Monster Magnet. οι θεοι του συγχρονου stoner

απο τορρεντ κατι αξιολογο δεν εχω βρει τπτ ως τωρα…
παντως και γω το εχω σκεφτει αυτο π δεν εχουνε βγαλει ντιβιντι ως τωρα…τι διαολο…

υπαρχει κανα νεοτερο απο την περιοδια που θα κανουνε και θα παιζουνε ακουστικα;

Ουφ…

Μου αρέσουν άπειρα συγκροτήματα.
Αγαπώ πολλά συγκροτήματα.
Λατρεύω αρκετά.

Αλλά, οι MONSTER MAGNET είναι μόνοι τους στην κορυφή μου, μακριά από ηλίθιες αντικειμενικότητες. Από το μαστουροψυχεδελικό Spine Of God μέχρι το “Ζούμε και γαμάμε ακόμα” 4 Way Diablo δεν παύουν στιγμή να εκπλήσσουν… Η μεσαία τριάδα Superjudge - Dopes - Powertrip είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχουμε ακούσει στα 90ς, ενώ κι η γνωριμία από κοντά στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάιβ του Δεκέμβρη με έκανε περήφανο που ακούω τόσο γαμάτα άτομα.

Και για το τέλος,

… [SIZE=“5”]ΕΝΤ ΓΟΥΟΤΣ ΙΤ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΤ!!![/SIZE]

Marilyn Manson & Dave Wyndorf - Spine Of God (live 1999)

Τέλειο!! 8O Δείτε το όλο…στο τέλος τα σπάνε…κυριολεκτικά! :stuck_out_tongue:

Με δυο λόγια: Kαι γαμώ τις μπάντες. Σέβας.

τα σπανε.απλα θεοι:respect:

μετα απο πολλα ποστ σε βρηκα ανθρωπε που νιωθεις για τους ΜΜ οπως εγω. Πριν 5 χρονια που τους ανακαληψα μου γαμησαν την μουσικη μου παιδεια… Γιατι? γιατι τα τελευταια 5 χρονια ακουω κυριως ΜΜ

Πες μου ότι ακούς και Savatage και Rush και WASP και σε παντρεύομαι.

Πωπω έτσι να βλέπω να τοποθετούμε τους θεούς εκεί που τους αξίζει! Συνεχίστε την αποθέωση παιδια! Οι magnet είναι θεοί και ο Dave από τους καλύτερους performers όλων των εποχών!
I say yeah yeah, I’m your living crop circle!

δεν κρινετε και σεις οτι ειναι τραγικα υποτιμημενοι;;; οχι οτι δεν εχουνε τη αναγνωριση τους…και τους οπαδους τους εχουνε και ολα τους…αλλα πιστευω πως τους αξιζε μια μεγαλυτερη ανγνωριση στον πλανητη του hard rock. Eδω κατι πουθεναδες νιρβανες και ετσι εχουνε γινει μυθος απο το τιποτα επειδη…αστο δεν συνεχιζω θα φαω κραξιμο…

Ε δεν θεωρώ και πουθενάδες τους νιρβάνες αλλά κατα τ’άλλα έχεις απόλυτο δίκιο. Εντάξει, οι μαγνήτες είναι η πεμπτουσία του sex, drugs & rock n roll στα 00s. Αν είχαν γεννηθεί 30 χρόνια νωρίτερα, θα χανε πάει woodstock και θα τους ήξεραν και οι πέτρες (ωχ, πέταξα υπερβολη; δε γαμιέται…). Ή θα είχαν αρνηθεί να πάνε woodstock γιατί είναι υπεράνω (βλέπε zeppelin) και θα τους ξέρανε και οι πέτρες και πάλι (ε το γάμησα…).

ENNOEITAI είναι υποτιμημένοι όπως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κι ότι οι Νιρβάνα είναι τίποτες…

Όχι ρε παιδιά, να οργανωθούμε λίγο…:p. Εντάξει δεν συγκρίνονται, οι μαγνήτες είναι απο άλλο γαλαξία, αλλά μην ξεχνάμε οτι τους νιρβανες τους βοήθησαν και οι περιστάσεις.

ας μην ειχε πεθανει ο κομπενιας και θα σου λεγα.αυτες ητανε οι περιστασεις…λουζερς ολκης…

Σοβαρέψου.

Οι Nirvana ήταν σταρς όταν ζούσε ο Cobain.

μα δεν ειπα το αντιθετο…το γτι ητανε σταρς ειναι αλλη υποθεση…εγω για τη μυθοποιηση μιλαω…τεσπα στο θρεντ των νιρβανα τα υπολοιπα (αν υπαρχουν)

:|:|:|
Στη γνωστή σαβουρομάνα λοιπόν.

Όχι και σαβουρομάνα η εταιρεία των Summoning!

ντάξει μωρέ, έχει 3-4 γαμάτες μπάντες στο ρόστερ της, αλλά συνολικά είναι διαχρονική χωματερή.
Τεσπά, μικρή εταιρεία πάντως για το βεληνεκές τους.

γαμώτο παίζουν με 15 ευρο δυο λεπτά απο το σπιτικό μου αλλά την αλλή μέρα δίνω και εχω άλλη συναυλία…ακόμα το σκέφτομαι τι θα κάνω:-k

πλακα κανεις πηγαινε οπως εισαι

κ αυριο πας κ μαθημα κ ολα

ακουγα τωρα το dopes to infinity

τι [SIZE=“5”]δισκαρος[/SIZE] θεε μου