ναι είναι:!:
:oops:
Mα καλά, συγκρίνεις αυτό:
Με αυτό:
:?: :?: :?: :?: :?:
τι να πω ο καθένας με τα γούστα του, αμά προτιμάς μουστακοφόρα στρουμπουλά αγοράκια ποιος είμαι εγώ να πω όχι
Γενικά προτιμάω κοκκινομάλες κοπελίτσες, αλλά επειδή η συγκεκριμένη δεν πρόκειται να μου κάτσει ποτέ θα διάλεγα να ξανακούσω το έπος Dopes To Infinity.
είναι πιστή η αγαπούλα μου!
το καλό είναι οτι δεν χρειάζεται να διαλέξω
oxi και παραμορ αντι για μανστερ μαγκνετ…
πες απλα οτι δεν θελεις να χασεις το μαθημα!
ρε μην εισαι χαζος
συγκρινεις μια απο τις πιο γαμιστερες ροκ μπαντες της τελευταις 15ετιας με τι ?
ενα ωραιο κοκκινομαλλικο καυλακι ?
ντροπη.πηγαινε οπως εισαι στους μαγκνετ,ασε τη κοκκινομαλλα για κανα κοκακια ροκ σταρ κ βρες για παρτη σου καμια πιτσιρικα φοιτητρια να λιωσεις στο σεξ !!!
dopes to infinity ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Θυμάμαι το λάιβ τους στη Ριζούπολη το '99.
Φοβεροί ήταν, περιοδεία πάουερτριπ κιόλας, αλλά έχασαν τις εντυπώσεις γιατί έπαιζαν κάτω από την διαχρονικά κορυφαία λάιβ μπάντα του μέταλ. Έχω δει τους Μετάλικα να σβήνουν τους Μάγκνετ, τους Ντάουν και τους Μάστοντον. Μπαντάρες όλες, αλλά δίπλα στους μετάλικα έδειχναν λίγο κομπάρσοι.
Αδικία.
Το 2004 στο Ρόδον ήταν απλά μαγικοί. Από τις κορυφαίες συναυλίες που έχω δει.
Πέρσι δεν πήγα λόγω ακριβού εισιτηρίου. Φαντάζομαι θα έσπειραν πάλι.
Όντως έσπειραν.
Βέβαια, επειδή στη Μαλακάσα ήμουν και πιο μεγάλος και έβλεπα αλλιώς τα πράγματα, θα μπορούσα να μιλήσω για τρανό Χ με τους Μάστοντον. Αλλά επειδή μεγαλώσαμε με μετάλλικα και άνοιξα κι ένα πιτ σχεδόν μόνος μου στο whiplash, θα περιοριστώ στο ότι ήταν απλά ένα κλικ παραπάνω.8)
και βαλε.καλοι το '99 αλλα περυσι ηταν μια κλαση πανω.καταλαβα γιατι γουσταρω/ακουω ροκ τοσα χρονια.γιατι ειναι αληθινη μουσικη φταιγμενη απο πραγματικα τεραστιους καλιτεχνες.
μου ηρθε να κλαψω,βλεποντας τον dave τσακισμενο μεν απο τα ντρογκια,αρχοντα δε παροτι ειχε μια μπακα να με το συμπαθειο
συν οτι επαιξαν 3rd alternative (με τρελο εισαγωγικο speech 'this is a song about love,hate,betrayal)
συν zodiac lung(κλαιμε)
συν spine of god (πεθαναμε+πηγαμε στο διαστημα)
το dopes to infinity επρεπε να μοιραζεται στα σχολεια παρεα με το εμβολιο
Ακυρο!
μπαντα που επαιζε σαπορτ στους Μεταλικα,χωρις προπς και σκηνικα και με ολα οσα συνεπαγονται…ΕΣΠΕΙΡΑΝ!
απλα δεν μου αρεσουν σε ανοιχτο χωρο!
για τις υπολοιπες ομως…ουδεμια αντιπρηση!
Καλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν το '99 σε κλειστό χώρο…
Καλά τους Mastodon στην Μαλακάσα τους έσβησαν με συνοπτικές διαδικασίες πρώτα οι MDB για να έρθουν οι θεοί μετά να χαρίσουν ιστορική βραδιά.
Το 99’ είχε πει κάτι ο Γουήντορφ στο κοινό, και του πετούσαν μπύρες κλπ; Εβρισε μάνες δηλ ή κάτι τέλος πάντων, για πλάκα όμως;
Με την μπάντα δεν έχω πολυασχοληθεί και τόσο.
Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Θυμάμαι όμως ένα γενικώς αδιάφορο κοινό.
αλλά μην ξεχνάς και για ποιά εποχή μιλάμε.
Κάτι μήνες πριν, οι System of A Down έτρωγαν μπουκάλια από το κοινό των Slayer, και οι Nevermore γιούχα από αυτό των Iced Earth.
Kαι ο Steve Harris των Maiden λίγο μετά έτρωγε ροχάλες από έναν βλαμένο που είχε στηθεί κάπου 5-6 ώρες στην ντάλα για να πιάσει θέση στην μπάρα για να τον φτύσει.
Αθάνατα 90ς :lol:
Πάντως ναι, φαντάζομαι ότι αν έρχονταν το '99 σε κλειστό χώρο θα τα ισοπέδωναν όλα.
Αλλά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση εκείνη την εποχή.
Καλά και το 2004 μια χαρά το ισοπέδωσαν το Ρόδον!
ναι αλλα θυμαμαι το χαμερ να απωθεωνει monster magnet
και νομιζω τους ειχε βάλει στο ένθετο του horror…???
δηλαδη αν οντως το κοινο ετρωγε οτι του σερβηρε το χαμερ
θα επρεπε να ηταν πιο οικειο με τους monster magnet το 99
ή ειμασταν ακομα πολυ μεταλλαδες για να τους εκτιμησουμε
(προσωπικα εγω ακουγα επι το πλειστον μεταλ τοτε οπωτε τους προσπερασα επιδεικτικα )
εγω παντως το 99 πηγα μεταλλικα πιο πολυ για να δω τους μαγκνετ κ αν κ τους εβγαλαν νταλα ηλιο μια χαρα τα γαμισανε ολα κ ο θεος ο dave ειχε γαμω τα γελια καθως ηταν μεσα στις κοκες κ απλα ελεγε τα δικα του :lol:
επισης να πω οτι σε ολη τη συναυλια ειχαμε μπροστα μας κ χτυπιοταν ενα τρελο μελαχροινο μωρο
η οποια τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν η
Ευη Αδαμ κ ειχαν μεινει ολα τα μεταλλοπουλα μαλακες :lol:
σκεψου τωρα μπλιντινγκ να την ειχες γκομενα τοτε ε ?
δε νομιζω να σε χαλαγε τι λες ?